|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Olejnas

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 9:02 am Předmět: |
|
|
Neslo mi o to poucovat, jako spis poukazat na to, ze teleskop neni "vselek" na reseni konfliktu a ze kdo utece vyhraje plati v tehle pripadech stonasob, ego neego.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Chadzi

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 9:12 am Předmět: |
|
|
To ano, ale můžou nastat situace, kdy prostě utéct nemůžeš. Např. jdeš s ženou, jste napadeni přesilou a utéct nemůžeš, musíš se postarat o to, ať je žena v pořádku... Chtěl jsem poukázat na to, že naučit se používat teleskop (dále by každá žena měla mít dobrý pepřový sprej) je jedna z nejlepších možností, jak z podobných situací vyváznout. Spousta lidí u sebe nosí různé nesmysly na sebeobranu, počínaje plynovkou (do kterých u nás povolené náboje stojí za prd a pokud nezabere psychologický efekt, tak je daný člověk většinou v prdeli) a konče boxerem, přitom existují věci které opravdu fungují...nic víc. Hlavně to neber nijak útočně.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 11:31 am Předmět: |
|
|
Pistol funguje dobře a je to velmi snadné... lehčí než mávat tou tyčí, ale je to problém v dnešní době.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 12:54 pm Předmět: |
|
|
Se mi kuci na vás libí, že vytahujete teleskop vždycky tam, kde se bude střílet. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so leden 18, 2014 11:11 pm Předmět: |
|
|
Sere mě, že mě při shybech na stroji s dopomocí chytá křeč do hamstringu. Sval který zatínám jen mimochodem ...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so leden 18, 2014 11:16 pm Předmět: |
|
|
Křeč do hamu na shybech s dopomocí? Zajímavý. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne leden 19, 2014 8:49 am Předmět: |
|
|
Mě zase sere, že prsa, ani záda u ničeho moc necítím. K prsoum se přidají vždy přední delty a záda ty necítím u ničeho, i když stahuju lopatky a edu s malou vahou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: ne leden 19, 2014 9:14 am Předmět: |
|
|
No právě já ty záda cítím jen tak trochu při vykonávání cviku, jinak na druhý den jsem to cítíl protože to byl muj první zádový den  jinak jsem jel od prázdnin FB
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne leden 19, 2014 10:56 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Křeč do hamu na shybech s dopomocí? Zajímavý. |
JJ, představ si chlápka který udělá tři shyby a pak poskakuje po posilovně s křečí v hamstringu. Je to asi tím že se při tom snažím zpevnit celé tělo a nohy zareagují také ...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 19, 2014 11:10 am Předmět: |
|
|
Je to celkem logický, pokud si vezmu Caculinův princip iradiace, je to přesně odpověd. Koho nikdy nechytla křeč do hamstringu při shybech, nikdy pořádně neshyboval :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 19, 2014 11:22 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Je to celkem logický, pokud si vezmu Caculinův princip iradiace , je to přesně odpověd. Koho nikdy nechytla křeč do hamstringu při shybech, nikdy pořádně neshyboval :-) |
ze sis to prave vymyslel _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|