|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
Zaslal: st leden 29, 2014 3:23 pm Předmět: |
|
|
Já jich vzal 7, ale všechny smooth... možná ještě zkusím to crunchy, když říkáte že je lepší _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
On.dra
|
Zaslal: st únor 05, 2014 7:51 pm Předmět: |
|
|
Dá se někde jinde sehnat to co bývá v Lidlu? Mcennedy? Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
doNny_

|
Zaslal: st únor 05, 2014 9:50 pm Předmět: |
|
|
Já osobně jsem to nikde jinde než v Lidlu nenašel :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
On.dra
|
Zaslal: st únor 05, 2014 9:52 pm Předmět: |
|
|
Tak to je blbý, vzal jsem ho na zkoušku a došlo a tak nějak jsem si na něj vytvořil závislost :D.
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: st únor 05, 2014 9:54 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Nejlepší je crunchy co mají v Makro |
Nejlepsi je prdnout mandle do mixeru a mixovat do doby az s toho nevznikne maslo. Das do sklenice a ma natural almond butter bez pridaneho cukru a ostatnich sracek...
|
|
| nahoru |
|
 |
doNny_

|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: čt únor 06, 2014 5:42 am Předmět: |
|
|
Dneska:
Tesco arašídy 500g, 29,90, doma - 250g do mixeru, plus 2 lžíce medu, 5 minut v mixeru a mám naprosto famozní ar. máslo, s naprosto čistýma ingrediencema za naprosto bezkonkurenční cenu hotovo za 5 min...
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: po únor 10, 2014 5:40 am Předmět: |
|
|
na tohle se přesně ptal blikk v sekci ostatí, taky by mě to zajímalo, nebojim se zahřátí ořechů jako spíš zahřátí mixeru, má někdo zkušenost? Viz jeho dotaz tam, taky by mě to zajímalo, mám doma taky Bosch, ale nevim nevim
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: pá únor 14, 2014 1:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá únor 14, 2014 2:06 pm Předmět: |
|
|
Ja nechapu, ze se s tim nekdo tak piplete, kdyz tu citam jak delate domaci arasidovi masla.
Proste snim ty orechy jak jsou a hotovo. Ucel to splni, na chuti nezalezi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá únor 14, 2014 2:13 pm Předmět: |
|
|
aj hovadzi steak sa da zrat surovy,jakypak s tim srani _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá únor 14, 2014 2:17 pm Předmět: |
|
|
Rovnou celá kráva, ještě živá  jakýpak sraní :D
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: pá únor 14, 2014 2:18 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Ja nechapu, ze se s tim nekdo tak piplete, kdyz tu citam jak delate domaci arasidovi masla.
Proste snim ty orechy jak jsou a hotovo. Ucel to splni, na chuti nezalezi. |
Muj jidelnicek je dost strohej a orechove maslo je pro me jedna z mala dobrot, ktery si dopreju. Netusim co je u tebe piplani, ale ja nasypu orechy do mixeru, zapnu ho, pak ho vypnu, prdnu do sklenice a za 10 minut neni co resit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|