Pajasův log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 223, 224, 225  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pajasův log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Pajasův log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2014 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

31.1.2014

1. dřep - 4x4 (145, 150, 155, 160kg)
2. bench - 4x4 (105, 107, 110, 112kg)
3. mrtvola - 6x2 (195, 200, 205, 210, 215, 220kg)
4. dotahy - 3x2 (200, 210, 215kg) - dneska trochu lehčí vzhledem k většímu objemu mrtvol
5. tlaky s ručkama (ramena) - 2x5 (27, 32kg) + 3x4x35kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
spekounP

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.2.2014

1.drep - 5x2 (180, 187, 192, 195, 190kg) unavené, trochu jsem to přepalil po těch maxkach minulý týden
2. bench - 5x3x115kg
3. shyby - 10x5 různá váha
4. tlaky s ruckama - 3x10 (37,40,40kg) u poslední série jsem totálně vytuhnul
spekounP

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5.2.2014

1. bench - 6x5 (102, 107, 110, 110, 110, 112kg)
2. shyby paralel uchop - 12x3xbw (kratke pauzy)
3. bench retezy - 5x4 (2x20kg řetěz + 80, 80, 80, 82, 82kg)
4. přítahy VČ v předklonu - 7x8 (60, 75, 92, 92, 92, 95, 100kg)
5. tlaky s ručkama v sedě (ramena) - 5x6 (27, 32, 32, 32, 32kg)
spekounP

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7.2.2014

1.drep - 4x4x152kg (páteční dřepy jsou za trest)
2. bench - 5x4 (102, 107, 107, 110, 110kg)
3. mrtvola - 6x2 (200, 210, 215, 220, 225, 230kg) toto byl primarni cil dnesniho treninku, docela gut, mala rezervicka na priste jeste zbyla
4. zadni ramena deltdeck - 5x10-12

jinak se mi opet rozjizdi slusna invalidita - u drepu me brala prava kycel - proto ty detsky vahy, navic se snazim posledni dobou tlacit lokty pod cinku, coz se ovsem loktum moc nelibi, u benche me tahalo pravy rameno, u mrtvoly jsem si strhal na 200kg asi tri mozoly, takze jsem to dojel s trhackama, navic me opet zlobi slachy v predlokti - shyby ve stredu byly docela chutovka, ale jinak to jde nahoru

Naposledy upravil spekounP dne pá únor 07, 2014 9:29 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak za ty 3 a pul roku, co si tu pises log a cvicis prakticky porad stejne silove s pomerne tezkyma vahama a hodne serii na krev, dokonce bych rekl, ze jsi casto prekracoval hranici selhani (viz videa , co jsi drive postoval) se spis divim, ze porad jeste taknejak drzis pohromade :D . Jestli te muzu povzbudit, tak necekej, ze to bude lepsi I ja jsem poznal, ze telo ma sve limity a o tom, co jsem si mohl dovolit drive, se mi tedka uz muze jen zdat a spise si zacinam vazit veci jako je zvednout ruku nad hlavu, aniz bych mel pocit, ze si pritom urvu rameno a podobne Chapes, co tim chci rict ne? Jinak hodne stesi, tvuj log je jeden z mala, co tu jeste sleduji, je v nem totiz jista davka adrenalinu
spekounP

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za povzbuzeni Drapere
Vim presne o cem mluvis, taky si uz nemuzu dovolit, co driv. Treba takovyho Korteho bych uz dneska asi nedal.
Ovsem myslim, ze ted uz prece jenom cvicim trochu s vetsi davkou inteligence a hlavne cim dyl jedu ty silovky, tim vetsi vandrak linej jsem a porad zmensuju pocet opakovani v seriich

Ale co porad me to bavi a vzorem jsou mi takovi borci jako treba TomK a dalsi poloinvalidni lifteri na foru.
Tom.K.

PříspěvekZaslal: so únor 08, 2014 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:

Ale co porad me to bavi a vzorem jsou mi takovi borci jako treba TomK a dalsi poloinvalidni lifteri na foru.

Tohodle si vážím víc jak kdejaké medaile. Díky.
spekounP

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
spekounP napsal:

Nemas zac.
Me se na tobe libi, ze i kdyz z hlediska zdravi na tom nejsi zrovna idealne, je z tveho logu stale citit optimismus a nadseni pro lift, neberes se moc vazne a pritom podavas paradni vykony.

PS:koukal jsem na IF na ty tvoje posledni drepy fascinuje me, jak dokazes ze treninkoveho smrdlani drepiku pod 200kg prejit behem par treninku do brutalnich vah.

Naposledy upravil spekounP dne po únor 10, 2014 2:19 pm, celkově upraveno 1 krát
spekounP

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10.2.2014

1. drep - 5x2 (185, 195, 200, 202kg PR , 192kg - vsechno bandaze) - posledni tezky trenink drepu v bandazich, dal uz to nepujde, dvojka s 202kg byla male PR i kdyz jen o 2kg, druhy opacko bylo dost vydrene, od priste pujdu dvojky total raw jen s paskem, uvidime, jestli drepy v bandazich budou mit nejaky pozitivni vliv na raw drep
2. bench - 6x3 (110, 115, 117, 117, 117, 117kg) - benche po tech drepech nejdou, minulou stredu jsem dal docela v pohode petku se 112kg a dneska 117kg strop na trojkovy serie, hadam, ze na soutezi bych mel s benchem dost problem
3. shyby - 6x10 (bw-40kg, bw-30kg, bw-30kg, bw-25kg, bw-25kg, bw-30kg)
4. tlaky s ručkama na šikmý lávce - 5x5 (40kg, 45, 45, 45, 45kg) - poslední série 7 opáček
Tom.K.

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Tom.K. napsal:
spekounP napsal:

Nemas zac.
Me se na tobe libi, ze i kdyz z hlediska zdravi na tom nejsi zrovna idealne, je z tveho logu stale citit optimismus a nadseni pro lift, neberes se moc vazne a pritom podavas paradni vykony.

PS:koukal jsem na IF na ty tvoje posledni drepy fascinuje me, jak dokazes ze treninkoveho smrdlani drepiku pod 200kg prejit behem par treninku do brutalnich vah.

Jsem rád, že se tu najde někdo kdo tohle pochopí a ocení. Těch zranení už bylo tolik... Kolikrát už s námi začlo pár kluků trénovat a při prvním zaškobrtnutí se na to okamžitě vybodli, protože doktor říkal... Doktoři ať si říkaj, mě to prostě baví, neumím bez toho žít. Obrovskou roli v tom hraje určitě i moje přítelkyně, která mě neuvěřitelně podporuje ve všem co dělám a v těch nejtěžších chvílích umí vždycky podržet. Bez ní bych se na to už dávno vybod.

Dřepy mě teď těší. Před pár týdny jsem psal jaká je to bída a ted se to strašně otočilo. Jsem ale přesvědčenej, že to je víc v hlavě než v těle. Pravidelně ted trénuju s Honzou Šleisem, jeden z našich nej strongmanů. Dřív jsem byl vždycky ten ,,nejsilnější" dřepař z fitka (protože kromě mladýho Lukáše u nás nikdo nedřepuje ) a blok v hlavě prostě je. Přece jen se od operace kolena bojím. Ale s Honzou je to jiný. Když člověk vidí s jakejma váhama si doslova hraje tak si člověk říká, že na tom vlastně nic není. :) Dřepně hodně přes 300 i bez pásku a to už je něco. Tréninky jsou ted úplně o něčem jiném.

A gratuluju k PR.
spekounP

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 8:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mas pravdu, je to hodne o hlave, ja bych ted taky potreboval nejakyho inteligentniho sparinga, kterej by me nabudil a dokopal k trochu slusnejsim vykonum, hlavne u drepu si to musi clovek srovnat hodne v hlave, kdyz trenuje sam. Ja jezdim dost na jistotu, protoze mam od urcitych vah blok, ktery prekonam, az kdyz danou vahu pokorim.

jinak to PR je skoro bezpredmetny, ale vypada to hezky v zapise
Balista

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:
Obrovskou roli v tom hraje určitě i moje přítelkyně ..... umí vždycky podržet.

Té se drž!
Ale je to pravda - když má člověk v partnerce podporu, hned se trénuje lépe.. I když já mám tak 80% podpory a 20% "nepřeháněj to, ublížíš si.." Jinak Tvůj log je taky jeden z mála, který tady rád čtu

spekounP napsal:
1. drep - 2x 202kg PR

Gratuluju, moc hezký výkon! Je vidět, že na Tebe má Aréna vliv i na dálku
Tom.K.

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Balista napsal:
Tom.K. napsal:
Obrovskou roli v tom hraje určitě i moje přítelkyně ..... umí vždycky podržet.

Té se drž!
Ale je to pravda - když má člověk v partnerce podporu, hned se trénuje lépe.. I když já mám tak 80% podpory a 20% "nepřeháněj to, ublížíš si.." Jinak Tvůj log je taky jeden z mála, který tady rád čtu

U nás to funguje tak, že partnerka je pro mě na tréninku zároveň občasným,,sparingem, trenérem, motivátorem". Příklad. Ted jsem šel třeba benče 6x150 a povídá: jen 6-krát? Ty si slabej, to se na to rovnou vyser a jdi radši domu! To je motivace! Na soutěži mám vždy nejhlasitější podporu atd. Za ty roky se to naučila všechno tak, že se nemusím o nic starat. Behá za mnou s páskem, nosí bandáže, ručníky, všechno automaticky, naprostej fullservis! Tohle mě fakt těší.

Jinak log už si tady nejakej pátek nepíšu, ale to je jedno a díky.
Balista

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepíšeš, ale psals Čtu i dočasně uspaný logy, když je v nich trojboj
Jinak full servis mám v podstatě taky, jen si ho realizuju sám, protože moje lepší polovička na závody nejezdí Ale pracuju na vycvičení Kulicha, aby to zastala
kulíšek

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Balista napsal:
Nepíšeš, ale psals Čtu i dočasně uspaný logy, když je v nich trojboj
Jinak full servis mám v podstatě taky, jen si ho realizuju sám, protože moje lepší polovička na závody nejezdí Ale pracuju na vycvičení Kulicha, aby to zastala

Všechno vidim :D

Však tam vždycky běham jak magor kvůli vám... když vás mám na starost 10, tak je to celkem záhul...
(I když je fakt, že Míšánek je tak nějak nejvíc samostatný ze všech těch mých milovaných bobečků... ale podporu má stejně vždycky nejhlasitější!! :D )

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pajasův log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 47, 48, 49 ... 223, 224, 225  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: