Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 765, 766, 767 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Riku napsal:
No právě že moc nepomáhá. Asi 8 let jsem "zabouchlej" do jedný holky hned od chvíle co jsem jí poznal. Blbý je, že v době co jsem jí poznal mě chtěla, ale já byl zadanej.. pak zas ona, já a tak na střídačku. Takže se z nás prostě stali dost dobří kamarádi ale i přes to, že za těch 8 let jsem měl další holky a vztahy tak pořád jsem zakoukanej do ní jenže ona mě už bere jen jako kámoše

To nikdy nemuze fungovat, takove ty vztahy na jisotu. Pokud chces travit dalsich 8 let cekanim na zazrak, tak muzes zacit brat sterodiy, protoze svy koule uz v zivote nebudes potrebovat. Vztah z pratelstvi funguje jen ve filmech a u starych lidi, kteri si misto prcani spolu jen povidaji (samozrejme jsou i vyjimky jako mistr Bara, ktery ma castecny invalidni duchod na svoje nadmerne libido, protoze to v mladi prehanel s testakem)...

Ježíšku ten tady tak kecá,bože.Sám má prasečí mor švihlej ještě králičím a tohle tady pouští ty bludy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
MAST3R

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
No právě že moc nepomáhá. Asi 8 let jsem "zabouchlej" do jedný holky hned od chvíle co jsem jí poznal. Blbý je, že v době co jsem jí poznal mě chtěla, ale já byl zadanej.. pak zas ona, já a tak na střídačku. Takže se z nás prostě stali dost dobří kamarádi ale i přes to, že za těch 8 let jsem měl další holky a vztahy tak pořád jsem zakoukanej do ní jenže ona mě už bere jen jako kámoše

Žiješ můj život, ne?
Mám něco podobného. Chodil jsem s tou holkou asi od 3. třídy do stejné třídy. Okolo 8-9. třídy to mezi námi nějak začalo jiskřit. Ona mě potom chtěla, já byl k*kot a seznámil jí s kámošem a ještě jí říkal důvody, proč má být sním. Oni se pak nějak teda dali dohromady a já nějak vyšumněl u obou, pak jsme si ve druháku začli psát jako kámoši (stou holkou), chodili nějakou dobu ven a pak to mezi námi "přeskočilo". No jenže ona se nedokázala rozhodnout jestli já nebo on, tak jsem jí trochu pomohl (choval jsem se jak k*kot :) Pak jsme si zase nepsali, pak se mi jednou večer ozvala, že by chtěla ty hezké věci vrátit, začli jsme zase spolu chodit, ona se pak rozešla s tím svojím (ne kvůli mě, už delší dobu se hádali), tak jsem za ní asi týden jezdil. Pak jela jako dozor na tábor (ten její ex jel taky, už to měli domluvené z minulého roku), když se vrátila, tak mi oznámila, že to spolu zase zkouší atd...

Když to po sobě čtu, tak by se dalo snad i z filmovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lunreal

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodte to spis do mixeru
Riku

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
To nikdy nemuze fungovat, takove ty vztahy na jisotu. Pokud chces travit dalsich 8 let cekanim na zazrak, tak muzes zacit brat sterodiy, protoze svy koule uz v zivote nebudes potrebovat. Vztah z pratelstvi funguje jen ve filmech a u starych lidi, kteri si misto prcani spolu jen povidaji (samozrejme jsou i vyjimky jako mistr Bara, ktery ma castecny invalidni duchod na svoje nadmerne libido, protoze to v mladi prehanel s testakem)...

Četl jsi co jsem napsal? Já na ní nečekám, chodil jsem s několika jinejma holkama a teď jsem opět šťastně zadanej, jen jí pořád mám rád víc než kámošku, ale vím že pro ni nikdy nebudu nic víc.
MAST3R

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No dovol, vole? Láska, to je vážná věc!
flink

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Riku napsal:

Žiješ můj život, ne?
Mám něco podobného. Chodil jsem s tou holkou asi od 3. třídy do stejné třídy. Okolo 8-9. třídy to mezi námi nějak začalo jiskřit. Ona mě potom chtěla, já byl k*kot a seznámil jí s kámošem a ještě jí říkal důvody, proč má být sním. Oni se pak nějak teda dali dohromady a já nějak vyšumněl u obou, pak jsme si ve druháku začli psát jako kámoši (stou holkou), chodili nějakou dobu ven a pak to mezi námi "přeskočilo". No jenže ona se nedokázala rozhodnout jestli já nebo on, tak jsem jí trochu pomohl (choval jsem se jak k*kot :) Pak jsme si zase nepsali, pak se mi jednou večer ozvala, že by chtěla ty hezké věci vrátit, začli jsme zase spolu chodit, ona se pak rozešla s tím svojím (ne kvůli mě, už delší dobu se hádali), tak jsem za ní asi týden jezdil. Pak jela jako dozor na tábor (ten její ex jel taky, už to měli domluvené z minulého roku), když se vrátila, tak mi oznámila, že to spolu zase zkouší atd...

Hoši, stačí přidat trochu přímé řeči a budete to úspěšně prodávat jako scénář k romantickému filmu pro Štědrý večer :-D
Bombay

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se dnes šéfové rozhodli, že nebudou platit OSA, zvukařům a podobným zmrdským organizacím a zrušili ve firmě rádio. Od rána je tu ticho, jen cvakají počítače, je tu divně a mě to sere. Ještě že už není tolik tma, to bych asi usnul, obzvlášť když tu pijz meduňkový čaj od holky z druhýho patra. Zítra se z toho ticha asi zblázním.
Lunreal

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 4:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak proc si nevezmes sluchatka a nepustis si pisnicky z youtube?:) U nas to tak dela kazdej.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych se vysral na muziku a šel bych za holkou z druhýho patra.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Diana

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro další porci meduňky?
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro pochopení, ty materialistko :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
AHOLA

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

....tak jsem n a ní asi týden jezdil. Pak me vo jela jako hudební tábor (ten její sex jel taky, ...), když se vrátila, tak mi oznámila, že ho spolu zase kou ř í atd...

Ale len pre 18+ obecenstvo
Korny

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
No dovol, vole? Láska, to je vážná věc!

Jeden moudrej pán u nás by ti řekl: Víš co je to láska? Když ***** v **** mlaská
Diana

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:

Ještě žes to tak pěkně podal:-) Protože tu meduňku mu jistě dala ze sympatie:-)
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Mablung

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diana napsal:
daymoon napsal:

Ještě žes to tak pěkně podal:-) Protože tu meduňku mu jistě dala ze sympatie:-)

Hlavně že mu dala

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 765, 766, 767 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: