|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 2:47 pm Předmět: |
|
|
trening neni spatny, jsou teda i lepsi, ale pro zacatek klidne tohle, jak to chces tocit? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tonsek
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 5:56 pm Předmět: |
|
|
no Po a Pa bych jel ten první trénink a St ten druhej. A jaký cviky by si hodil na to břicho a předloktí? popř. by si to upravil nějak lépe?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 6:03 pm Předmět: |
|
|
| Tonsek napsal: | | no Po a Pa bych jel ten první trénink a St ten druhej. A jaký cviky by si hodil na to břicho a předloktí? popř. by si to upravil nějak lépe? |
a druhy tyden dopufam opacne
zada a prsa by meli byt v pomeru 3:1 ve prospech prsou
osobne bych rekl, ze lepsi by bylo bud FB nebo AB
a nebo to aspon po tydnu stridat, ale i tak je prsou hodne
na predlokti zadne extra cviky nepotrebujes, na bricho hledej na youtube.com "abs routine" _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 6:16 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Tonsek napsal: | | no Po a Pa bych jel ten první trénink a St ten druhej. A jaký cviky by si hodil na to břicho a předloktí? popř. by si to upravil nějak lépe? |
a druhy tyden dopufam opacne
zada a prsa by meli byt v pomeru 3:1 ve prospech prsou
osobne bych rekl, ze lepsi by bylo bud FB nebo AB
a nebo to aspon po tydnu stridat, ale i tak je prsou hodne
na predlokti zadne extra cviky nepotrebujes, na bricho hledej na youtube.com "abs routine" |
Hele nemělo by to být spíše ku prospěchu zad kvůli zkracování prsních svalů ,které táhnou ramena dopředu a kulatí záda ?? _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 8:55 pm Předmět: |
|
|
taky bych rekl ze zada potrebujou vic nez prsa k tomu treninku ...mrtvy tah a drep v jednom dni nevim jestli to je pro zacatecnika vhodne ja bych treba bench prehodil s jednim z tehle cviku
|
|
| nahoru |
|
 |
Tonsek
|
Zaslal: čt srpen 29, 2013 9:38 pm Předmět: |
|
|
| coder napsal: | | taky bych rekl ze zada potrebujou vic nez prsa k tomu treninku ...mrtvy tah a drep v jednom dni nevim jestli to je pro zacatecnika vhodne ja bych treba bench prehodil s jednim z tehle cviku |
jo to máš asi pravdu, tak já přehodím dřep a bench
|
|
| nahoru |
|
 |
getripped
|
Zaslal: čt leden 09, 2014 7:34 pm Předmět: |
|
|
Nechci kvůli tomu zakládat nový topic, tak se zeptám tady:
Většinou věcí o posilování mám načtených ze zahraničních webů, takže vůbec neznám českou terminologii. Jak se česky říká barbell rows a overhead pressu?
Díky za odpověď, dělá mi občas problém někomu vysvětlit co se chystám dělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 7:46 pm Předmět: |
|
|
pritahy jednorucky a tlaky za hlavou? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 8:29 pm Předmět: |
|
|
barbell je velka cinka  pritahy velkej cinky a tlaky za hlavou _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: pá leden 10, 2014 12:04 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Petey napsal: | barbell je velka cinka pritahy velkej cinky a tlaky za hlavou |
no jo, sorac
dumball x barbell |
dumbbell vs. barbell kdyz uz jsme u toho
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá leden 10, 2014 6:32 am Předmět: |
|
|
A když už, tak je to jakejkoliv tlak nad hlavu, ne jenom za hlavu.. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Redshank

|
Zaslal: so leden 11, 2014 8:01 am Předmět: |
|
|
Zdravím, chtěl bych se teď před dietou (březen) pokusit vytáhnout nejvíc zaostalý partie..Hlavní prioritou jsou ramena (včetně trapézů) a vrchní-střední část prsou.
V tomhle jsem totální začátečník tak jsem chtěl poprosit, jestli by mi to někdo zkouknul. Počty sérií na partii, apod..jestli by to mohlo trochu fungovat
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AtVqvB33nsvcdDJObl92RkJSTkpHXzBTLXRqMzJoNVE&usp=sharing (snad půjde otevřít)
Supersérie jsem dlouho nejel a dřív mi celkem pomáhaly, třeba ty plyo kliky tam jsou jen kvuli napumpování..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 11, 2014 11:36 am Předmět: |
|
|
me osobne se to nelibi
chapu, ze chces dorovnat zaostavajici partie, ale jet 24 serii na kozy a jenom 12 na zada mi prijde blbost
a to ze "cele nohy" (kvadry, hamy i lytka dohromady) dostanou jenom 10 serii, no to uz je podle me hovadina _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Redshank

|
Zaslal: so leden 11, 2014 9:32 pm Předmět: |
|
|
Když na to teď zpětně koukám, tak tohle jsem moc nedomyslel.. Zkusil bych přidat teda nějaký záda, z toho hrudníku se mi moc slevovat nechce  . Ty nohy budou horší.. chápu že 10 sérií je dost málo (nepočítáme teda MT, s nataženýma nohama ho neumím), jenže do jinýho dne se mi je asi nepodaří nacpat. Hrozně rychle se mi unaví, tak moc nevim jak z toho ven..další série dřepů bych zvládl jen s hoodně podseknutou váhou, takže můžu zkusit tak přidat zakopávání/předkopávání jeslti bych to tim trochu vylepšil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|