nevyspalý - trénink

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - nevyspalý - trénink  Úvodní stránka -> Trénink -> nevyspalý - trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
novalegenda

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 8:24 am    Předmět: nevyspalý - trénink Odpovědět s citátem

Chtěl bych se zeptat jak to je s tréninkem, když člověk spí třeba jednu hodinu před tréninkem a nebo vůbec nespí, ale na trénink se i cítí a dokáže to odjet. Co myslíte? Je lepší nechodit vůbec nebo to má smysl?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ondra.kr

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nespal jsem 2 dny a stejně jsme si na treninku pokořil svoje maxka. Ale nevím co chceš slyšet..je jasný že to není dobrý a je mnohem a mnohem lepší když se před treninkem v noci vyspíš
novalegenda

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takže je ale lepší jít než nejít?
Ondra.kr

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to rizikový
novalegenda

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jako že zkolabuju nebo co
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 8:56 am    Předmět: Re: nevyspalý - trénink Odpovědět s citátem

novalegenda napsal:
Chtěl bych se zeptat jak to je s tréninkem, když člověk spí třeba jednu hodinu před tréninkem a nebo vůbec nespí, ale na trénink se i cítí a dokáže to odjet. Co myslíte? Je lepší nechodit vůbec nebo to má smysl?

Podľa toho aký tréning. Keď si na kurze prežitia, alebo na bojovom športe, kde chcú po Tebe boj pod stresom, v únave (simulácia bojových podmienok) a podobne, tak potom by sa dalo...
Inak, do normálnej posilky pre bežného cvičenca samozrejme nemá zmysel chodiť, radšej si oddýchnuť a dospať zameškané.
Novic

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedna, dvě probdělý noci by na trénink neměly mít vliv... Pokud je to výjimka.
Nevidím důvod, proč by to někdo praktikoval dobrovolně a pravidelně (pokud není dotyčnej idiot).
Ondra.kr

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

novalegenda napsal:

Můžeš se zranit
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 9:14 am    Předmět: Re: nevyspalý - trénink Odpovědět s citátem

novalegenda napsal:

Mně takovýhle dotaz přijde jak od někoho nesvéprávného, který je líný přemýšlet vlastní hlavou a potřebuje na všechno potvrzení od někoho jiného nebo studie.

Co je na tomhle tak vědeckého?

Nespal jsi, cítíš se dobře, nespíš za chůze, chceš jít trénovat = jdi trénovat.
Nespal jsi, cítíš se špatně, nechce se Ti jít, sotva pleteš nohama = nechoď.

Na takovouhle úvahu snad nepotřebuješ potvrzení od xy lidí z fóra, na to stačí používat mozek.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Horší je nespat po treninku kvuli regeneraci. Zbytek jak psal ten nademnou
Olejnas

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Horší je nespat po treninku kvuli regeneraci. Zbytek jak psal ten nademnou *a03*

Jasne a ty co cvici rano pred praci to delaji asi jak. Obcas bys mel premyslet, nez neco napises.

Co se tyce cviceni bez spanku, radim rozhodne dospat.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
micus6 napsal:
Horší je nespat po treninku kvuli regeneraci. Zbytek jak psal ten nademnou

Jasne a ty co cvici rano pred praci to delaji asi jak. Obcas bys mel premyslet, nez neco napises.

Myslel sem spat v noci poté. Zkus taky premyslet, kdyz uz chces urazet.

E: sam cvicim rano. Nejsu zadny profik, vlastne ani zkuseny cvicienes. Jsem zacatecnik, ale za ty 2 roky jsem vypozoroval, ze ikdyz cvicim rano a vecer si lehnu v 11 a vsanu v 5 je horsi nez kdyz zalehnu v 9 a vstanu v 6 ........

E2: nevim, ale tady na foru se pekne rozjelo urazeni za kazdou kravinu. Mozna jsem blbe zformulovsl myslenku, ale ty hned ze me delas debila. Nevim, ale jsme dospeli lide a takovim hloupym konfliktum se muzeme jednoduse vyhnout. Treba tim ze se zeptame na to jak to clovek myslel. Nebo mu to jen slusne vyvrátíme....
Olejnas

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Olejnas napsal:
micus6 napsal:
Horší je nespat po treninku kvuli regeneraci. Zbytek jak psal ten nademnou *a03*

Myslel sem spat v noci poté. Zkus taky premyslet, kdyz uz chces urazet.

E: sam cvicim rano. Nejsu zadny profik, vlastne ani zkuseny cvicienes. Jsem zacatecnik, ale za ty 2 roky jsem vypozoroval, ze ikdyz cvicim rano a vecer si lehnu v 11 a vsanu v 5 je horsi nez kdyz zalehnu v 9 a vstanu v 6 ........

Tak pis tak, aby to davalo smysl. Na to, ze jsi zacatecnik te posledni mesice vidim davat rady prakticky v kazdem prispevku o cemkoliv. Je super, ze se zajimas, ale mozna by bylo lepsi, nez se vyjadrovat ke kdejakemu prdu zpusobem, jakym to delas ty = obecne, nicnerikajici vykriky ala "ja si myslim ze nemas pravdu" se jen divat. To, ze te velky kluci vzali na exkurzi do Nutrendu z tebe jeste experta nedela, tim spis pokud mas vysledky jake mas. Rada za sto milionu - min sed na prdeli u pocitace (a tady na foru) a vic na sobe makej. Az budes mit vysledky, budou tvoje rady a nazory davat vetsi smysl. Tim bych reseni tve osoby ukoncil, pokud k tomu jeste neco mas, tak do posty.

Ostatnim se omlouvam za prispevek mimo tema...
Mablung

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ondra.kr napsal:
novalegenda napsal:

Můžeš se zranit

Když jsem dělal noční, tak jsem sice po tříhodinovém spánku chodil cvičit, ale stálo to za hovno a riziko zranění bylo skutečně o dost vyšší. Pamatuji si, jak jsem si jednou málem zkurvil rameno, když jsem dělal tlaky s jednoručkama a na jedné jsem špatně udržel balanc. Takže za mě, nevcvičit.
MilanaliM

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevyspalý - nebo přespalý - udělej si nějaký IQ test - pokud ti funguje mozek tak ti funguje i ostatní

na vojně bylo stresování organizmu součástí přípravy...tělo vydrží velmi hodně - pokud je ovšem silná mysl ... slabí jedinci odpadávají a kolabují - tak bacha na to...

...a propó > to zjistíš sám - dokud to nevyzkoušíš tak nebudeš vědět (jen si dej pro sychr do kapsy cukr, kdyby se ti motala šiška) a nezanedbávej pitný režim (vlažný nápoj)
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - nevyspalý - trénink Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: