Kouření vs Posilování

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kouření vs Posilování  Úvodní stránka -> Trénink -> Kouření vs Posilování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Číča

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cígo před posilkou,posilka,cígo po posilce,protejňák,cígo... no problem a cítím se nádherně.
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sportovec jak prase
Smile04

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

říct že když kouříš tak nejsi sportovec je asi stějně logický jako říct že když piješ tak nejsi řidič

(samozřejmě ne řidit opilej, ale jakože někdy pije a taky je řidič)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Tom3

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jj, pred cvicenim si zapalim, po cviceni si zapalim a doma reknu ze jsem byl sportovat
mikex2

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějakou neřest má většina lidí, nejsme roboti. Je to ale fakt otázka priorit. Kdo sportuje vrcholově, neměl by kouřit ani pít alkohol. Nemá totiž cenu šlapat na plyn a brzdu zároveň.
Ale ti ostatní ?
Kouření je určitě škodlivé v jakémkoliv množství, u alkoholu je to složitější.
Řekli to správně v jednom filmu - "Trochu se napít můžete, ale nesmíte chlastat."
Já si rád čas od času zapálím doutník, ale kvalitní. Jeho cena je pak dobrou prevencí proti nadměrnému kouření.
CIZO

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdy jsem nekouřil, nikdy nebudu, ale občas si dám nějaký kvalitní doutník, to mi přijde tak nějak zdravější a i když nemůžu srovnávat, tak jsem přesvědčený, že rozhodně chutnější :)

Derek Poundstone
mikex2

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Nikdy jsem nekouřil, nikdy nebudu, ale občas si dám nějaký kvalitní doutník, to mi přijde tak nějak zdravější a i když nemůžu srovnávat, tak jsem přesvědčený, že rozhodně chutnější :)

Moje řeč, kvalitní havano jednou za čas, třeba jedenkrát měsíčně. A Arnold taky kouří celý život doutníky, i v každým filmu kromě Terminátora.
Tom3

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale ja nerekl ze jsem proti alkoholu a koureni, jednou za cas neuskodi.. ale prijde mi mimo jit na trenink (cehokoliv), predtim si zapalit, po nem taky a jit dom..
MikTek

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pavel.hladik napsal:
wondra napsal:
já jsem s kouřením přestal právě díky posilování, kdy se mi trošku pohnuly životní hodnoty a doporučuju to každému kdo kouří. Praštit s tím ze dne na den, okamžitě. Žádně dokouřím krabičku, prostě ji zahoď. Měsíc se vyhýbej kuřáckým prostorám a pak už si zvykneš.

jj s tym souhlasim to doopravdy funguje, taky jsem prestal temer tymhle stylem jenze pak jsem znovu zacal kvuli veci kterou bych tu nerad rozebiral, ale zase se pokousim prestat...

100% souhlas...kouřil jsem 8-9 let ke konci ve stresu i 30 denně...půl roku jsem se přemlouval, pak zahodil krabičku a za peníze co byli na cigára koupil protein, hellnox a plnou lednici tvarohu+paletu rejže a můžu říct dobrá volba !!!

1. lepší kondice jak při kardiu (tam o 150%) tak v tréninku (snadnější vydýchání po dřepech)
2. nárůst svalové hmoty neskutečně...jsem ektomorph jak hovado a jak jsem přestal kouřit, tak jsem začal žrát jako stádo mamutů, takže velké+ a díky přesunu financí viz výše další+
3. nepopsatelný pocit sebeuspokojení (nikdy jsem nečekal, že bych s tím sekl)
4. šetřím zdraví
5. můžu machrovat na kolegy kuřáky jaký jsou žebráci, že to nezvládnou taky

Nespekulujte jestli kouření vadí k posilování...spíš si řekni čím to k tomu přispívá a celkově...řekněte mi jeden jediný pozitivní logický argument pro kouření?

(nepočítá se příspěvek k dobru státu na daních ani postupné odlidnění planety z důvodu sterility a předčasných úmrtí)
Č174

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 1:20 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Taky si tu trošku pobrečím :D Já jsem začal koučit už tak ve 13-14 letech. Naučil mě to kamarád a dával jsem v tu dobu klidně krabičku za odpoledne. Od nějakých 15 let jsem tak na 2 roky přestal a začal jsem zase kouřit, když jsem v 17ti začal jezdit se spolužáky na akce. Protože nepiju, tak jsem musel aspon kouřit abych nebyl divnej :D Takže od té doby jsem začal kouřit na akcích, před školou a po škole. Taková ta soudržnost v partě. Mladej kluk chce vždycky zapadnout. Jeden čas jsem začal koučit pravidělně, ale nikdy sem jich nedal víc jak 8-10 za den. V zimě sem trpěl často na angíny a když sem přes zimu nekouřil, tak jsem je neměl. O té slabé vůli se snadno mluví někomu, kdo nikdy nekouřil.. Ono se to vydržet dá, jenže když je člověk ve stresu, bydlí sám s rodiči na venkově, drží dietu, tak má člověk sto chutí alespon vyjít před barák zapálit si a popřemýšlet si, když už nemůže vyrazit za přáteli kuřáky, nebo si dát svíčkovou se šesti :)

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Č174 : klasika jako můj kámoš, v cca 15, když jsme byli "nejlepší kámoši" říkal, jak nikdy nebude kouřit, že to jak, když ráno vstaneš a spláchneš prachy do hajzlu, a že ani nebude jezdit na místní diskotéku. Pak se začal bavit s lidmi co kouří a už se taky hned chytil, začal kouřit každej víkend na místní diskotrisko (pátek + sobota), jezdil i když neměl ani korunu a čekali venku až je pustí zadarmo, nebo měli 20,- na vstup a pak čekali kdo jim koupí panáka. Já jsem třeba v létě 2013 přestal na měsíc a půl cvičit, jedl normálně (hranolky + brambůrky + nesqiuk ), posledních 14 dní v srpnu jsem byl obden v hospodě + pak disko, jindy třeba na oslavě narozek, takže neříkám, že člověk musí žít jak asketa, navíc když třeba necvičí, ale kouřit jenom abych zapadnul nebo jezdit na diskotéky s tím, že mě zadarmo někdo vožere no nevím no.

Já sám jsem nekuřák, dalo by se říct i abstinent (pil jsem v roce 2011 na svém maturáku, pak do čevna 2013 ani kapka, pak jsem se zboural na ségry svatbě a pak jsem prochlastal 14 dní v srpnu 2013). Cigára nechápu vůbec, na chlastu mě sere, že jsou lidi agresivní, občas si dám doutník, klidně nějaký obyč. za pár kč, ale to je fakt málokdy a párkrát do roka si dám jointa na odreagování.
Riku

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jednou si v 19 jsem zkusil cigaretu ze zvědavosti co na tom všichni mají, ne že bych chtěl začít kouřit.. zeblil jsem se po tom jak duha a v životě to nechci zkoušet znovu Když pominu to, že to ničí zdraví, je to hnusný, smrdí to atd., co z toho ty lidi maj nepochopím
Č174

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 2:52 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

MAST3R: Tak já si vstup zaplatím a cigára si taky koupim o to nejde :D Ale jdeo to, že člověk na tu akci jede aby taky byl občas mezi limda. Někdy si totiž řikám: Je mi 22 let a žiju jak důchodce. Sedím doma s rodiči, psem. Nepiju, nekouřím. Tak prostě jednou za čas vyrazím.. Řikám si, že kdybych měl byt někde ve městě, kde máš víc možností a přítelkyni nebo přátele co nekouří, tak to nebude takový problém :))

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
MAST3R

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Č174 : chápu, já taky dřív v 15 kouřil na disco, abych byl za frajera. Jinak žiju podobně, ale zatím mi to nevadí, když je mi smutno zavolám kámošovi a když je mi smutno více zavolám dvěma kámošům a jdeme k švagrovi, kde ve 4 drtíme xbox.

Riku Jo mě to taky smrdí (oba rodiče doma hulej ), bolí mě z toho kouře hlava, proto nemám rád hospody, vůbec to nechutná, kdyby to mělo příchuťě jako protein, tak bych pochopil, že to někdo kouří "na chuť", ale takhle ne. Dost lidí říká, že je to uklidní no 70 kč/denně za uklidnění no nevim.
Martin87

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem kouřil 6let a několikrát jsem zkoušel přestat a nic. Nedávno jsem onemocněl chřipkou a do toho jsem si zapálil. Začal jsem kašlat az jsem ze sebe vykašlal takovej cernej kekel -fuj- a na to jsem prestal kouřit. Je to příjemný pocit. Ale kouření rozhodne nikomu neberu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kouření vs Posilování Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: