Jo já si zrovna nedávno Fallout 3 nainstaloval. Chtěl jsem do něj dát nějakí mod NMCs Texture Pack. S ním ta hra vypadá fantasticky ale bohužel jsem ho našel jenom na stránkách, kde se za to platí a já neumím dost dobře anglicky.
http://www.nexusmods.com/fallout3/mods/12056/?
No tak teď stahuju nějaký mod High Definition Pack v1.00 tak uvidím jak to bude vypadat ale nejlepší je právě ten NMCs texture pack.
Po sto letech jsem si nahrál hru a samozřejmě nic jiného než Diablo3:)
Akorát jsem dojel Barbara na Inferno- paragon 6 jen...výbava nic moc,prachy žádný:)
Kde se nejlíp farmí expy popř. věci? Jinak chci chodit na MP,ale už na MP2-3 docela často chcípám u elitek,jsem tuhej než se rozkoukám:D
První akt, do Festeringu pro NV a pak do fieldů, na rychlé farmení je tam super crypta ve 4lidech, stím, že jí někdo přpraví, pak kyž máš projetý fieldy a furt NV, tak jsem občas chodil na hřbitov (tušim weaping hollow) a ještě hodně se jezdí 3 akt. a 3 úkol. Ty 3 patra, když jdeš zabít Ghoma
Jinak MP pro XP nejvyšší (samozřejmě ne taková, abys chcípal každejch 5 minut), pro dropy údajně takové MP, ať nechcípáš a mobky krájíš celkem rychle.
Mám všechny postavny na 60 + nějakej paragon, WD mám dokonce na 100, ale co si budeme povídat, že by to nějak padalo, padlo mi pár kousků co dřív šly prodat za 50M a více. Když jsem naposled hrál, tak AH, byla tak v hajzlu, že mempo co jsem předtím prodal asi za 65M se teď neprodalo ani za 20M.
"Kámoš" hrál jenom barba a padli mu 2x mempo s critem, jedno si nechal a to druhé šlo tenkrát asi za 2-3B (miliardy).
Zlatá konzolová verze se super dropem, ale bez AH, tam už mi padlo Mempo na 12 paragonu u monka a ještě takový, že ani v PC verzi neexistuje.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Jo já si zrovna nedávno Fallout 3 nainstaloval. Chtěl jsem do něj dát nějakí mod NMCs Texture Pack. S ním ta hra vypadá fantasticky ale bohužel jsem ho našel jenom na stránkách, kde se za to platí a já neumím dost dobře anglicky.
http://www.nexusmods.com/fallout3/mods/12056/?
No tak teď stahuju nějaký mod High Definition Pack v1.00 tak uvidím jak to bude vypadat ale nejlepší je právě ten NMCs texture pack.
Serus. Dik za info, ja som to pozrel a ze sa mam registrovat.. tak som si povedal ze fajn ozeliem to a nemusim mat eno nuno textury. Ale potom som si povedal, ze to je riadna blbost aby to bolo platene.. (ako fajn ocenit pracu napr. nejakym donate ale vyzadovat platit ze nieco co spravil do nie jeho hry..) tak som tam teraz siel a dal vytvorit accout. Hej oni to tam maju tak spravene aby ta nachytali aby si im platil za clenstvo ale tam dole zlistuj a daj vytvorit ucet bez zakliknutia nejakej moznosti. Potom to uz ide klasicky.. alebo sa tam mozes lognut pod mojim: mamvasvietekde/seremnavas. Prave to stahujem z holandskeho serveru, ide to 1 MB/s cca, mozno z inych by to slo rychlejsie.
Som zvedavy, ale podla obrazkov to vypada na celkom slusnu zmenu. Hlavne tych klasickych textur po zemi a pod.
Inac som sa docital ze vraj to mrzne na 4jadrovom. Este mi to nezamrzlo, tebe to ide ako?
No já jsem si stáhl nějaké ty textury tady.
http://www.uloz.to/x4KceV4/fallout-3-high-definition-pack-v1-00-zip
Zkoušel jsem to ale žádný rozdíl v grafice jsem nezaznamenal. Ale možná to blbě instaluju tak nevím. Každopádně vyzkouším tu registraci na těch stránkách jak jsi psal. Tak pak dej vědět jak ti to šlape.
Ale pokusam sa to zapnut, bo som myslel ze to uz mam cez ten mod manager, ale zrejme som nemal tak som to chcel odinstalovat a zmazat a ono mi to zmazalo komplet aj stiahnute tak to idem znova skusit nahodit. Nejakym sposobom som to nemal aktivovane, bo som spravil screen napr vending machine ako je porovnavacka a mal som klasicke textury. Ja som si stiahol tie LARGE, bo Maximum su asi tak pre toho kto by chcel skumat mikroskopom a neviem ci by mi to notas zvladol. Inac uz mi to zmrzlo kvoli 4jadrovemu cpu tak som to obmedzil na 2 ale zatial 60fps. Uvidim ked dam tie textury, ak sa mi ich podari nahodit ze ako to pojde.
Edit: Tak uz viem v com to bolo. Nemal som zakliknute "Archive Invalidation" v nastaveniach. Takze mi to uz fahci. Mam teda tie LARGE, max graficke nastavenia drzi sa na 60fps furt aj na dvoch jadrach. Spokojnost, este len najdem mod ktory nastavuje nebo.. pretoze to co ma chlapik v tomto videu je paradne:
dotaz na konzole a jejich hráče při hraní na televizi:
Omlouvám se za další ze série mých hloupých nákupních dotazů. Vybírám parametry a chápu správně, že pokud pořídím televizi s konverzí 2D na 3D, budu na tom normálně na konzoli moci pařit tedy hry, které bude takto konvertované do 3D? Mluvím o pasivním 3D. Máte s tím někdo zkušenosti?
Pořád se rozhoduji mezi PS 3 a Xbox 360 a Smart 3D LED a Plazma televizí, ale zatím vede PS 3 a LED technologie o vyšší zobrazovací frekvenci 200 Hz a výše...
tak toto je... proste brutal. Ako sa da viac nez 5 rocna hra vylepsit graficky:
Prochm. Ako ti idu tie mody? Mne dakosi director's chair nechce fachat a vypada to ze tomu je pricinou iHud ( siel som podla ). A teraz pozeram ze mozno ide len som ho nezapol. Uvidim ked pridem domov. Ale director's chair co ti ulahci nastavovanie - nemusis zapinat dookola pipboy a klikat ako blazon ale sipkami menit.. mi nejde netusim preco. No ako pozeram prve video asi stiahnem tych texture packov viac, Street Light pack.. a potom mi to pojde 30 fps pri najlepsom. Uz teraz mi to raz vonka padlo v jednej lokalite na 37, vacsinou mam vonka okolo 47-50fps.
Prochm. Ako ti idu tie mody? Mne dakosi director's chair nechce fachat a vypada to ze tomu je pricinou iHud ( siel som podla ). A teraz pozeram ze mozno ide len som ho nezapol. Uvidim ked pridem domov. Ale director's chair co ti ulahci nastavovanie - nemusis zapinat dookola pipboy a klikat ako blazon ale sipkami menit.. mi nejde netusim preco. No ako pozeram prve video asi stiahnem tych texture packov viac, Street Light pack.. a potom mi to pojde 30 fps pri najlepsom. Uz teraz mi to raz vonka padlo v jednej lokalite na 37, vacsinou mam vonka okolo 47-50fps.
Hele já nějak nevím jak na to. Na těch stránkách jsem se zaregistroval tak jak jsi psal. Stáhl jsem si ten Nexus Mod Manager a nainstaloval. Po spuštění toho Nexus Mod Manageru ti to napřed normálně vyhledá ty hry no a pak když kliknu na ok tak se to chvíli načíta a to vyhodí tuto hlášku. Nevím co s tím.
Reinstaluj a skus spustit ako administrator. Ja som potom necakal kym mi prehlada vsetko tak som zvysne zrusil a potvrdil fallout 3 len. Potom len v offline mode. Tam mas chybu s tymi pravami podla vsetkeho tak by ti to malo potom ist. BUdem toto editovat takze to teraz postnem ze ak by si prisiel medzitym.
Aky to mas operacny system?
Edit:
Ak mas silny komp alebo aj slabsi a potom si to upravis mierne, tak by som namiesto modov zvolil ENB doplnok:
Pokial! nemas notebook ako ja, pretoze to detekuje len intelacku grafiku a nie gtx 660m. Mozno by to slo cez bios ale nechce sa mi.. alebo chce ked toto dopisem tak to skusim.
A ak by si chcel tie mody tak som sa teraz pohral s tym.
1.) Najprv budes potrebovat FUSE script nahrat.
- inac by ti niektore mody nefungovali spravne. Alebo len ciastocne ako mne..
2.) Nainstaluj si mody ktore chces ja by som ti odporucil okrem toho NMC's packu tieto:
- F3ProjectReality (perfektne to vylepsi oblohu napr)
- Enhanced Nigh Sky (taktiez v noci)
- CINEMATECH
- DYNAVISION
- Fallout Street Lights
- HI RES weapons
- Immersive HUD (mozes nechat zmiznut hud)
- THE IMAGINATOR
- directors chair (ten musis mat nacitany ako posledny najlepsie, aby sa najprv loadli jednotlive mody ako cinematech dynavision imaginator a potom toto, pretoze to lahko ovladas ce F7)
Ostatne tu mas navody od moddera:
Pre grafiku: (linky na mody v popise)
Pre hud:
Naposledy upravil BerserK87 dne po leden 20, 2014 8:15 pm, celkově upraveno 1 krát
Tak mozno to bude kompatibilne aj s tymi modami. Mne to padne bud hned po starte alebo ked sa loaduje save kvoli tej grafike intelackej. Tak ak mas stolovy pc a vykonny tak by som siel na ENB a skusil aj s modmi spustit.
Nedaval som ti linky na tie mody, bo vacsinu mas v tych videach linky. A tie co niesu vo videach len vyhladaj v googli s tou nexus strankou tak by ti to malo najst. A hlavne nezabudni v nexus manageri hore v TOOLS zapnut Archive Invalidation inac ti mody nepojdu.
edit: Tak som sa na chlapikovom webe docital ze mam pouzit Injector namiesto wrapper.. no tak som zvedavy ci z toho budem mudrejsi.. cely den sa s tym babrem dnes.
Naposledy upravil BerserK87 dne po leden 20, 2014 8:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Jaké jsou zábavné hry pro lidi na PS 3? Samozřejmě koupím GT6, auta jsou klasika, ale jsou i nějaké zábavné hry pro 2? Třeba nějaké kooperační střílečky? Milan Obořil mi doporučoval Tekkena a MMA hry pro 2, ale to by mě fakt nebavilo Kámoše bych raději rozstřílel a nebo spolu s ním nějaké nepřátele
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru