|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: po leden 20, 2014 3:41 pm Předmět: |
|
|
jako dát 99 opáček ze 100 to musí být hodně těžký... ale super výkon, já bych do takové aerobky nešel poněvadž na to nemám fyzičku ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnie_one

|
Zaslal: po leden 20, 2014 8:47 pm Předmět: |
|
|
vlk#: to sou kecy, dal sem to i já cca za cca15 minut a to je co říct. Každopádně obdivuju ten poměr BW a 10x10 to je prostě moc hezký.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 20, 2014 8:55 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | jako dát 99 opáček ze 100 to musí být hodně těžký... ale super výkon, já bych do takové aerobky nešel poněvadž na to nemám fyzičku ;) |
Fyzicku? Tohle neni 10x10 s 10 sekundovyma pauzama ani zadny crossfit, to preci vubec neni o fyziccce. Tady jde hlavne o to, jaka svalova vlakna mas lepe trenovana a jaka u tebe dominuji, coz muze byt dano i geneticky nejen treninkem a take o spravnem nastaveni prestavek mezi seriema. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: po leden 20, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
Přesně jak říká Drejp, já mám rád vepřový vlákna  proto mě to tak kdysi "šlapalo"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 21, 2014 1:04 am Předmět: |
|
|
oko hoši, tak sa bavte dnes som il, ehm, všetko... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út leden 21, 2014 10:36 am Předmět: |
|
|
tak se zotavuj a my se budeme bavit :) a abych teda nekecal, tak si to někdy zkusím... ale né se stovkou ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: út leden 21, 2014 11:39 am Předmět: |
|
|
Zdar Turakame
ty mě ale strašně sereš s těma benchema
Fakt brutální výkon
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 21, 2014 11:53 am Předmět: |
|
|
hehe, malo to byť pil:)), tréning zajtra _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út leden 21, 2014 12:10 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | hehe, malo to byť pil:)), tréning zajtra |
pil - ill, to tak nějak spolu souvisí ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt leden 23, 2014 8:41 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
nejak so zmrzol doma posledné dni, bo som spravil skúšky a strašne ma chytila Banner saga na pc, konečne niečo, čo má hĺbku, nelinearitu a taký oldschool feeling, fakt parádna hra, dnes pokračujem, človek fakt musí vážiť rozhodnutia, bo obľúbené postavy potom mrú jak v game of thrones heh
military press
30 x 12
40 x 10
60 x 5
70 x 5
80 x 5
90 x 1
90 x 1
80 x 5
60 x 12
vcelku dobré
rozpažky s jednoručkami v stoji
6ky x 15
10ky x 12
10ky x 12
10ky x 12
delt-deck
6 sérií x 12 reps v každej
parádny pocit, sadlo ale úplne presne na zadné delty jak malo, tento stroj mi chýba, škoda, že nie je rozšírenejší, bo som dosť zaťažený na zadné delty a fakt im dávam riadne, hodil by sa
francúzsky s ezkou
25 x 15
25 x 15
25 x 15
25 x 15
tricepsové sťahovanie kladky
4 série x 10 reps v každej
tricepsové extenzie s jednoručkou spoza hlavy v stoji
10ka x 10 každou
10ka x 10 každou
10ka x 10 každou
brucho
8 sérií
Komerčné fitko plné trtkov, tielkarov a slabých pumpičiek...zajtra asi už poctivé železá v starom dobrom kosi fitness, ale inak príjemný, svižný tréning. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá leden 24, 2014 8:13 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
konečne staré dobré areálske krivé železá:).
mŕtvy ťah
60 x 6
60 x 6
100 x 3
100 x 3
140 x 3
160 x 3
180 x 2
200 x 1, držané 5s.+
všetko nadhmat, no belt
príťahy v predklone s veľkou činkou
60 x 10
60 x 10
80 x 10
100 x 8
110 x 8
110 x 8
všetko nadhmat, radosť cvičiť, keď je dobrá osa, mrťák + príťahy to je vždy zabijácke kombo heh
príťahy so spodnou kladkou
85 x 10
85 x 10
85 x 10
všetko podržané opáčka, easy, taká čudesná kladka, váha orientačná, možno viac...
sťahovanie hornej kladky nadhmat naširoko
30 x 10
50 x 10
50 x 10
70 x 10
kontrolované opáčka, čisto laty žmýkané
bicepsové zdvihy s jednoručkami v sede
12,5ky x 5 sérií x 10 reps v každej
zhyby podhmat naúzko
ja x 10
ja x 10
ja x 10
skotovka
jednoruč:
4 série x 10 reps v každej každou
lýtka
8 sérií
Dobrý trenál! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: pá leden 24, 2014 9:04 pm Předmět: |
|
|
tady se mě to líbí... Nic se tu nefláká a šlape se na plno
pěkná práce pane
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so leden 25, 2014 4:35 am Předmět: |
|
|
Udržíš osu úchopem na mrtvém tahu celou sérii, nebo musíš po každém opakování úchop opravovat? Ten nadhmat až do max na MT obdivuju opravdu hodně. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|