|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
novalegenda
|
Zaslal: so leden 11, 2014 8:24 am Předmět: nevyspalý - trénink |
|
|
Chtěl bych se zeptat jak to je s tréninkem, když člověk spí třeba jednu hodinu před tréninkem a nebo vůbec nespí, ale na trénink se i cítí a dokáže to odjet. Co myslíte? Je lepší nechodit vůbec nebo to má smysl?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ondra.kr

|
Zaslal: so leden 11, 2014 8:43 am Předmět: |
|
|
Nespal jsem 2 dny a stejně jsme si na treninku pokořil svoje maxka. Ale nevím co chceš slyšet..je jasný že to není dobrý a je mnohem a mnohem lepší když se před treninkem v noci vyspíš
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: so leden 11, 2014 8:44 am Předmět: |
|
|
takže je ale lepší jít než nejít?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
Zaslal: so leden 11, 2014 8:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
novalegenda
|
Zaslal: so leden 11, 2014 8:55 am Předmět: |
|
|
jako že zkolabuju nebo co
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: so leden 11, 2014 8:56 am Předmět: Re: nevyspalý - trénink |
|
|
| novalegenda napsal: | | Chtěl bych se zeptat jak to je s tréninkem, když člověk spí třeba jednu hodinu před tréninkem a nebo vůbec nespí, ale na trénink se i cítí a dokáže to odjet. Co myslíte? Je lepší nechodit vůbec nebo to má smysl? |
Podľa toho aký tréning. Keď si na kurze prežitia, alebo na bojovom športe, kde chcú po Tebe boj pod stresom, v únave (simulácia bojových podmienok) a podobne, tak potom by sa dalo...
Inak, do normálnej posilky pre bežného cvičenca samozrejme nemá zmysel chodiť, radšej si oddýchnuť a dospať zameškané.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: so leden 11, 2014 9:01 am Předmět: |
|
|
Jedna, dvě probdělý noci by na trénink neměly mít vliv... Pokud je to výjimka.
Nevidím důvod, proč by to někdo praktikoval dobrovolně a pravidelně (pokud není dotyčnej idiot).
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
Zaslal: so leden 11, 2014 9:07 am Předmět: |
|
|
| novalegenda napsal: | | jako že zkolabuju nebo co |
Můžeš se zranit
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: so leden 11, 2014 9:14 am Předmět: Re: nevyspalý - trénink |
|
|
| novalegenda napsal: | | Chtěl bych se zeptat jak to je s tréninkem, když člověk spí třeba jednu hodinu před tréninkem a nebo vůbec nespí, ale na trénink se i cítí a dokáže to odjet. Co myslíte? Je lepší nechodit vůbec nebo to má smysl? |
Mně takovýhle dotaz přijde jak od někoho nesvéprávného, který je líný přemýšlet vlastní hlavou a potřebuje na všechno potvrzení od někoho jiného nebo studie.
Co je na tomhle tak vědeckého?
Nespal jsi, cítíš se dobře, nespíš za chůze, chceš jít trénovat = jdi trénovat.
Nespal jsi, cítíš se špatně, nechce se Ti jít, sotva pleteš nohama = nechoď.
Na takovouhle úvahu snad nepotřebuješ potvrzení od xy lidí z fóra, na to stačí používat mozek. _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: so leden 11, 2014 9:36 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Horší je nespat po treninku kvuli regeneraci. Zbytek jak psal ten nademnou *a03* |
Jasne a ty co cvici rano pred praci to delaji asi jak. Obcas bys mel premyslet, nez neco napises.
Co se tyce cviceni bez spanku, radim rozhodne dospat.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so leden 11, 2014 9:37 am Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | micus6 napsal: | Horší je nespat po treninku kvuli regeneraci. Zbytek jak psal ten nademnou |
Jasne a ty co cvici rano pred praci to delaji asi jak. Obcas bys mel premyslet, nez neco napises.
Co se tyce cviceni bez spanku, radim rozhodne dospat. |
Myslel sem spat v noci poté. Zkus taky premyslet, kdyz uz chces urazet.
E: sam cvicim rano. Nejsu zadny profik, vlastne ani zkuseny cvicienes. Jsem zacatecnik, ale za ty 2 roky jsem vypozoroval, ze ikdyz cvicim rano a vecer si lehnu v 11 a vsanu v 5 je horsi nez kdyz zalehnu v 9 a vstanu v 6 ........
E2: nevim, ale tady na foru se pekne rozjelo urazeni za kazdou kravinu. Mozna jsem blbe zformulovsl myslenku, ale ty hned ze me delas debila. Nevim, ale jsme dospeli lide a takovim hloupym konfliktum se muzeme jednoduse vyhnout. Treba tim ze se zeptame na to jak to clovek myslel. Nebo mu to jen slusne vyvrátíme....
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: so leden 11, 2014 9:48 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Olejnas napsal: | | micus6 napsal: | | Horší je nespat po treninku kvuli regeneraci. Zbytek jak psal ten nademnou *a03* |
Co se tyce cviceni bez spanku, radim rozhodne dospat. |
Myslel sem spat v noci poté. Zkus taky premyslet, kdyz uz chces urazet.
E: sam cvicim rano. Nejsu zadny profik, vlastne ani zkuseny cvicienes. Jsem zacatecnik, ale za ty 2 roky jsem vypozoroval, ze ikdyz cvicim rano a vecer si lehnu v 11 a vsanu v 5 je horsi nez kdyz zalehnu v 9 a vstanu v 6 ........ |
Tak pis tak, aby to davalo smysl. Na to, ze jsi zacatecnik te posledni mesice vidim davat rady prakticky v kazdem prispevku o cemkoliv. Je super, ze se zajimas, ale mozna by bylo lepsi, nez se vyjadrovat ke kdejakemu prdu zpusobem, jakym to delas ty = obecne, nicnerikajici vykriky ala "ja si myslim ze nemas pravdu" se jen divat. To, ze te velky kluci vzali na exkurzi do Nutrendu z tebe jeste experta nedela, tim spis pokud mas vysledky jake mas. Rada za sto milionu - min sed na prdeli u pocitace (a tady na foru) a vic na sobe makej. Az budes mit vysledky, budou tvoje rady a nazory davat vetsi smysl. Tim bych reseni tve osoby ukoncil, pokud k tomu jeste neco mas, tak do posty.
Ostatnim se omlouvam za prispevek mimo tema...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so leden 11, 2014 9:54 am Předmět: |
|
|
| Ondra.kr napsal: | | novalegenda napsal: | | jako že zkolabuju nebo co |
Můžeš se zranit |
Když jsem dělal noční, tak jsem sice po tříhodinovém spánku chodil cvičit, ale stálo to za hovno a riziko zranění bylo skutečně o dost vyšší. Pamatuji si, jak jsem si jednou málem zkurvil rameno, když jsem dělal tlaky s jednoručkama a na jedné jsem špatně udržel balanc. Takže za mě, nevcvičit.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: so leden 11, 2014 10:56 am Předmět: |
|
|
nevyspalý - nebo přespalý - udělej si nějaký IQ test - pokud ti funguje mozek tak ti funguje i ostatní
na vojně bylo stresování organizmu součástí přípravy...tělo vydrží velmi hodně - pokud je ovšem silná mysl ... slabí jedinci odpadávají a kolabují - tak bacha na to...
...a propó > to zjistíš sám - dokud to nevyzkoušíš tak nebudeš vědět (jen si dej pro sychr do kapsy cukr, kdyby se ti motala šiška) a nezanedbávej pitný režim (vlažný nápoj) _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|