|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: út únor 04, 2014 11:26 am Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Riku napsal: | No právě že moc nepomáhá. Asi 8 let jsem "zabouchlej" do jedný holky hned od chvíle co jsem jí poznal. Blbý je, že v době co jsem jí poznal mě chtěla, ale já byl zadanej.. pak zas ona, já a tak na střídačku. Takže se z nás prostě stali dost dobří kamarádi ale i přes to, že za těch 8 let jsem měl další holky a vztahy tak pořád jsem zakoukanej do ní jenže ona mě už bere jen jako kámoše |
To nikdy nemuze fungovat, takove ty vztahy na jisotu. Pokud chces travit dalsich 8 let cekanim na zazrak, tak muzes zacit brat sterodiy, protoze svy koule uz v zivote nebudes potrebovat. Vztah z pratelstvi funguje jen ve filmech a u starych lidi, kteri si misto prcani spolu jen povidaji (samozrejme jsou i vyjimky jako mistr Bara, ktery ma castecny invalidni duchod na svoje nadmerne libido, protoze to v mladi prehanel s testakem)... |
Ježíšku ten tady tak kecá,bože.Sám má prasečí mor švihlej ještě králičím a tohle tady pouští ty bludy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: út únor 04, 2014 11:36 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | No právě že moc nepomáhá. Asi 8 let jsem "zabouchlej" do jedný holky hned od chvíle co jsem jí poznal. Blbý je, že v době co jsem jí poznal mě chtěla, ale já byl zadanej.. pak zas ona, já a tak na střídačku. Takže se z nás prostě stali dost dobří kamarádi ale i přes to, že za těch 8 let jsem měl další holky a vztahy tak pořád jsem zakoukanej do ní jenže ona mě už bere jen jako kámoše |
Žiješ můj život, ne?
Mám něco podobného. Chodil jsem s tou holkou asi od 3. třídy do stejné třídy. Okolo 8-9. třídy to mezi námi nějak začalo jiskřit. Ona mě potom chtěla, já byl k*kot a seznámil jí s kámošem a ještě jí říkal důvody, proč má být sním. Oni se pak nějak teda dali dohromady a já nějak vyšumněl u obou, pak jsme si ve druháku začli psát jako kámoši (stou holkou), chodili nějakou dobu ven a pak to mezi námi "přeskočilo". No jenže ona se nedokázala rozhodnout jestli já nebo on, tak jsem jí trochu pomohl (choval jsem se jak k*kot :) Pak jsme si zase nepsali, pak se mi jednou večer ozvala, že by chtěla ty hezké věci vrátit, začli jsme zase spolu chodit, ona se pak rozešla s tím svojím (ne kvůli mě, už delší dobu se hádali), tak jsem za ní asi týden jezdil. Pak jela jako dozor na tábor (ten její ex jel taky, už to měli domluvené z minulého roku), když se vrátila, tak mi oznámila, že to spolu zase zkouší atd...
Když to po sobě čtu, tak by se dalo snad i z filmovat. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út únor 04, 2014 11:41 am Předmět: |
|
|
Hodte to spis do mixeru _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út únor 04, 2014 11:42 am Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | To nikdy nemuze fungovat, takove ty vztahy na jisotu. Pokud chces travit dalsich 8 let cekanim na zazrak, tak muzes zacit brat sterodiy, protoze svy koule uz v zivote nebudes potrebovat. Vztah z pratelstvi funguje jen ve filmech a u starych lidi, kteri si misto prcani spolu jen povidaji (samozrejme jsou i vyjimky jako mistr Bara, ktery ma castecny invalidni duchod na svoje nadmerne libido, protoze to v mladi prehanel s testakem)... |
Četl jsi co jsem napsal? Já na ní nečekám, chodil jsem s několika jinejma holkama a teď jsem opět šťastně zadanej, jen jí pořád mám rád víc než kámošku, ale vím že pro ni nikdy nebudu nic víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út únor 04, 2014 11:42 am Předmět: |
|
|
No dovol, vole? Láska, to je vážná věc! _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: út únor 04, 2014 11:48 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Riku napsal: | No právě že moc nepomáhá. Asi 8 let jsem "zabouchlej" do jedný holky hned od chvíle co jsem jí poznal. Blbý je, že v době co jsem jí poznal mě chtěla, ale já byl zadanej.. pak zas ona, já a tak na střídačku. Takže se z nás prostě stali dost dobří kamarádi ale i přes to, že za těch 8 let jsem měl další holky a vztahy tak pořád jsem zakoukanej do ní jenže ona mě už bere jen jako kámoše |
Žiješ můj život, ne?
Mám něco podobného. Chodil jsem s tou holkou asi od 3. třídy do stejné třídy. Okolo 8-9. třídy to mezi námi nějak začalo jiskřit. Ona mě potom chtěla, já byl k*kot a seznámil jí s kámošem a ještě jí říkal důvody, proč má být sním. Oni se pak nějak teda dali dohromady a já nějak vyšumněl u obou, pak jsme si ve druháku začli psát jako kámoši (stou holkou), chodili nějakou dobu ven a pak to mezi námi "přeskočilo". No jenže ona se nedokázala rozhodnout jestli já nebo on, tak jsem jí trochu pomohl (choval jsem se jak k*kot :) Pak jsme si zase nepsali, pak se mi jednou večer ozvala, že by chtěla ty hezké věci vrátit, začli jsme zase spolu chodit, ona se pak rozešla s tím svojím (ne kvůli mě, už delší dobu se hádali), tak jsem za ní asi týden jezdil. Pak jela jako dozor na tábor (ten její ex jel taky, už to měli domluvené z minulého roku), když se vrátila, tak mi oznámila, že to spolu zase zkouší atd...
Když to po sobě čtu, tak by se dalo snad i z filmovat. |
Hoši, stačí přidat trochu přímé řeči a budete to úspěšně prodávat jako scénář k romantickému filmu pro Štědrý večer :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út únor 04, 2014 4:28 pm Předmět: |
|
|
Tak se dnes šéfové rozhodli, že nebudou platit OSA, zvukařům a podobným zmrdským organizacím a zrušili ve firmě rádio. Od rána je tu ticho, jen cvakají počítače, je tu divně a mě to sere. Ještě že už není tolik tma, to bych asi usnul, obzvlášť když tu pijz meduňkový čaj od holky z druhýho patra. Zítra se z toho ticha asi zblázním. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út únor 04, 2014 4:33 pm Předmět: |
|
|
Tak proc si nevezmes sluchatka a nepustis si pisnicky z youtube?:) U nas to tak dela kazdej. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 04, 2014 4:34 pm Předmět: |
|
|
Já bych se vysral na muziku a šel bych za holkou z druhýho patra. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út únor 04, 2014 5:14 pm Předmět: |
|
|
Pro další porci meduňky? _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út únor 04, 2014 6:02 pm Předmět: |
|
|
Pro pochopení, ty materialistko :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út únor 04, 2014 6:11 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | No dovol, vole? Láska, to je vážná věc! |
Jeden moudrej pán u nás by ti řekl: Víš co je to láska? Když ***** v **** mlaská
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út únor 04, 2014 6:25 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Pro pochopení, ty materialistko :-) |
Ještě žes to tak pěkně podal:-) Protože tu meduňku mu jistě dala ze sympatie:-) _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út únor 04, 2014 6:53 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | daymoon napsal: | | Pro pochopení, ty materialistko :-) |
Ještě žes to tak pěkně podal:-) Protože tu meduňku mu jistě dala ze sympatie:-) |
Hlavně že mu dala
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|