|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: so leden 25, 2014 9:16 am Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Freimen:
Ok, to chápu :). A nebo vlastně ne, zrovna hraju Battlefielda 4 na ps4 a je to neuvěřitelná řežba! Multiplayer až 66 lidí, grafika nejlepší, co jsem kdy videl, proste bomba . V pondělí zkouška, ale ja se od toho nemuzu odtrhnout. Btw AC je na ps4 uz taky .
A víš čemu říkám náhoda? Potkat te dnes v Praze . Byl si to ty na Zelivarne kolem poledne vid ? Byl jsem tam s kamarádkou, jinak bych te zastavil a klidne i pokecal. Tak treba příště . |
Jj, kolem poledne jsem se akorát vracel z pracovní schůzky... :)
...no tak to udělejme, jak jsem psal výše kolegovi, který bydlí až na konci světa, ze všech možných oslav tu mám řadu věcí od metaxy, lahví whiskey po pravé rumy z Kuby či koňaky z ruska, k tomu chipsová párty a zapaříme někdy PS4, dej vědět, dorazím s proviantem
PS: ta televize má fakt fungující DualPlay, přivstal jsem si a jdeme na to
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 7:01 pm Předmět: . |
|
|
tak chlapi, co Vám budu povídat, byl to náročný víkend, moc díky za všechny rady  TV je super, grafika PS je v pohodě, ta televize to umí hodně vylepšit. Super je funkce DualPlay, kdy každý hráč vidí svoji obrazovku na celé televizi při splitscreenu se speciálními brýlemi, dohráli jsme za 10 hodin Killzone 3, pařili další hry, bylo to náročné. Usnuli jsme u Last of us ve 30 % hry
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 7:17 pm Předmět: |
|
|
Tak hodně nahrajech hodin Ti přeji.... :)
Já včera skončil u švagra, ale hráli jsme jenom asi do 1. Hrali jsme starší kousky FC3 a L4D 2. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 7:23 pm Předmět: |
|
|
Ta TV vypadá luxusně :)! U jakých her funguje to dual play? Chápu to správně, že musi ta hra podporovat split screen (napadá me treba Halo na xboxu), akorat ze každý vidi "jen to svoje" na cele obrazovce ? Jak je to s kvalitou ?
Hehe ta chipsová party me moc neláká, ani ten alkohol...čekal jsem, ze přineses protein a par tvarohů  !
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 7:30 pm Předmět: |
|
|
oo vidim gta5, muzeme nekdy dat. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Hehe ta chipsová party me moc neláká, ani ten alkohol...čekal jsem, ze přineses protein a par tvarohů ! |
To me docela dostalo , zajimava predstava. Kdyz to tady ctu, tak trosku zavidim, ale zaroven jsem tak trochu rad, ze na takovy veci nemam prachy. Kdybych totiz mel to co Freimen, tak by me aspon pul roku nikdo nepotkal ani ve skole, ani v gymu, ani v zadne praci, ani v hospode, proste bych jen sedel doma a smazil.
|
|
| nahoru |
|
 |
addaro
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 8:02 pm Předmět: |
|
|
Freimen: nezapomeň si zaplatil Playstation + členství a stáhnout hry zdarma. Teď je tam mimo jiné výborný Devil May Cry a od středy budou dvě totální pecky, Bioshock a Metro. Za stovku měsíčně se to vyplatí. Pokud nestihneš stáhnout hry do konce měsíce, ve kterém jsou zdarma, tak už pak nemáš šanci, proto doporučuji zaplatit členství hned a hodit do download listu.
Se zaplaceným pluskem si na webu můžeš nakliknout do stahování i hry na PS4 a až si ji koupíš, tak je budeš mít všechny k dispozici. Musíš ale každý měsíc ty hry dát stáhnout, tím se ti potvrdí jejich nákup (zadarmo).
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 8:41 pm Předmět: |
|
|
| addaro napsal: | Freimen: nezapomeň si zaplatil Playstation + členství a stáhnout hry zdarma. Teď je tam mimo jiné výborný Devil May Cry a od středy budou dvě totální pecky, Bioshock a Metro. Za stovku měsíčně se to vyplatí. Pokud nestihneš stáhnout hry do konce měsíce, ve kterém jsou zdarma, tak už pak nemáš šanci, proto doporučuji zaplatit členství hned a hodit do download listu.
Se zaplaceným pluskem si na webu můžeš nakliknout do stahování i hry na PS4 a až si ji koupíš, tak je budeš mít všechny k dispozici. Musíš ale každý měsíc ty hry dát stáhnout, tím se ti potvrdí jejich nákup (zadarmo). |
Přesně tak, PS plus se opravdu vyplatí :). Ale nemusí s tím tolik pospíchat, měl by mít 14 denní ps plus zdarma jako novy user ps store, stačí ho jen aktivovat .
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 11:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 11:40 pm Předmět: |
|
|
uznávam, tá tv vyzerá fakt parádne a last of us by som si zahral hned, podobne ako mgs4, asi dve hry, pre ktoré ma mrzí, že nemám ps3ku:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: po leden 27, 2014 7:48 am Předmět: |
|
|
A na kolik ten celý set tv+ps+hry vyslo kč jestli se muzu zeptat?:) Vypada to fakt dobre. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po leden 27, 2014 8:42 am Předmět: |
|
|
| Lunreal napsal: | | A na kolik ten celý set tv+ps+hry vyslo kč jestli se muzu zeptat?:) Vypada to fakt dobre. |
Strana 211 dole, tam to najdeš
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po leden 27, 2014 8:54 am Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | zrovna hraju Battlefielda 4 na ps4 a je to neuvěřitelná řežba! |
FPS hry na konzolach hrat? Kupovat? Kolko si zato dal 45-55 euro? BF4 + vsetky buduce DLCcka.. = vycuc $ + nervy pri stabilite EU connectivity, urovne tech. suportu... Na konzole sa urcite kazdy snazi natlacit do jetov a helikopter. Ja si pockam na vyyraznejsiu zlavu.
Hmmm Last of Us.. to si musim zohnat aj ja.. ale az ked dohram gta.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|