|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
flink

|
Zaslal: čt leden 09, 2014 3:56 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... a mě sere, že když už tam dojdu, musím se probíjet hromadou "přecevzeťáků" ... co mi pijou šťávu a běhají na orbitreku do protisměru :) |
...a perou s železem v jiném rytmu, než hraje hudba ve fitku... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so leden 11, 2014 11:16 am Předmět: |
|
|
Sere mě, že se mě vůbec nechce učit  Je to fakt hnus, i když mě daná problematika baví, nedokážu u toho vydržet vůbec  Přemýšlím nad 30ti dalšíma věcma jen ne nad tím...
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: so leden 11, 2014 11:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: so leden 11, 2014 2:23 pm Předmět: |
|
|
| Korny napsal: | Sere mě, že se mě vůbec nechce učit Je to fakt hnus, i když mě daná problematika baví, nedokážu u toho vydržet vůbec Přemýšlím nad 30ti dalšíma věcma jen ne nad tím... |
Taky se mi vubec nechce. Resp. za normalnich okolnosti nemam problem se opravdu dlouho a soustredene ucit, ale ted se potrebuju pripravit na zkousku z nejakyho programovani, k cemuz je pochopitelne zapotrebi mit zapnuty PC (a internet). A fakt nikdy jsem nedokazal u PC souvisle pracovat a prijde mi absurdni, ze dnes strasna spousta z nas musi makat u tohoto v podstate nekonecneho zdroje zabavy a kok*tin. Asi si budu muset docasne nejak zablokovat nektery stranky nebo nevim. Mozna bych se byval radeji narodil v uplne jine dobe.
A taky me sere, ze nez jsem toto napsal, tak mi kocour poskakal klavesnici, cely se mi to smazalo a "musel" jsem to psat podruhe .
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: so leden 11, 2014 3:21 pm Předmět: |
|
|
Tak ja mám ten istý problém, chvalabohu som ešte na strednej takže svoju lenivosť ešte dokážem vykryť aj bez nejakého veľkého učenia sa. Nanešťastie je pre mňa tento rok rokom maturity a prijímačiek na VŠ, takže sa predsalen budem musieť premôcť
Sedieť na riti pri knihách je pre mňa zlé, no stáť v robote za pásom a dostať minimálnu mzdu je ešte horšie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 12:28 pm Předmět: |
|
|
me stve, ze si hodinu a pul stahuju film ( www.csfd.cz/film/14489-mstitel ) a pak se sekne behme prvnich 4 vterin _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 12:29 pm Předmět: |
|
|
Ten českej překlad mě pobavil...
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne leden 12, 2014 12:30 pm Předmět: |
|
|
Taky mam problém s učením ted...asi blby bio .... Vcera jsem odřídil 450km (tímto obdivuju deadlifta, kterej skoro to samý jezdí kazdej den a ještě je schopnej pracovat a chodit do posilky....ja z toho byl vcera dost unavenej :D ) ...dneska uz dvě hodiny začínám s učením a pokaždý mi do toho neco přijde :D zrovna ted dávaj nejakej seriál na nově :/ :D v praci v tejdnu budu muset ted zůstávat dýl takže ani přes tejden moc neudělám :D kua _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 12:33 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím kucí s vámi, učení je zlo  . Včera jsem překonal rekord a jel jsem prakticky 13 hodin bez přestávky, překvapivě zjišťuju, že si pamatuju skoro vše  ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 2:04 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Taky mam problém s učením ted...asi blby bio .... Vcera jsem odřídil 450km (tímto obdivuju deadlifta, kterej skoro to samý jezdí kazdej den a ještě je schopnej pracovat a chodit do posilky....ja z toho byl vcera dost unavenej :D ) ...dneska uz dvě hodiny začínám s učením a pokaždý mi do toho neco přijde :D zrovna ted dávaj nejakej seriál na nově :/ :D v praci v tejdnu budu muset ted zůstávat dýl takže ani přes tejden moc neudělám :D kua |
Díky, ale já to nejezdím denně.
Zítra např. 360 km (cca 4 hod.) + 12ka v práci.
V úterý jsem na místě a makám 5:00-22:00
Ve středu jen krátce 5:00-15:00 a pak 360 km (4 hod.) + cca 100 km (1 hod.) a večer max. dvě hodinky papíry.
čtvrtek a pátek 7:00-18:00 pak volno do 22:00 a pak max. dvě hodinky papíry.
O víkendu porůznu cca 4 hodiny denně.
Není to nic extrémního - jsou horší období:o)
Vychází to tak na dva úvazky měsíčně, což doktoři dělají taky...ovšem s nimi bych neměnil.
Peníze jsou fajn, ale nesmíš začít přepočítávat na hodinovku-náhle to totiž vypadá úplně jinak:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 6:49 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | no, to z tebe maj doma asi radost co, ale ty to mas nejak ze par dni pracujes a par dni si doma ne ? to me lidi taky rikali, jak me chodilo tady v uk na vyplate na nase skoro 17 000, jak to neni krasny to zarobit, ale jak si to pak clovek spocita ze to ma za 84 hodin odrobenych hodin v tydnu, tak uz to neni zrovna lahoda |
Tak vnímám to tak, že lepší být půl týdne mimo domov než turnusy např. 2 týdny venku a týden doma (nebo delší období venku-měsíc apod.).
Někdy je napytel, že se to protáhne (prostě některé věci nelze uspěchat) a pak se o půlnoci zhroutím na gauč v kanclu a ráno se probudím dobitej, nevyspanej (průmyslová budova, kde co chvíli spínají např. ventilátory chlaďáků apod.). Ten další den je pak ve znamení kávy a nervozity:o)
Ale nestěžuji si-mám dobrou práci a slušně ohodnocenou (a sám jsem si ji vybral). Je logické , že to nebude od šesti do půl třetí s tím, že mi přesně 14:30 odpadne myš z ruky a sbohem:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|