Já už sice hůře vidím, ještě blběji slyším, občas netrefím na toaletu, ale mám takový zvláštní pocit, že už nemluvíš o bylinkách, viď?
_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
to je asi takhle, před nějakou dobou jsem viděl inzerát na seznamce v rubrice pojďme na koncert, že nějaká holka hledá někoho, kdo by s ní šel na koncert, protože tuto hudbu její kamarádi neposlouchají, tak jsem jí napsal, že bych šel a domluvili jsme se, že na zajdeme nejdříve na pivo, prostě pokecat atd., vůbec jsem nemluvili o tom, kdo s kým chodí, nechodí, jestli jeden nebo druhý někoho hledá, tak ani nevím, možná má nějakého chlapa a je to vyřešený a třeba tam s ním na koncert přijde , pak je ale divné, že by hledala někoho, kdo s ní na ten koncertů půjde, co? já to nebudu řešit ani hrotit, prostě jsem chtěl jít na koncert, ale jak jsem ji viděl a promluvil si s ním, tak jsem do toho najednou spadl ani nevím jak
zavreni growshopu byla fakt nutna a naprosto ok akce, jasne .. a po osvobozeni pujde uhrada zpusobenych skod opet ze statniho .. tak sup sup, pracovat, platit dane a vydelavat na dalsi supr akce lidi na svym miste, prece by nekdo nechtel, aby byl statni zamestnanec odpovedny za skody, ktere svoji cinnosti zpusobi ..
Přál bych Vám ochutnat bagety z http://www.radsbaguettes.cz/ Dělají je jen v KV, což se divím, protože jim to jede jako blázen a s těmi cenami kdyby vyjeli do Prahy (samozřejmě trochu vyššími kvůli vyšším nájmům...), tak zruinujou všechny bagetárny. Výběr dostatečný a všechno dělají čerstvý, bagety kolem 35 Kč (v nabídce i celozrnný).
cipinek napsal:
to je asi takhle, před nějakou dobou jsem viděl inzerát na seznamce v rubrice pojďme na koncert, že nějaká holka hledá někoho, kdo by s ní šel na koncert, protože tuto hudbu její kamarádi neposlouchají, tak jsem jí napsal, že bych šel a domluvili jsme se, že na zajdeme nejdříve na pivo, prostě pokecat atd., vůbec jsem nemluvili o tom, kdo s kým chodí, nechodí, jestli jeden nebo druhý někoho hledá, tak ani nevím, možná má nějakého chlapa a je to vyřešený a třeba tam s ním na koncert přijde , pak je ale divné, že by hledala někoho, kdo s ní na ten koncertů půjde, co? já to nebudu řešit ani hrotit, prostě jsem chtěl jít na koncert, ale jak jsem ji viděl a promluvil si s ním , tak jsem do toho najednou spadl ani nevím jak
Ale ale... že ty nás tady s tou holkou jenom lakuješ a jedeš po někom zcela jiným?
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Dělá tam moje sestřenice, takže tohle vím, ale prostě chutná to daleko líp než bageta od crocodile, která stojí 60kč nebo kolik :) ne že bych to žral každej den, možná tak 3x do roka...
Já u paula nekupuju, nejsem blázen abych si kupoval takhle drahý pečivo, ale občas mi sestřenka dá něco a maj to fakt dobrý :)
Ja chodim k pekari tady Na Stirce v Kobylisich, vyborne cerstve domaci pecivo (vcetne ruznych vek a baget) a mlsani (ruzne vanocky, pletence apod). Jedina nevyhoda je, ze kdyz prijdu po ctvrte odpoledne, tak uz skoro nic nemaji. O kousek dal na metru pak kupuji kruti prsa a tam je to podobne. Obcas je legrace vysvetlovat kolegum, ze musim z prace driv, protoze potrebuji nakoupit chleba a maso :)
ty mě přijdeš jako mladý a neklidný, někdo jako malý kluk v šaolinském chrámu jak říká, ale já chci bojovat a někdo odpovídá, ano to chtěl i tvůj pradědeček, když byl ve tvém věku, běž radši udělat něco rozumného pro společnost, ať zaměstnáš pár lidí a tím je zachráníš před sebevraždou, když toho naši skvělí politici nejsou schopní...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru