|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: so únor 08, 2014 9:16 pm Předmět: |
|
|
Jj já jezdím sice split, ale taky rozumně, žádný nesmyslné bombardování za účelem největšího napumpování. Navíc kdybych na kozy dal x cviků, tak je nemohu jet za pár dní znova. :)
Zrovna asi 2 dny zpět mi kámoš říkal, že zase začal cvičit (amatér, co si myslí, že z proteinu rostou svaly), že když jede prsa, tak je cítí celej týden a pak z něj vyleze, že když cvičí bench, tak sám dá třeba 6op. a kámoš z něj vymáčkne ještě několik, nemám nic proti cvičení do sr*ček, ale člověk musí vědět jak to využít. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 08, 2014 9:20 pm Předmět: |
|
|
ja se drzim toho, ze co odcvicim dneska bych mel zvladnout i zitra _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po únor 10, 2014 4:53 pm Předmět: |
|
|
dnes pauza, trenink tedy zitra, streda a patek.
jinak pro Ustinova. Maxko jsem zkousel 2x . A poprve jsem zkousel 75 a 80 a vedel sem ze dam vic protoze sem tech 80 jel po 3 minutach. No a tak sem s i to zkusil a dobre me to namotivovalo. Konecne trochu vaha a blizi se t o k stovce...pomalu a nejistě ale blíží... :-)
-jinak, pristi tyden jedu k revmatologovi t oresit. Mam doma vysledky krve a potvrzeni od krcniho my doslo dnes, ze zvysene hodnoty jaternich testu nejsou kuli nejakemu zanetu z anginy nebo podobne, takze ... vicemene to nejhorsi co se dalo predpokladat (ale co se mtaky uz rok vedel, jen sem zmenil doktora tak chtel mit jistotu)....posleni dobou nemuzu chodit, kulham, schody sou dost problem, a ...no, snad t opak bolet nebude,..
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po únor 17, 2014 4:52 pm Předmět: |
|
|
Minuly tyden jen 1 trenink, trenink c. 51
18.2.2014 trenink c. 52
20.2.2014 trenink c 53
Mam ted dost potize, tak jim nahovno, nemam chut a cvicit cvicim men, dokud se nedam dohromady (coz s revmatoidni artritidou nebude jen tak), nebudu se moc nict jeste posilkou. Mam problem po ranu vztat, strasne ztuhly a bolest kycli je nesnesitelna. I kolena citim. No, ...snad to zvladnu
Naposledy upravil micus6 dne pá únor 21, 2014 9:11 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: po únor 17, 2014 5:04 pm Předmět: |
|
|
Přeju hodně štěstí. A nevěš hlavu, za chvilku bude určitě líp  Možná by i bylo lepší se na to na chvíli vykašlat a vyřešit všechny problémy a pak se do toho pustit naplno. Nevím, jestli bych to na tvém místě udělal, ale jako pozorovateli mi to přijde jako dobrý nápad.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po únor 17, 2014 5:18 pm Předmět: |
|
|
Btw. Dost se pise ze se pri revma i hubne (dokud se neleci) voz mozna vysvetli cerven -> unor -5kg (ale zas nevim, cim to ze mam na bp o 10 kg lepsi maximalku) ......
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út únor 18, 2014 5:40 am Předmět: |
|
|
ranní váha 63,1kg . Tleskám.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 9:14 am Předmět: 21.2.2014 trenink č.54 |
|
|
jen zajímavost, bw ráno 63,2kg a bp 4x8x63.5kg ... ted sem bohuzel sundal snad vse, opticky vypadam lip nez kdyz sem mel 70kg, coz je jedine co me drzi... klouby na prd, ale uz kulham jen minimalne a mam chut papat tak snad telo neni blbe a za tydmen vyzeru hupnu na 65kg a pak pekne pojedu
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 9:24 am Předmět: |
|
|
jak muzes vypadat opticky lip? kamarade to se mi nejak nezda  pri tve nynejsi vaze jsem zacinal, se stejnou vyskou a byl jsem totalne suchej.. (ne ze bych ted nebyl  ) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 9:31 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | jak muzes vypadat opticky lip? kamarade to se mi nejak nezda pri tve nynejsi vaze jsem zacinal, se stejnou vyskou a byl jsem totalne suchej.. (ne ze bych ted nebyl ) |
mozna mnozstvi tuku a lepsi pozovani :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 9:55 am Předmět: |
|
|
Může, můžou být dva lidi se stejnou výškou i vahou a každý vypadat diametrálně jinak. Je to dané tím, kdo má jak širokou kostru, jakou má gen. danou "plnost" svalů a celkově tvary. A hlavně taky rozvrstvení té hmoty, je jasné, že pokud má někdo víc hmoty na stehnech, zadku což jsou obrovské svaly, kde se to dá se říct "ztratí", bude vypadat opticky hůř něž někdo, kdo má dominantní např. ramena, paže apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 9:58 am Předmět: |
|
|
sry ale pri 63kg na 185cm se o svalech mluvit snad ani neda  (bez urazky) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 10:40 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | sry ale pri 63kg na 185cm se o svalech mluvit snad ani neda (bez urazky) |
bohužel asi tak jak říkáš. Ale zpevněný a SILNĚJŠÍ než necvičící vrstevníci jsem .. trochu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 12:24 pm Předmět: |
|
|
Tak to jo  ale stejne si divnej, co si pamatuju.. tolik jidla a stejne to neslo.. uz jsem ti to tu urcite rikal, ale zkus se vysrat na prezirani, dej si treba 4 jidla za ten den, ke kazdymu zdravy tuky.. ne nadarmo se rika mene je nekdy vice. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 5:14 pm Předmět: |
|
|
dost hloupý dotaz, ale muze mit clovek z konzumace 300g malty denne nejake zdravotni potize?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|