FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 41, 42, 43  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bench

7x140kg

10x150kg....5x sám

5x160kg...2x sám

4x6x125kg

kliky na bradlech

4x8xja+kg

rozpažovani na šikme

4x12x25kg

stahování kladky (záda)

8x12x80kg

stahování kladky triceps

4x10x65kg

kliky na bradlech

3x10xja

bic. zdvih nadhmatem

6x12x40kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemůži si pomoct, ale zatim nejlepši trenink, ktery jsem kdy jel, byl fullbody...nějak se nemohu přenest přes to, že je tak jednoduchy a tak vymyšlim něco jineho...i když mi fullbody přináší nejlepší výsledky...takže od středy opět fullbody...vidím to tak, že začnu vždy dřepama po 8 seriích...a pak dojedu vršek těla :) tpo bude klíš k uspěchu :D
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2014 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

chlapi, jen tak přemýšlím a zajímalo by mě, čistě teoreticky..u někoho možná i prakticky: myslíte, že se s dobře sestaveným fullbody dá dosáhnout stejných výsledků jako s dobře sestaveným split treninkem? myslím naturálně v obou případech.. nemáte někdo nějaké zkušenosti nebo studie? vím, že by si měl každý najít svůj trénink, který mu přinese výsledky, ale rád bych jel dlouhodobě fullbody a nějak mě blokuje myšlenka toho, že se se splitem dají dosáhnout naturálně lepší výsledky...dík za názory a odpovědi .)
g3rtrud

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2014 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FRANKLIN napsal:
chlapi, jen tak přemýšlím a zajímalo by mě, čistě teoreticky..u někoho možná i prakticky: myslíte, že se s dobře sestaveným fullbody dá dosáhnout stejných výsledků jako s dobře sestaveným split treninkem? myslím naturálně v obou případech.. nemáte někdo nějaké zkušenosti nebo studie? vím, že by si měl každý najít svůj trénink, který mu přinese výsledky, ale rád bych jel dlouhodobě fullbody a nějak mě blokuje myšlenka toho, že se se splitem dají dosáhnout naturálně lepší výsledky...dík za názory a odpovědi .)

Najprv k tým štúdiám. Je známe že sval rastie maximálne 48 hodín po tréningu. Nechce sa mi to hľadať ale je to proste tak . Z toho vyplýva že ak trénuješ 3 dni v týždni tak by si mal mať lepšie výsledky z fullbody ako s klasickým splitom.

Prakticky je to tak že plno ľudí ma dobré výsledky aj s klasickým splitom. Mne osobne klasický split nevyhovuje, mám to vyskúšané a viem že fullbody mi zaberá lepšie. Môj názor je taký, že pri troch-štyroch tréningoch týždenne je lepšie fullbody, respektíve to rozdeliť tak že odcvičíš celé telo 2 krát do týždňa. Ak by si trénoval povedzme 6 krát do týždňa, tak tam už podľa mňa má zmysel sa venovať v jednom tréningu napríklad len dvom svalovým partiám.
madball

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 6:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Řešil bych to tak nějak, jak g3rtrud.
Pokud mám čas, tak split. Pokud nemám tak FB. Na určité úrovni je podle mě spíš už potřeba ten split, ale kondičák si může hodně dlouho vystačit i s FB. :)
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dík za odpovědi chlapi....:) moc to řeším..vždy se nadchnu pro nějaký trénink, pak to sem píšu a stejně mě baví tak max. týden....když se tak podívám do historie, tak vlastně celou moji posilovací kariéru improvizuju :D o tom co pojedu se rozhodnu den předem a tak to i nechám...když za 4roky posilování benchnu 170, nebo 15O 5x, tak na tom asi něco bude...takže to nebudu řešit, dám si to, na co mám chut...hlavně at mě to baví, vyřešeno :D
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes: 90 min. futsal, luxus :)

na zítra jsem si připravil dort z kila tvarohu, dvou odměrek proteinu s příchutí lesní směs a skoro pul kila piškotů...když ty piškoty napijou tak je to úžasné..
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FRANKLIN napsal:

http://kulturistika.ronnie.cz/c-4822-trenink-celeho-tela-vs-split-analyza-tima-henriquese.html

podle meho nazoru je to 3-4x tydne FB s tim, ze kazdy den se zameris na neco jineho
jednou jsou to vic nohy, jindy vic zada, pak treba tlakove cviky
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes trenink s kamošem podle jeho treninku

prsa, kvadry, biceps, lytka

tlaky s jč na šikme

3x8-1Ox5Okg PR!

