Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 768, 769, 770 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Turakam

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cipínek pokoj, napíše jej a dohodnite si niečo, ale teraz už len čisto s spolu a bud budeš za vodou, alebo nie.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Cipínek pokoj, napíše jej a dohodnite si niečo, ale teraz už len čisto s spolu a bud budeš za vodou, alebo nie.

Přesně. Ted ho to sere a za čas bude chtít stejně trojku. Klasika.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak porozumět ženě, ale prý je to jen první díl
tyboo

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
cipinek napsal:
co mám dělat, abych se nezamiloval do ženy, která mě nebude chtít, už v tom ale asi zase lítám zkusím to nechat tentokrát úplně plavat, kdyžtak to bude další dobrá kamarádka

cipinek update:

do hajzlu, je to tak nějak v prdeli, nebo já nevím jak to mám popsat, je to ze života, fakt jo...
takže normálně jsem se domluvili a setkali se u koně, Muzeum zastávka, ona tam už byla, já jsem přišel na čas 3 minuty....................prostě by tam šla s ním, to je přece logika nebo ne? už ho mohla mít půl roku, kdyby chtěla, tak co to je?

No ty kokso, tak to je román.. oba se jí dotýkali a jí to nebylo nepříjemné můžu se zeptat na věk? 15?
Pepa.Demo

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Existuje život po svatbě.....?
JanaHn

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepa.Demo napsal:
Existuje život po svatbě.....?

eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Dotýkal se ji a jí to nebylo nepříjemné..." Cipinku, nechceš vydat další díl k 50 odstínům šedi?
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
http://www.novinky.cz/domaci/326666-verdikt-nejvyssiho-soudu-rozzuril-policisty-i-verejnost.html No to zjistili docela brzo, že naše soudy jsou na hovno

Předpokládám, že jsi to rozhodnutí ani nečetl. Je vidět, že Radim Vaculík má do právníka tak daleko, jako k bulvárnímu novináři blízko. Dokonce i student ti to vyloží. Tak si to přečti, pokud tedy tvým cílem není si jenom zanadávat. http://tulacek.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=395048&bk=77751

Btw. zajímalo by mě, jestli Marky je jeden z těch rozzuřených policistů.
Marky V.

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:
CZEBLADE napsal:
http://www.novinky.cz/domaci/326666-verdikt-nejvyssiho-soudu-rozzuril-policisty-i-verejnost.html No to zjistili docela brzo, že naše soudy jsou na hovno

Předpokládám, že jsi to rozhodnutí ani nečetl. Je vidět, že Radim Vaculík má do právníka tak daleko, jako k bulvárnímu novináři blízko. Dokonce i student ti to vyloží. Tak si to přečti, pokud tedy tvým cílem není si jenom zanadávat. http://tulacek.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=395048&bk=77751

Btw. zajímalo by mě, jestli Marky je jeden z těch rozzuřených policistů.

Já nejsem rozzuřenej, nýbrž vyhořelej
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:

Já nejsem rozzuřenej, nýbrž vyhořelej

Popravdě se ti při tak náročném zaměstnání, které navíc vyvolává pochopitelnou a oprávněnou animozitu ani nedivím.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 6:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak si tak říkám, jestli není lepší, když je člověk single....nikdo ho nebuzeruje, že si neudělá čas....nikdo ho nebuzeruje že lajkuje kámošce na fejsu fotku ( )....nikdo ho nebuzeruje, že zrovna chce jít do posilky....nikdo ho nebuzeruje, že si oholí svetr na kozách....nikdo ho nebuzeruje, když prostě nemá náladu se o víkendu vidět a radši se jentak flákat sám ..... Jestli by ten svět nebyl veselejší mít jen pár kamarádek co nejsou lakomý.....
Bara

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Tak si tak říkám, jestli není lepší, když je člověk single....nikdo ho nebuzeruje, že si neudělá čas.... nikdo ho nebuzeruje že lajkuje kámošce na fejsu fotku ( )....nikdo ho nebuzeruje, že zrovna chce jít do posilky....nikdo ho nebuzeruje, že si oholí svetr na kozách....nikdo ho nebuzeruje, když prostě nemá náladu se o víkendu vidět a radši se jentak flákat sám ..... Jestli by ten svět nebyl veselejší mít jen pár kamarádek co nejsou lakomý.....

Nemusí dát,stačí půjčit,viď? Vždyť bys jim to druhej den vrátil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Tak si tak říkám, jestli není lepší, když je člověk single....nikdo ho nebuzeruje, že si neudělá čas....nikdo ho nebuzeruje že lajkuje kámošce na fejsu fotku ( )....nikdo ho nebuzeruje, že zrovna chce jít do posilky....nikdo ho nebuzeruje, že si oholí svetr na kozách....nikdo ho nebuzeruje, když prostě nemá náladu se o víkendu vidět a radši se jentak flákat sám ..... Jestli by ten svět nebyl veselejší mít jen pár kamarádek co nejsou lakomý.....

S tim svetrem na kozach ju fakt nechapu
Riku

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Vytesat do kamene :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 768, 769, 770 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: