|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: po únor 03, 2014 10:01 am Předmět: |
|
|
madball: dokonce sem cetl i o alergii na prach, peri a nebo na madballa  ..nejak netusim, co si tim chtel rict
ja diagnostikovanou alergii na lepek nemam, ale za to vim, ze mi napr. pecivo nedela vubec dobre, to samy ovesny vlocky, apod. a to je pro me dostatecnej duvod, proc tyhle potraviny nejist.. a ani me to nejak nesere
rejze, brambory, pohanka, bataty.. bez problemu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: po únor 03, 2014 2:41 pm Předmět: |
|
|
3.2.
Bridge/Floor press - 2x5 120kg
bictriccombo - 3x10
neskutecna pumpa a zilnatost _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po únor 03, 2014 5:16 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | madball: dokonce sem cetl i o alergii na prach, peri a nebo na madballa ..nejak netusim, co si tim chtel rict
ja diagnostikovanou alergii na lepek nemam, ale za to vim, ze mi napr. pecivo nedela vubec dobre, to samy ovesny vlocky, apod. a to je pro me dostatecnej duvod, proc tyhle potraviny nejist.. a ani me to nejak nesere
rejze, brambory, pohanka, bataty.. bez problemu |
Alergie na madballa je poměrně rozšířená, z toho si nic nedělej.
Zkráceně jsem tím jen chtěl říct to, že pokud něco nedělá dobře tobě, tak to automaticky neznamená, že je to sračka. Nebo, kdybych to napsal jako ty, tak pro spoustu lidí může být sračka spousta věcí, co jíš ty.
Navíc podle určitých teorií alergie na lepek časem vymizí, protože se přirozeným výběrem vyselektují jedinci, co s ním problém nemají, což má samozřejmě spoustu ALE. Ale to bylo jen na zamyšlení.
Aneb, kdybys napsal, že ti lepek nedělá dobře, byl bych ticho. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po únor 03, 2014 7:22 pm Předmět: |
|
|
Mě taky lepek nedělá dobře, i když jsem si dřív myslel, že pečivo je pro mě naprosto OK jídlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po únor 03, 2014 7:56 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Navíc podle určitých teorií alergie na lepek časem vymizí, protože se přirozeným výběrem vyselektují jedinci, co s ním problém nemají, což má samozřejmě spoustu ALE. Ale to bylo jen na zamyšlení.
Aneb, kdybys napsal, že ti lepek nedělá dobře, byl bych ticho. :) |
me teda spis pride, ze lidi, co maj problemy s lepkem, je cim dal tim vic.. a sem presvedcenej o tom, ze pecivo (a dalsi potr. s obs. lepku) je pro kohokoliv lehce postradatelny a jeho vynechani by dost lidem pomohlo.. muj nazor
ale tobe preju dobre chutnani k tvoji sestirohlikovy snidani a pro lepsi vykon si je klidne jeste pocukri maltou _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po únor 03, 2014 7:59 pm Předmět: |
|
|
Kamarádovi jsem teď poradil low-carb a je u vytržení, prý se mu v životě líp nesralo (jedl půl kila špaget denně). Lepek je zlo
EDIT: Abych to tu nezaflákal komenty. Madballe, je to stokilovej strongman, takže toho za ten den sní víc..
Naposledy upravil Moocha dne po únor 03, 2014 9:32 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po únor 03, 2014 9:29 pm Předmět: |
|
|
Já nepapám každou snídani 6 rohlíků, to jen někdy, ale máš pravdu, že jsem začal dávat trochu malty ráno s proteinem a rege je mnohem lepší, než bez malty. Na basketu je mnohem víc energie.
Peču si doma fermentovanej chleba, jehož základem je žitnej kvásek, což je tradiční výroba chleba a používám různý druhy mouky, třeba i kukuřičnou, zaleží na tom, na co mám chuť. To jen na okraj, že ne všechno pečivo musí obsahovat lepek. To ale samozřejmě víš, jen to hážeš/hážete do jednoho koše.
Navíc, jak už jsem několikrát zmínil, tak lidé reagují různě na různý druhy lepku. Většinou a nejhůř reagují na šlechtěnou pšenici, která je v našem jídelníčku nejkratší dobu. Na kamut, špaldu nebo semolinu reagují někdy bez problémů. Na semolinový těstoviny nedám dopustit a ty dokonce obsahují lepku víc, ale mně se třeba tráví mnohem líp, než ty rohlíky. Asi tak na stejné úrovni, jako rýže. Třeba dneska sem měl asi 1,5h před zápasem tak cca 150g se sýrem a na špílu jsem o nich ani nevěděl.
Moocha, pokud někdo jí 500g špaget denně, tak je vůl. To asi nebude moc pestrej jídelníček.
edit: 100kg není číslo, to mívají vysocí "hubení" kluci na basketu. Třeba Jan Veselý ma 110kg. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út únor 04, 2014 5:31 pm Předmět: |
|
|
4.2.
5x
kb tgu 1x24kg + kb swing 20x24kg
rehab.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st únor 05, 2014 7:52 pm Předmět: |
|
|
5.2.
Trap bar dl - up to 2x180kg
Box pytel - 3x5min.
Nechtelo se mi hledat podlozku na deficit dl, tak sem dal normal, priste ale uz zase z def., protoze cejtim, ze to ma slusnej potencial na zlepseni _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Naposledy upravil Luster dne st únor 12, 2014 5:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 2:35 pm Předmět: |
|
|
6.2.
Btn push jerk - 2x4 80kg, 2x90kg
Bench - 8x100kg, 4x110kg
Box pytel - 10x2min. (30s p.)
Bida s nouzi, na bench sem vubec nemel chut a tak sem chtel dat PJ, jenze to me nejak neslo a tim padem ani nebavilo, tak sem prece jenon sel zkusit bench a ten stal taky za hovno  uz budu muset fakt udelat zmenu, ale furt nejsem rozhodnutej jakou presne.. na zlepseni military je potreba vetsi objem prace a do toho se mi moc nechce, no proste je to tezky _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Naposledy upravil Luster dne st únor 12, 2014 5:38 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 7:36 pm Předmět: |
|
|
muzes zkusit kulturistiku, mas tam na to docela kapacity. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 7:50 pm Předmět: |
|
|
Ty jeste zijes? Potrebuju nahradit jenom bench, nejakym komplexnim cvikem, zadny dramaticky zmeny urcite nechystam) logicky se nabizi military, pripadne nejaky jeho varianty.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 7:54 pm Předmět: |
|
|
Klokov je fajn. Mě zaručeně rozbijou ramena OHS. U toho btn push jerku bych se bál jet víc opáček, protože házet si 90kg na krční páteř není zrovna ideál.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 7:58 pm Předmět: |
|
|
Jo, ziju. Jsem ted akorat dost zabitej tak jenom doma radim s kouli a na stary. Zitra bych mel dodelat zkouskovy.
Ja bych bench nahradil jednoruckama  Me dycky bavil military, akorat me pri nem umiraj zapesti. Asi jak hlava pri sparingu. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 8:09 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | U toho btn push jerku bych se bál jet víc opáček, protože házet si 90kg na krční páteř není zrovna ideál. |
PJ urcite neplanuju jet nejak casto, tohle byla spis vyjimka.. mas pravdu, navic je dost jednoduchy si tim zlikvidovat ramena, kdyby byla moznost odhazovat, tak je to samozrejme hned o necem jinym:) _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|