Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 766, 767, 768 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Diana

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já už sice hůře vidím, ještě blběji slyším, občas netrefím na toaletu, ale mám takový zvláštní pocit, že už nemluvíš o bylinkách, viď?
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdražila hodně Quinoa a podobné dobroty
cipinek

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem úplně v prdeli lítám v tom jako malej kluk
AHOLA

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to je v prdeli
Riku

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
jsem úplně v prdeli lítám v tom jako malej kluk

a ví o tom ta holka?:
cipinek

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je asi takhle, před nějakou dobou jsem viděl inzerát na seznamce v rubrice pojďme na koncert, že nějaká holka hledá někoho, kdo by s ní šel na koncert, protože tuto hudbu její kamarádi neposlouchají, tak jsem jí napsal, že bych šel a domluvili jsme se, že na zajdeme nejdříve na pivo, prostě pokecat atd., vůbec jsem nemluvili o tom, kdo s kým chodí, nechodí, jestli jeden nebo druhý někoho hledá, tak ani nevím, možná má nějakého chlapa a je to vyřešený a třeba tam s ním na koncert přijde , pak je ale divné, že by hledala někoho, kdo s ní na ten koncertů půjde, co? já to nebudu řešit ani hrotit, prostě jsem chtěl jít na koncert, ale jak jsem ji viděl a promluvil si s ním, tak jsem do toho najednou spadl ani nevím jak
Riku

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Begeta za stovku od Paula a v posledním soustě tak dobrý bagety člověka čeká vlas kur*a, zvedá se mi kufr ještě teď
mysH

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zavreni growshopu byla fakt nutna a naprosto ok akce, jasne .. a po osvobozeni pujde uhrada zpusobenych skod opet ze statniho .. tak sup sup, pracovat, platit dane a vydelavat na dalsi supr akce lidi na svym miste, prece by nekdo nechtel, aby byl statni zamestnanec odpovedny za skody, ktere svoji cinnosti zpusobi ..

http://www.stream.cz/nejnovejsi/stream-extra/10001436-marihuana-tajna-operace
Olejnas

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Begeta za stovku od Paula a v posledním soustě tak dobrý bagety člověka čeká vlas kur*a, zvedá se mi kufr ještě teď

Bagety od Paula (z BB, SubWay apod) jsou stejny sracky z rozpecenyho polotovaru jako jako koupis v supermarketu. S bagetou jako takovou to nema co delat, coz je skoda, ze u nas se musi omrdavat vsude, clovek da kilo za housku, protoze si mysli ze do sebe rve neco slusnyho a ejhle http://pospechova.blog.ihned.cz/c1-57722000-paul-maison-de-qualite-spis-ecka-a-rozmrazene-pecivo
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přál bych Vám ochutnat bagety z http://www.radsbaguettes.cz/ Dělají je jen v KV, což se divím, protože jim to jede jako blázen a s těmi cenami kdyby vyjeli do Prahy (samozřejmě trochu vyššími kvůli vyšším nájmům...), tak zruinujou všechny bagetárny. Výběr dostatečný a všechno dělají čerstvý, bagety kolem 35 Kč (v nabídce i celozrnný).

cipinek napsal:
to je asi takhle, před nějakou dobou jsem viděl inzerát na seznamce v rubrice pojďme na koncert, že nějaká holka hledá někoho, kdo by s ní šel na koncert, protože tuto hudbu její kamarádi neposlouchají, tak jsem jí napsal, že bych šel a domluvili jsme se, že na zajdeme nejdříve na pivo, prostě pokecat atd., vůbec jsem nemluvili o tom, kdo s kým chodí, nechodí, jestli jeden nebo druhý někoho hledá, tak ani nevím, možná má nějakého chlapa a je to vyřešený a třeba tam s ním na koncert přijde , pak je ale divné, že by hledala někoho, kdo s ní na ten koncertů půjde, co? já to nebudu řešit ani hrotit, prostě jsem chtěl jít na koncert, ale jak jsem ji viděl a promluvil si s ním , tak jsem do toho najednou spadl ani nevím jak

Ale ale... že ty nás tady s tou holkou jenom lakuješ a jedeš po někom zcela jiným?
Riku

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Bagety od Paula (z BB, SubWay apod) jsou stejny sracky z rozpecenyho polotovaru jako jako koupis v supermarketu. S bagetou jako takovou to nema co delat, coz je skoda, ze u nas se musi omrdavat vsude, clovek da kilo za housku, protoze si mysli ze do sebe rve neco slusnyho a ejhle http://pospechova.blog.ihned.cz/c1-57722000-paul-maison-de-qualite-spis-ecka-a-rozmrazene-pecivo

Dělá tam moje sestřenice, takže tohle vím, ale prostě chutná to daleko líp než bageta od crocodile, která stojí 60kč nebo kolik :) ne že bych to žral každej den, možná tak 3x do roka...
Já u paula nekupuju, nejsem blázen abych si kupoval takhle drahý pečivo, ale občas mi sestřenka dá něco a maj to fakt dobrý :)
Olejnas

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jasny no, porad lepsi nez fastfood :)

Ja chodim k pekari tady Na Stirce v Kobylisich, vyborne cerstve domaci pecivo (vcetne ruznych vek a baget) a mlsani (ruzne vanocky, pletence apod). Jedina nevyhoda je, ze kdyz prijdu po ctvrte odpoledne, tak uz skoro nic nemaji. O kousek dal na metru pak kupuji kruti prsa a tam je to podobne. Obcas je legrace vysvetlovat kolegum, ze musim z prace driv, protoze potrebuji nakoupit chleba a maso :)
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/ekonomika/326875-v-cesku-rychle-pribyva-sebevrazd-klicovym-slovem-je-beznadej.html Já tyto lidi nechápu, proč radši nezabijí naše vyžrané a chamtivé politiky a jiné sráče.
cipinek

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty mě přijdeš jako mladý a neklidný, někdo jako malý kluk v šaolinském chrámu jak říká, ale já chci bojovat a někdo odpovídá, ano to chtěl i tvůj pradědeček, když byl ve tvém věku, běž radši udělat něco rozumného pro společnost, ať zaměstnáš pár lidí a tím je zachráníš před sebevraždou, když toho naši skvělí politici nejsou schopní...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 766, 767, 768 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: