|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FRANKLIN

|
Zaslal: po leden 06, 2014 9:21 pm Předmět: |
|
|
bench
7x140kg
10x150kg....5x sám
5x160kg...2x sám
4x6x125kg
kliky na bradlech
4x8xja+kg
rozpažovani na šikme
4x12x25kg
stahování kladky (záda)
8x12x80kg
stahování kladky triceps
4x10x65kg
kliky na bradlech
3x10xja
bic. zdvih nadhmatem
6x12x40kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
FRANKLIN

|
Zaslal: po leden 06, 2014 10:18 pm Předmět: |
|
|
nemůži si pomoct, ale zatim nejlepši trenink, ktery jsem kdy jel, byl fullbody...nějak se nemohu přenest přes to, že je tak jednoduchy a tak vymyšlim něco jineho...i když mi fullbody přináší nejlepší výsledky...takže od středy opět fullbody...vidím to tak, že začnu vždy dřepama po 8 seriích...a pak dojedu vršek těla :) tpo bude klíš k uspěchu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: út leden 07, 2014 10:41 pm Předmět: |
|
|
chlapi, jen tak přemýšlím a zajímalo by mě, čistě teoreticky..u někoho možná i prakticky: myslíte, že se s dobře sestaveným fullbody dá dosáhnout stejných výsledků jako s dobře sestaveným split treninkem? myslím naturálně v obou případech.. nemáte někdo nějaké zkušenosti nebo studie? vím, že by si měl každý najít svůj trénink, který mu přinese výsledky, ale rád bych jel dlouhodobě fullbody a nějak mě blokuje myšlenka toho, že se se splitem dají dosáhnout naturálně lepší výsledky...dík za názory a odpovědi .)
|
|
| nahoru |
|
 |
g3rtrud
|
Zaslal: út leden 07, 2014 11:33 pm Předmět: |
|
|
| FRANKLIN napsal: | | chlapi, jen tak přemýšlím a zajímalo by mě, čistě teoreticky..u někoho možná i prakticky: myslíte, že se s dobře sestaveným fullbody dá dosáhnout stejných výsledků jako s dobře sestaveným split treninkem? myslím naturálně v obou případech.. nemáte někdo nějaké zkušenosti nebo studie? vím, že by si měl každý najít svůj trénink, který mu přinese výsledky, ale rád bych jel dlouhodobě fullbody a nějak mě blokuje myšlenka toho, že se se splitem dají dosáhnout naturálně lepší výsledky...dík za názory a odpovědi .) |
Najprv k tým štúdiám. Je známe že sval rastie maximálne 48 hodín po tréningu. Nechce sa mi to hľadať ale je to proste tak . Z toho vyplýva že ak trénuješ 3 dni v týždni tak by si mal mať lepšie výsledky z fullbody ako s klasickým splitom.
Prakticky je to tak že plno ľudí ma dobré výsledky aj s klasickým splitom. Mne osobne klasický split nevyhovuje, mám to vyskúšané a viem že fullbody mi zaberá lepšie. Môj názor je taký, že pri troch-štyroch tréningoch týždenne je lepšie fullbody, respektíve to rozdeliť tak že odcvičíš celé telo 2 krát do týždňa. Ak by si trénoval povedzme 6 krát do týždňa, tak tam už podľa mňa má zmysel sa venovať v jednom tréningu napríklad len dvom svalovým partiám.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st leden 08, 2014 6:41 am Předmět: |
|
|
Řešil bych to tak nějak, jak g3rtrud.
Pokud mám čas, tak split. Pokud nemám tak FB. Na určité úrovni je podle mě spíš už potřeba ten split, ale kondičák si může hodně dlouho vystačit i s FB. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: st leden 08, 2014 11:23 am Předmět: |
|
|
dík za odpovědi chlapi....:) moc to řeším..vždy se nadchnu pro nějaký trénink, pak to sem píšu a stejně mě baví tak max. týden....když se tak podívám do historie, tak vlastně celou moji posilovací kariéru improvizuju :D o tom co pojedu se rozhodnu den předem a tak to i nechám...když za 4roky posilování benchnu 170, nebo 15O 5x, tak na tom asi něco bude...takže to nebudu řešit, dám si to, na co mám chut...hlavně at mě to baví, vyřešeno :D
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: st leden 08, 2014 9:49 pm Předmět: |
|
|
dnes: 90 min. futsal, luxus :)
na zítra jsem si připravil dort z kila tvarohu, dvou odměrek proteinu s příchutí lesní směs a skoro pul kila piškotů...když ty piškoty napijou tak je to úžasné..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 08, 2014 10:51 pm Předmět: |
|
|
| FRANKLIN napsal: | | chlapi, jen tak přemýšlím a zajímalo by mě, čistě teoreticky..u někoho možná i prakticky: myslíte, že se s dobře sestaveným fullbody dá dosáhnout stejných výsledků jako s dobře sestaveným split treninkem? myslím naturálně v obou případech.. nemáte někdo nějaké zkušenosti nebo studie? vím, že by si měl každý najít svůj trénink, který mu přinese výsledky, ale rád bych jel dlouhodobě fullbody a nějak mě blokuje myšlenka toho, že se se splitem dají dosáhnout naturálně lepší výsledky...dík za názory a odpovědi .) |
http://kulturistika.ronnie.cz/c-4822-trenink-celeho-tela-vs-split-analyza-tima-henriquese.html
podle meho nazoru je to 3-4x tydne FB s tim, ze kazdy den se zameris na neco jineho
jednou jsou to vic nohy, jindy vic zada, pak treba tlakove cviky _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 4:09 pm Předmět: |
|
|
dnes trenink s kamošem podle jeho treninku
prsa, kvadry, biceps, lytka
tlaky s jč na šikme
3x8-1Ox5Okg PR!
tlaky na rovne s jč
3x1Ox40kg
střihy na kladkach
3x15x4Okg
hancken dřep
3x1Ox1OOkg
legpress
3x1Ox....něco přes 2OO kg
dřepy s jč
3x1Ox3Okg
kladiva
3x1Ox25kg
s oporou o koleno
3x1Ox 14kg
lýtka jsem nejel, protože je mam total odvařene z uterníhol legs day..
trénink za hodinku hotový, fajn změna..hlavně ten hrudník s jč...s těma už jsem nejel ani nepamatuju :)
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: pá leden 10, 2014 8:49 pm Předmět: |
|
|
záda/ramena
tlaky s JČ
6x7-10x4Okg.....celkem sranda ty tlaky s 4O JČ :D
upažování v sedě
4x1Ox16kg
přítahy k bradě
4x1Ox45kg
shyby
6x8xja
pullover s kladkou
4x12x30kg
přítahy v předklonu s jč
4x12x40kg
přítahy T
4x1Ox1OOkg
stah. kladky za hlavu
4x8x70kg
ramena jsem jel v superserii se zády...super trénink
váha po tréninku: 1O7,5 kg ...s kvalitou jsem spokojený, žilnatost tam je takže je to ok :D
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: so leden 11, 2014 9:59 pm Předmět: |
|
|
nohy, biceps, triceps
legpress/dřep s vl. vahou
5x12x24Okg/1O
francouzske tlaky na zemi
5x6-10x55kg
stahování kladky
2x12x40kg
Kladiva
5x12x25kg
scotovka kladka
2x12
nohy jsem nehrotil, dnes jsem je jel po třetí tento týden a navíc jsem šel hned na 90 min. futsalku :D zítra volno :)
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: po leden 13, 2014 8:44 pm Předmět: |
|
|
fullbody
dřep
7x1x145kg
tlaky hl. nahoru s JČ/shyby
5x12x40kg/5x max.
tlaky na ramena v sedě s JČ/shyby
3x7x40kg, paráda/5x max.
kladiva
5x8x3Okg
bench uzkym
5x8x11Okg
lýtka
3 série
pás 5min. :D nejhorší na kondici je rychlé přibrání kil....:D
ale co se týká tréninku tak jen po fullbody cítím, že jsem celé tělo stimuloval k růstu, paráda :) ve středu další fullbody.
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: út leden 14, 2014 9:00 pm Předmět: |
|
|
Dneska se konala velká fotbalová schůze, takže jsem jaksi musel oznámit jestli fotbal budu hrát nebo ne. Samozřejmě jsem řekl ano, protože mě baví...pokud počítám, že budou tréninky 2x týdně + 1 zápas, krásně se mi mezi ně vlezou fullbody tréninky...takže velká spokojenost...a tím, že budu posilovat a zároveň mít velké dávky kardia, stane se ze mě takový univerzální voják, což je můj sen...takže co se týká tréninku, zůstávám u fullbody..nic jiného by pro mě ani nemělo cenu...váhu řešit nebudu, protože i při 105kilech se cítím jako laňka :D cíle zůstávají stejné a sice dále sílit. Krom toho bych se mohl i trošku rysnout, protože jsem už celkem dost zalitý a ty svaly vypadají př 108 menší, než při 98kilech a nelíbi se mi to...takže tak no..:D
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 11:30 am Předmět: |
|
|
fullbody
legpress/dřepy s vl.
4x15xcca 200kg
stah. horní kladky s T
7x10x70kg
benchpress
7x5x135kg
trénink jsem musel zvládnout do necelé hodky, tak alespon tak...zítra napravím.
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: pá leden 17, 2014 8:32 pm Předmět: |
|
|
fullbody
dřep
10x3x135kg
bench
4x6-8x135kg BIG PR!!!
shyby
4x8
přítahy jednoručky v předklonu
4x6x60kg
stah tric. kladky
4x8x65kg
kladiva
4x8x3Okg...celkem rezerva, příště 35kg :)
dneska vynikající fullbody, se vším spokojenost..váha nějakých 1O6kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|