tlaky na rovne s jč

3x1Ox40kg

střihy na kladkach

3x15x4Okg

hancken dřep

3x1Ox1OOkg

legpress

3x1Ox....něco přes 2OO kg

dřepy s jč

3x1Ox3Okg

kladiva

3x1Ox25kg

s oporou o koleno

3x1Ox 14kg

lýtka jsem nejel, protože je mam total odvařene z uterníhol legs day..

trénink za hodinku hotový, fajn změna..hlavně ten hrudník s jč...s těma už jsem nejel ani nepamatuju :)
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

záda/ramena

tlaky s JČ

6x7-10x4Okg.....celkem sranda ty tlaky s 4O JČ :D

upažování v sedě

4x1Ox16kg

přítahy k bradě

4x1Ox45kg

shyby

6x8xja

pullover s kladkou

4x12x30kg

přítahy v předklonu s jč

4x12x40kg

přítahy T

4x1Ox1OOkg

stah. kladky za hlavu

4x8x70kg

ramena jsem jel v superserii se zády...super trénink

váha po tréninku: 1O7,5 kg ...s kvalitou jsem spokojený, žilnatost tam je takže je to ok :D
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nohy, biceps, triceps

legpress/dřep s vl. vahou

5x12x24Okg/1O

francouzske tlaky na zemi

5x6-10x55kg

stahování kladky

2x12x40kg

Kladiva

5x12x25kg

scotovka kladka

2x12

nohy jsem nehrotil, dnes jsem je jel po třetí tento týden a navíc jsem šel hned na 90 min. futsalku :D zítra volno :)
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fullbody

dřep

7x1x145kg

tlaky hl. nahoru s JČ/shyby

5x12x40kg/5x max.

tlaky na ramena v sedě s JČ/shyby

3x7x40kg, paráda/5x max.

kladiva

5x8x3Okg

bench uzkym

5x8x11Okg

lýtka

3 série

pás 5min. :D nejhorší na kondici je rychlé přibrání kil....:D

ale co se týká tréninku tak jen po fullbody cítím, že jsem celé tělo stimuloval k růstu, paráda :) ve středu další fullbody.
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska se konala velká fotbalová schůze, takže jsem jaksi musel oznámit jestli fotbal budu hrát nebo ne. Samozřejmě jsem řekl ano, protože mě baví...pokud počítám, že budou tréninky 2x týdně + 1 zápas, krásně se mi mezi ně vlezou fullbody tréninky...takže velká spokojenost...a tím, že budu posilovat a zároveň mít velké dávky kardia, stane se ze mě takový univerzální voják, což je můj sen...takže co se týká tréninku, zůstávám u fullbody..nic jiného by pro mě ani nemělo cenu...váhu řešit nebudu, protože i při 105kilech se cítím jako laňka :D cíle zůstávají stejné a sice dále sílit. Krom toho bych se mohl i trošku rysnout, protože jsem už celkem dost zalitý a ty svaly vypadají př 108 menší, než při 98kilech a nelíbi se mi to...takže tak no..:D
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: čt leden 16, 2014 11:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fullbody

legpress/dřepy s vl.

4x15xcca 200kg

stah. horní kladky s T

7x10x70kg

benchpress

7x5x135kg

trénink jsem musel zvládnout do necelé hodky, tak alespon tak...zítra napravím.
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: pá leden 17, 2014 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fullbody

dřep

10x3x135kg

bench

4x6-8x135kg BIG PR!!!

shyby

4x8

přítahy jednoručky v předklonu

4x6x60kg

stah tric. kladky

4x8x65kg

kladiva

4x8x3Okg...celkem rezerva, příště 35kg :)

dneska vynikající fullbody, se vším spokojenost..váha nějakých 1O6kg

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 41, 42, 43  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: