|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: ne únor 09, 2014 9:58 am Předmět: |
|
|
Cipínek pokoj, napíše jej a dohodnite si niečo, ale teraz už len čisto s spolu a bud budeš za vodou, alebo nie. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: ne únor 09, 2014 10:08 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Cipínek pokoj, napíše jej a dohodnite si niečo, ale teraz už len čisto s spolu a bud budeš za vodou, alebo nie. |
Přesně. Ted ho to sere a za čas bude chtít stejně trojku. Klasika.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
Zaslal: ne únor 09, 2014 10:55 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | cipinek napsal: | co mám dělat, abych se nezamiloval do ženy, která mě nebude chtít, už v tom ale asi zase lítám zkusím to nechat tentokrát úplně plavat, kdyžtak to bude další dobrá kamarádka |
cipinek update:
do hajzlu, je to tak nějak v prdeli, nebo já nevím jak to mám popsat, je to ze života, fakt jo...
takže normálně jsem se domluvili a setkali se u koně, Muzeum zastávka, ona tam už byla, já jsem přišel na čas 3 minuty....................prostě by tam šla s ním, to je přece logika nebo ne? už ho mohla mít půl roku, kdyby chtěla, tak co to je? |
No ty kokso, tak to je román.. oba se jí dotýkali a jí to nebylo nepříjemné můžu se zeptat na věk? 15?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pepa.Demo
|
Zaslal: ne únor 09, 2014 12:38 pm Předmět: |
|
|
Existuje život po svatbě.....?
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: ne únor 09, 2014 12:44 pm Předmět: |
|
|
| Pepa.Demo napsal: | | Existuje život po svatbě.....? |
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne únor 09, 2014 1:08 pm Předmět: |
|
|
"Dotýkal se ji a jí to nebylo nepříjemné..."  Cipinku, nechceš vydat další díl k 50 odstínům šedi? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne únor 09, 2014 9:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út únor 11, 2014 4:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st únor 12, 2014 6:58 am Předmět: |
|
|
Tak si tak říkám, jestli není lepší, když je člověk single....nikdo ho nebuzeruje, že si neudělá čas....nikdo ho nebuzeruje že lajkuje kámošce na fejsu fotku (  )....nikdo ho nebuzeruje, že zrovna chce jít do posilky....nikdo ho nebuzeruje, že si oholí svetr na kozách....nikdo ho nebuzeruje, když prostě nemá náladu se o víkendu vidět a radši se jentak flákat sám ..... Jestli by ten svět nebyl veselejší mít jen pár kamarádek co nejsou lakomý..... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st únor 12, 2014 8:40 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Tak si tak říkám, jestli není lepší, když je člověk single....nikdo ho nebuzeruje, že si neudělá čas.... nikdo ho nebuzeruje že lajkuje kámošce na fejsu fotku ( )....nikdo ho nebuzeruje, že zrovna chce jít do posilky....nikdo ho nebuzeruje, že si oholí svetr na kozách....nikdo ho nebuzeruje, když prostě nemá náladu se o víkendu vidět a radši se jentak flákat sám ..... Jestli by ten svět nebyl veselejší mít jen pár kamarádek co nejsou lakomý..... |
Nemusí dát,stačí půjčit,viď? Vždyť bys jim to druhej den vrátil
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st únor 12, 2014 12:02 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Tak si tak říkám, jestli není lepší, když je člověk single....nikdo ho nebuzeruje, že si neudělá čas....nikdo ho nebuzeruje že lajkuje kámošce na fejsu fotku ( )....nikdo ho nebuzeruje, že zrovna chce jít do posilky....nikdo ho nebuzeruje, že si oholí svetr na kozách....nikdo ho nebuzeruje, když prostě nemá náladu se o víkendu vidět a radši se jentak flákat sám ..... Jestli by ten svět nebyl veselejší mít jen pár kamarádek co nejsou lakomý..... |
S tim svetrem na kozach ju fakt nechapu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st únor 12, 2014 12:17 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Tak si tak říkám, jestli není lepší, když je člověk single....nikdo ho nebuzeruje, že si neudělá čas....nikdo ho nebuzeruje že lajkuje kámošce na fejsu fotku ( )....nikdo ho nebuzeruje, že zrovna chce jít do posilky....nikdo ho nebuzeruje, že si oholí svetr na kozách....nikdo ho nebuzeruje, když prostě nemá náladu se o víkendu vidět a radši se jentak flákat sám ..... Jestli by ten svět nebyl veselejší mít jen pár kamarádek co nejsou lakomý..... |
Vytesat do kamene :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|