|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st únor 12, 2014 8:06 pm Předmět: |
|
|
Ja myslim, ze posilovna jede normalne dal jen bez Havlicka _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
jnerez
|
Zaslal: st únor 12, 2014 8:08 pm Předmět: |
|
|
Draper napsal: | Ja myslim, ze posilovna jede normalne dal jen bez Havlicka |
Já myslím, že ti lidi, kteří to tam celý teďka vedli jsou ale všichni od něj.
|
|
nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st únor 12, 2014 8:12 pm Předmět: |
|
|
Na FB ma celkem podporu, tak uvidime, jestli lide odejdou s nim. https://www.facebook.com/mis.mas.395?fref=ts _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st únor 12, 2014 8:22 pm Předmět: |
|
|
Nechtěl jsem se k Mišmaši vůbec vyjadřovat, ale nedá mi to...možná si někdo pamatuje jak jsem se tady hádal s majitelem ohledně vody a přístupu k zákazníkům a on si stál za svým, že žádný změny nebudou, že on to má nějak nastaveno a ať k němu nechodíme, když nemáme na vodu za dvacku atd. ...asi za měsíc přesně to co se tu řešilo najednou šlo a prakticky udělal všechno co mu tu lidi radili. Nechtěl jsem tady machrovat stylem: Já jsem to říkal a blablabla, ale přál jsem MišMaši jako fitku, aby šel nahoru. Jestli byl člověk co psal tenhle text za tím vzestupem MišMaše a teď ho poslali někam, tak fakt nevím co se tam děje...
|
|
nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st únor 12, 2014 8:29 pm Předmět: |
|
|
Korny, pomatuji si ty vase spory, ale nebylo to nahodou tak, ze jsi tam tenkrat chodil s kamosem na jednu mesicni permanentku? Coz taky neni zrovna fer jednani. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st únor 12, 2014 8:48 pm Předmět: |
|
|
Draper napsal: | Korny, pomatuji si ty vase spory, ale nebylo to nahodou tak, ze jsi tam tenkrat chodil s kamosem na jednu mesicni permanentku? Coz taky neni zrovna fer jednani. |
Neeee to vůbec, já bych tohle neudělal, ten kámoš tam tak s někým chodil, ale tomu jsem sám řekl, že je vůl, když tam chodí na cizí permici. Já tam nikdy nebyl.
|
|
nahoru |
|
 |
Radyn
|
Zaslal: st únor 12, 2014 9:22 pm Předmět: ????? |
|
|
Taky chodim do mismas a nechapu to.Dokonce me sralo kolik lidi tam zacalo chodit.
|
|
nahoru |
|
 |
Joe Hallenbeck
|
Zaslal: so červenec 26, 2014 1:43 am Předmět: |
|
|
Kluci, nešlo by udělat seznam posiloven v Brně, které zdejší osazenstvo navštívilo, nebo navštěvuje, a hodit to třeba jako první post v této sekci? S odkazy na www stránky?
|
|
nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: so červenec 26, 2014 7:48 am Předmět: MišMaš fitness |
|
|
Já občas jezdím trénovat do MIšMaše a líbí se mi to jak to tam vypadá a co vše fitko nabízí. Vím co se tam stalo spolumajiteli a mrzí mě to. V happy hours jen za 50kč a můžu si vzít svoje pití ( speciálně namíchaný protikatabolický drink ). V malý a velký průvan je taky fajn, slušná cena a kvalitný stroje a opět možnost mít svoje pití. Ve slatině je gym blue sun - hezký fitko s dobrým vybavením a barem (mají aji domácí protein koláče, když jsme tam byl naposled, po tréninku si člověk vybere co by si dal dobrýho :-D ). A trénuje tam bombardér Luboš Koumal (tak kdyby chtěl někdo vidět pořádnýho chlapa co umí salta). V Líšni je Incore fitness - pěkný fitko se slušnýma a kvalitníma strojema (dá se tam dobře odtrénovat), tam zase trénuje Petra Urbánková (úspěšná sportovkyně, která nechává soupeřky za sebou), poradí s tréninkem i jídelníčkem (odborník v oboru). _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 1:35 pm Předmět: fitko v KV |
|
|
Zdarec, nechcu zakládat nový vlákno, zeptám se tady. Je tu někdo, kdo chodí cvičit do Sport studio prima Petra Weinlicha v Karlových Varech? _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá srpen 08, 2014 4:03 pm Předmět: |
|
|
Lol. Zase se tak neboj, tvoje vlákno ronnieho servery neshodí. Bude mnohem logičtější i z dlouhodobého hlediska když založíš vlákno pro posilovny v KV, než když to budeš rozebírat ve vláknu pro Brno.
|
|
nahoru |
|
 |
ik897
|
Zaslal: út září 02, 2014 4:28 pm Předmět: |
|
|
Caute, par prispevkov dozadu som cital ze v Best Gym Brno je nejaky problem so strojom na drepy a ze tam chodi malo ludi.Bol to ale prispevok z roku 2012... tak potrebujem vediet, ze ako to tam vyzera teraz. Ma niekto skusenosti s Best Gym Brno ?
|
|
nahoru |
|
 |
e-pod

|
Zaslal: čt září 04, 2014 4:26 pm Předmět: |
|
|
Zdarec, je vůbec někde nějaká posilka cenově okolo těch 60 kč za vstup pro studenty? Nejlépe okolí Pisárky.. Já byl zvyklý platit 500 měsíční, ale tady je cena někde jinde no
A jestli někdo nemá zkušenosti s nějakým gymem pro studenty Masarykovy Uni případně přímo v kampuse LF..
|
|
nahoru |
|
 |
ik897
|
Zaslal: čt září 04, 2014 5:39 pm Předmět: |
|
|
Čau, ja som chodil do Pruvanu. Je to na zastávke "Celní" študentská mesačná je za 550 kč. Celkovo som bol s ňou spokojný, asi tam začnem chodiť znovu aj keď už nebývam v tej časti Brna :D ... z Pisárok ako píšeš je to asi 15 minút.
|
|
nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: čt září 04, 2014 5:54 pm Předmět: |
|
|
e-pod napsal: | A jestli někdo nemá zkušenosti s nějakým gymem pro studenty Masarykovy Uni případně přímo v kampuse LF.. |
Mam zkusenosti s posilovnou pod Hradem (na Komenskyho namesti vedle Lekarske fakulty MU, je to pod Spilasem - odtud ten nazev).
Byl jsem tam hrozne spokojenej, akorat ja jsem teda na posilovny strasne nenarocnej, tak nevim, jaky ma moje hodnoceni vahu.
Jediny, co jsem tam postradal, byl stojan na drepy. Je tam ale multipress, takze aspon nejaka kompenzace. Dal tam je slusnej bench, asi dve lavky a hromada jednorucek typuju tak do 40 kg. Jsou tam bradla, je tam takova ta konstrukce, kde mas shyby, dve horni kladky, dolni kladku a protismerky. Jsou tam predkopy a zakopy, takovej pseudohackdrep, scott stroj, lytka stroj a urcite jeste nejaky stroje + asi 6 rotopedu.
edit: Maly osy tam taky jsou, jak rovny, tak EZty, jen nevim pocty... A jeste je tam tusim bench hlavou nahoru a urcite nejaky dalsi veci, na ktery si nevzpominam.
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|