|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: po leden 27, 2014 7:29 pm Předmět: |
|
|
37,5 °C + bolest koubů _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út leden 28, 2014 1:23 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | diplomová práce, zkoušky, studentská formule, práce, stará.. clovek by potreboval ten cas s*rat | V noci spíš a práce se Ti hromadí.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út leden 28, 2014 3:06 pm Předmět: |
|
|
| tyboo napsal: | diplomová práce, zkoušky, studentská formule, práce, stará.. clovek by potreboval ten cas s*rat |
Studentská formule... studuješ VUT Brno? :D
2 Deadlift: ty asi nespíš co
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: út leden 28, 2014 8:16 pm Předmět: |
|
|
Před chvílí jsem v rámci večerního strečinku asi po půl roce přepnul na zprávy na Nově a stihnul jsem tři zásadní reportáže:
1. Prdící krávy a následná exploze
2. Levné recepty Ládi Hrušky
3. "A teď tu máme příběh dvouměsíčního štěňátka, které někdo vyhodil..."
a to už jsem to nevydržel a vypnul.
Tímto prohlašuji, že kdo se pravidelně dívá na zprávy na Nově je u mě úplnej DEBIL
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út leden 28, 2014 8:29 pm Předmět: |
|
|
Jediný televizní kanál který občas sleduji je Prima ZOOM, protože tam jsou věci, ktere mě osobně zajímají.... jinač nic...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st leden 29, 2014 11:06 am Předmět: |
|
|
| Marky V. napsal: | Před chvílí jsem v rámci večerního strečinku asi po půl roce přepnul na zprávy na Nově a stihnul jsem tři zásadní reportáže:
1. Prdící krávy a následná exploze
2. Levné recepty Ládi Hrušky
3. "A teď tu máme příběh dvouměsíčního štěňátka, které někdo vyhodil..."
a to už jsem to nevydržel a vypnul.
Tímto prohlašuji, že kdo se pravidelně dívá na zprávy na Nově je u mě úplnej DEBIL
|
Minule jsem omylem viděl reportáž, jak yorksheer a nějakej kocour způsobili to, že zapnuli troubu a spálili bůček, který tam měl pán připravený na večer! Do toho záběry s hasiči, rozhovor s mluvčí hasičského sboru... Divím se, že to nebyla hlavní zpráva dne... _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: st leden 29, 2014 12:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: st leden 29, 2014 12:38 pm Předmět: |
|
|
Ked tu preberate telku. Tak jedine kanaly co sa teraz daju pozerat / okrem animakov z tych som vyrastol ale tie sa taktiez nedaju uz pozerat : ( ... same kktiny a Cyrus.. zlate casy Cartoon Network  / su sportove, dokumentarne (okrem tych kde opisuju hrdinske ciny americanov vo vojnach, utrpenie zidov.. a pod.) + stv 1 alebo ct 2 ked davaju poriadne filmy bez reklam  .
Inac tie noviny.. len gumvanie mozgov a odvracanie sa od dolezitych tem, ktore by aj tak nevysielali kedze ich maju pod palcom politici a financnici.. ale ked sa ukaze v politike tema, ktorej sa politici boja heeej to bolo ociernovanie a bude Kotlebu. Napr. ked bola konferencia live tak sa cudujem ze niekto nevstal a nesiel jednu uvalit moderatorovi z TA3 ktory sa ho pytal take sproste otazky, pricom den predtym na TA3 vysielali rozhovor kde ich vysvetluje.. on ich este aj prekrutil atd. Urcite nezaplateny clovek.
Ale tu to nikoho netentuje.. vsetci su len radi ze dnes pojde Panelak, Burlive vino alebo Farma  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st leden 29, 2014 1:24 pm Předmět: |
|
|
Ja se na televizi dival jen na Discovery, vetsina programu co tam bezela me bavila.. tedka uz ho nemam takze se na televizi nedivam vubec (jen kdyz si tam napojim z pc nejakej film) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st leden 29, 2014 5:27 pm Předmět: |
|
|
Před pár dny mi zmizel obraz na monitoru z jedné z bezpečnostních kamer, tak si říkám, asi porucha nějaká... a dneska koukám na místo na zdi, kde byla, a čouhá tam jen zbytek držáku a kamera v čudu:). Ccc... A přitom je křížem hlídaná kamerou druhou, nechápu:).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|