|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 12:49 pm Předmět: |
|
|
Tak si uděláme svoji kulturistickou verzi... pro padavky vypij proteiňák a pro ty odvážnější to bude vypít neředěné tekuté amina :D
Btw. tady v okolí není dobré pivo, tak mají smůlu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
marzochi
|
Zaslal: ne únor 16, 2014 1:26 pm Předmět: |
|
|
Jasne ignorovat a nic nevypit je uplně v pořadku, ale stezovat si jak de svet do prdele kvuli takovy blbosti je podle mě mimo. Ja to dělal uplně v začatcich kdy jsem viděl jen video toho co mě nominoval, ted už je toho moc a taky bych to nedelal. Ale nedelal bych z toho vědu a nenadaval na ty co to dělaj. A nenominoval sem nikoho, pravě proto abych nikoho nepohoršil.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne únor 16, 2014 1:56 pm Předmět: |
|
|
Mě sere to, že toho mám plnou zeď, ještě super je, že stačí, aby někdo z přátel lajknul/okomentoval úplně cizího a mám to na zdi taky.
A toho, že mě někdo nominuje se nebojím, protože většina lidí ví, že jsem abstinent. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: po únor 17, 2014 7:00 am Předmět: |
|
|
| mike scania napsal: | V Bille jsem kupoval kdo ví jak dlouho BÁJEČNÝ ČESKÝ COTTAGE za 20KČ a nejednou přidu a stojí 31Kč. Tak to mě odrovnalo. |
Je to neuvěřitelné, ale je to tak. Zdražení z 19,90 na 29,90 prakticky přes noc to je opravdu silná káva. Zdražení o 50%!!!
V tescu ho mají za těch 30 korun už strašně dlouho, no ale teď se to asi teprve v Bille dozvěděli. Je to hnus jak nás běžné spotřebitele ty krysy obírají.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: po únor 17, 2014 7:06 am Předmět: |
|
|
Je to hnus no... . Všechny mléčné výrobky zdražily hrozně moc. Takový eidam je pro mě už luxusní zboží :-D. Ale stejně nechápu, jak se něco může ze dne na den zdražit o 30%. Postupné zdražování bych chápal, ale naráz???
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po únor 17, 2014 8:45 am Předmět: |
|
|
Kde jsou ty casy kdy jsem v kaufu kupoval milki cottage za 11.90.... ted ho maj za 18.90  ...coz je vlastne porad dobry...  a navic kdyz clovek nakupuje v akcich, tak nakupuje porad za normalni ceny :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po únor 17, 2014 8:50 am Předmět: |
|
|
Lidl, Pilos Cottage 16,90. Ví někdo, jestli je PL nebo CZ? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po únor 17, 2014 8:55 am Předmět: |
|
|
Pilos je PL znacka pokud vim _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
blahva90

|
Zaslal: po únor 17, 2014 8:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po únor 17, 2014 9:06 am Předmět: |
|
|
Já myslel ten v tom jejich novém světlém obalu. To je jen nový kabát, nebo to už dělají v CZ?
Grimley: Právě že ne vždycky, např. mléko je od nás. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: po únor 17, 2014 9:32 am Předmět: |
|
|
| tezzy196 napsal: | Jedina cesta je polsky cottage ktery porad stoji tech 20 korun |
já mám za 13,50 - 200g cottage z německa a nedám na něj dopustit
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po únor 17, 2014 10:17 am Předmět: |
|
|
Napr. v rakuskom Lidli nic Pilos nie je.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: po únor 17, 2014 12:18 pm Předmět: |
|
|
OT: Ahola, hezká profilovka :DDD...
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: út únor 18, 2014 5:33 pm Předmět: |
|
|
Po dlouhý době jsem si musel koupit nový sako... a jelikož mám trošku větší míru přes hrudníček, nesehnal jsem : (. Na výběr buď po kolena s metrem odstátým od břicha nebo pro drobečky... a to jsem lítal po celý Praze. Nějaký tipy (kromě šití na míru)?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|