ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ttby

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Spam: ale ved pisal, ze je ajťák!!! (myslene ironicky, sam robim v IT firme)

tbby: mozno si to uz pisal na zaciatku, ale aky je vlastne tvoj ciel? Co chces dosiahnut treningami?

Těch cílů mam docela dost, někde jsem to tu psal - že všechno najednout - zesílit, dostat se do kondice, lépe vypadat, odtučnit, začít žít trošku zdravě..

Prioritně nejspíše začít hubnout, ale zase to nemusí být tak rychlé, abych přicházel o svaly a sílu. Svým způsobem, kdyby se mi podařilo to, čemu vy říkáte "vysekat" by bylo super.

Asi měsíc mam bradla a třeba ty přítahy teď se snažím dostat na nějakou úroveň jednak abych zesílil (a nedělal to po 4-5ti) a hned po tom, abych mohl s tím dělat nějaké HII/TABATY.

Vím, že tu všichni kritizují můj styl cvičení (ačkoliv ho podle mě narovnávám na něco lepšího, ale chce to čas) ale výkonové výsledky s tím jsou. Co se ovšem nemění je mé tělo :/. Například za posledních cca 14dní jsem nabral asi 1kg - přál bych si, aby to byly svaly ale procento tuku na váze mluví jinak a změření břicha také.

Snažím se změnit i nějak jídelníček, ale postupně nemám kam couvat :/. Nechal jsem kuřecí prsa,tvaroh,protein vejce+ovoce/zelenina. Nechápu, proč s tím nepadám dolu ;) Klidně odsouhlasím, že cvičení není optimální (ale baví mi to, což má na rozdíl od přesně definového výhodu, že mi to déle vydrží). Ale kurňa to co jím, je přece hluboko pod bazálním metabolizmem.

Každopádně nechci hubnout jako buran, byly časy kdy jsem měl asi 22kg nadváhu a dokázal jsem to sundat - ovšem kolem, dietou atd. Ale nějaké svaly si myslím, že mám a rád bych si je nechal - takhle teda ne.

// edit: a taky se umět bránit - ale nejprve bych při své velikosti byl rád hrubou silou silnější než ty vyšší lidé, co chodí po ulici ;)
Olejnas

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejak takhle by muselo vypadat, kdyby se Michal Kolesa (dej mu panbuh lehke spocinuti) zajimal o cinky...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A vis co, ja ti fandim sice je tvuj styl uplne nahovno divnej, ale i pres to jak ti to vseci zkritizovali si jedes svoje a to se jen tak nevidi
ttby

PříspěvekZaslal: pá leden 10, 2014 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska se mi do toho nechtělo, ale ukecal jsem se a jsem rád:

TABATA - angličáky
Aktuálně (6,4,4,4,4,4,4,6)

Předtím (5,4,4,4,4,4,4,4)+2

Přítahy (+14x squat v pauze), pauza 2:41+ (1/2*overhead)
Naprosto stejné jako minule: (5,5,4,4,4,4,4,4,4,3,3,3,3)= total 50
- Zajímavé řekl jsem si, že by bylo fajn třeba 3-4 cvičení se dočasně vykašlat na zlepšování i změny pauzy, a prostě to "stabilizovat" to jsem si řekl včera a dnes jsem měl ambice bejt zase lepší, ale nešlo to :/
STRATEGIE: už držím těch 50, a opakovat a opakovat a vylepšovat serie a redukovat, a redukovat čas ... v pauzách dočasně squat, který postupně navyšuji, minule 13 nyní 14.

Přednožování nohou na bradlech, pauza 1:29+ (1/2*overhead)
Téměř stejně jako minule : (16,16,15,15,15,14,13,13,13,12,11,12,13,12,11)= total 201
Prakticky bez změny (+0.5%), jen trošku rozházené jinak v sériích - lepší začátek, horší konec.
STRATEGIE:už držím těch 200+, a opakovat a opakovat a vylepšovat serie a redukovat, a redukovat čas ...

Kliky na bradlech - FAIL , tricepsy toho mají dost, vzdal jsem. Ovšem nevim jak se mam potrestat - tricepsy toho mají dost, s nohama opatrně, když jedem o víkendu na kole, břicho toho má taky moc. Asi se budu muset projit :D

A pak jsem tabatoval s pauzou tabaty mezi tabatama:
TABATA angličáky (5,5,4,4,4,4,4,4)
TABATA squat (nepočítáno)
TABATA přítahy jednoruček k bradě (nepočitáno a nově když už nezvládám obě ruce najednou ,dopump po jedné ruce)
TABATA bicepsové zdvihy (nepočitáno, ale tady to chce asi sundat váhu)
- oboje 14,4kg jednoručky.

Angličáky - dneska celkem 80. A pořád nic moc - na pohled musí některé angličáky vypadat jako ladný výskok laně do výšky, jindy jako střelená kachna. Ale tušim co je špatně - kordinace dání rukou na zem+ dřepu ( viz tohle v 0:28 - docela si myslim, že za to může to, že se jako úplně neumím ohnout s propnutejma nohama (zkrácené lýtkové svaly), což vede k tomu, že tohle musím mít podstatně přesněji koordinované, toho prostoru/času tam mam pak méně. Řešil jsem to skokem a pádem na ruce - což není úplně jednoduché se z výskoku chytit do kliku - respektive je, dokud to člověku neujede a takovej výskok nepřežene. v 6té serii, když už toho má dost.
---
Jo a začal jsem teda s vývojem vlastní aplikace na LOG, zatím bez odkazu neb ted to ještě není zajímavé, ale pak doufám nějakou kritiku či možnost vylepšení - pochopitelně bude zadarmiko na stáhnutí..
ttby

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska TABATA na kole, dokonce jsem na to ukecal oba kamarády, nebyli moc nadšení, ale po z toho měli dobrý pocit. Za mě nic moc - ke konci 60km výletu toho má člověk dost, navíc byl problém se kousat a zároveň si dávat pozor na namrzlé silnici - takže jsem po dojetí tabaty končil pádem.. ale jinak super.

Ještě to kamarád neví, ale TABATU na téhle rovince budu vyžadovat vždy.

inu - kolo - 60km + TABATA kolo
Turakam

PříspěvekZaslal: ne leden 12, 2014 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera som dal monstera assault, mňamka
ttby

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to nemá cenu rozporovat- ASSALUT je dobrůtka ;) Obecně mimo PROTEA a PROTEIN (v čr se neprodává ofiko) a paradoxně Originálu (ZELENEJ) jsou všichni monsteři lahůdka. Možná mimo modrého ještě, kterým se hodlam tenhle rok obšťastňovat - ten moc dobrej není, ale je alespoň bez cukru (cca).
ttby

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes do poledne:

TABATA - squat
a hned po tom
TABATA - squat+kliky (dynamický výběr, podle toho co jsem měl pocit, že pujde lépe)

a nyní

TABATA - squat

Přítahy (+ v pauze 15x squat a 1x kliky), pauza 2:39 (redukce o 2s)
Aktuální serie: (5,5,5,5,5,4,4,4,4,3,3,3)= total 50
Minule serie: (5,5,4,4,4,4,4,4,4,3,3,3,3)=total 50
Super, redukce o serii. Přidal jsem mezi jeden klika a o jeden squat více.

A večer se snad ještě k něčemu ukecam.
ttby

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže po přestávce:

TABATA - kliky v zátěžové vestě
Aktuálně: (18,12,8,7,5,5,6,6)= total 67
Předtím nejlepší: (16,11,7,6,6,5,5,5)= total 61
--
Takže super!

a následovala další bez přestávky:
TABATA - squat + kliky (asi 2 serie, kdy to vypadalo, že bych to nevysqatoval)
ttby

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přítahy - podhmat, 9,5kg - pauza - písnička
Aktuálně (1,2,2,2,1,1,1) = total 10
Minule (1,1,1,1,1)=5
Super, konečně jsem dam dostal dva , jasně pořád lamský ale líp se to bude trénovat.

TEST - kliky, max v zátěžové vestě (9,5kg):
32 - PR , jde to nahoru. Bohužel nebyla chuť jít dál, ještě tam byla rezerva.

TABATA angličáky :
(7,6,4,4,4,4,4,5)= total 37
Nejlepší zatím.
26s po té
TABATA squat+1x kliky
26s po té
1/2 TABATA squat+kliky
Víc už jsem odmítl
--
Odpočinek a ještě bych rád něco odcvičil.
ttby

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže po odmlce:

TABATA angličáci (+čátetečně kliky)
26s pauza
TABATA squat+kliky
4minuty pauza
TABATA squat+kliky

Voni řikaj 4minuty cvičení - jsou to kecy jsou to 4minuty+vydejchání (desítky minut) -> možnost něco zprogramovat 60s po tabatách je omezená.

Odteď budu TABATAovat i masturbaci
ttby

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se rozhodl nahodit pokrokovou metodu - empiricky bylo zjištěno, že i při tréningu stále přibírám - seriously WTF? - žeru ovoce, protein,kuře,vejce, pár oříšků - sacharidy jen z ovoce/zeleniny, tuky jen z pár oříšku. Jako WTF? Příjem kalorií je pod bazálním metabolizmem.

Ještě mi napadlo, že bych mohl přibírat svaly na prdeli, stehnech a zádech - to jsem nikdy moc netrénoval, možná poslední měsíc.

Takže:
Ráno/dopoledne: TABATY
Odpoledne/po odpočinku TABATY+nějaká další cvičení, kde stále budu držet svou strategii s tím, že to rozcukam do více dní ale budu cvičit denně a v pauzách dělat nějakej další cvik..

Takže dnes

TABATA - angličáky
26s odpočinek
TABATA - squat+kliky
tabata odpočinek
TABATA - přítahy čínek k bradě+kliky+angličáky+squat

A ještě něco přidám!
ttby

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže po odmlce:

Přednožovní nohou na bradlech, pauza 1:29+ (1/2*overhead)
Aktuální serie: (22,16,14,14,13,12,12,12,11,11,11,11,11,12,13,11)= total 205
Horší o 1 serii než rekord. Na druhou stranu jsem první serii dal maximum (rekordní serie a cíleně) a tak nějak jsem s tím počítal, že když to v první dam na maximum, že se to na mě podepíše.
Příště se začíná 18ti
STRATEGIE: Držet 200+ a krouhat serie, pokud se v prvních 10ti sériích přiblížím 150ti, krouhám čas.

A pak:
TABATA - bicepsové zdvihy (14,4kg)
26s odpočinek
TABATA - kliky v zátěžové vestě (9,5kg) (15,9,7,5,7,7,5,6)=total 61
26s odpočinek
TABATA squat

Prvně 3x tabata za sebou ;) Kliky v zátěžové vestě daleko pod rekordem, ale 26s po vyšťavení bicepsů se to dalo čekat.
ttby

PříspěvekZaslal: pá leden 17, 2014 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budlíky, takže dnes dopoledne:

Přítahy/Shyby (v pauze 15x squat a 3 kliky), pauza 2:33+ (1/2*overhead) (zredukováno o 6s z 2:39+ (1/2*overhead))
Aktuální serie: (5,5,5,5,5,5,4,4,4,4,4)= total 50
Minule serie: (5,5,5,5,5,4,4,4,4,3,3,3)=total 50
Fajn, redukce pauzy o 6s, ušetření serie a přidal jsem 2kliky v přestávce
STRATEGIE: Držet 50 a krouhat čas a serie. A pomalu bych mě začínat 6ti. Včera jsem to zkoušel a už dam i 7 , takže už je pomalu čas tam cpát 6tky,

Bicepsové zdvihy (14,4kg), pauza 60s :
Aktuálně serie: (10,10,10,10,8,6,6,5,5,5,5,5,5,4)= total 94
Minule: (10,10,10,10,9,7,6,6,6,5,5,4)=total 88
+6,8% . Musel jsem nadotovat dalšíma 2 seriema. Nic moc, ale buh ví - ruce toho měly už dost.
STRATEGIE: >+4% cviků do 115ti, pak opakovat, opakovat opakovat

Kliky na bradlech, pauza 1:40+ (1/2*overhead)

Aktuální serie: (10,10,10,9,8,8,8,8,8,8,7,7,7,7,8,7)= 130
Minule serie: (9,8,9,9,9,9,9,9,9,8,8,8,8,7,7)=126
+ 3,1% . Musel jsem přidat serii a ani to není nad 4%, na stranu druhou spokojenost, 3x10 je moc fajné!
STRATEGIE: >+4% cviků do 200, pak opakovat, opakovat opakovat
PŘÍŠTĚ: Určitě zmenšit zase o pár sekund pauzu

TABATA-kliky v zátěžové vestě (9,5kg)
(16,9,6,5,6,4,5,6)=57
(nejlépe 67)
Hluboko ve startovním poli, ale to se dalo čekat, po klicích na bradlech.
STRATEGIE: opakovat, opakovat, opakovat - až budu končit 8čkama, přihodim váhu.
-------
TODO navrhnout nějaký sofistikovaný algoritmus na výpočtu výkonu v tabatě, součet je blbost podobně jako nejnižší serie.
-------
A ještě bych dnes rád něco ztabatoval, tak za dvě hodinky - alespoň squat a angličáky.
-------
A pokračuji s návrhem vlastní aplikace na LOG - z 70% mam již hotovou datovou vrstvu.
-------
A čekám omluvu od týpka, který tvrdil, že s tím za měsíc seknu - už jsem tu měsíc a 3 dny
ttby

PříspěvekZaslal: pá leden 17, 2014 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže jsem ještě přidal dvě
TABATA angličáky
26s pauza
TABATA squat

Zítra břicho a to tak že řádně a více TABATA a snad nějaká chůze.

Pořád přibírám, WTF. Takže budu pít jen protein a jedno kiwi+maso - už kurna nemam kam couvat :/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: