|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 9:19 am Předmět: |
|
|
A uz si timhle stylem nejakou tu samicku sbalil? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ttby
|
Zaslal: čt únor 27, 2014 10:26 am Předmět: |
|
|
TABATA přátahy (6,5,3,3,2,2,2,3,3)= 29*
TABATA kb kolem těla
--
* to jsem dlouho nezkoušel, předtím 16 (ale to jsem nevěděl jak se k tomu postavit), takže lepší. Jinak kombinace obojího vypadá jako dobrej pump - budu provádět častěji _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: čt únor 27, 2014 4:55 pm Předmět: |
|
|
Tak před odchodem na pohovor se samičkou
TABATA kliky v zátěžové vestě 9,5kg - (20,15,9,7,6,7,6,7)= total 77*
TABATA bicepsové zdvihy 14,4kg jednoručky (nepočitané, ale byl to porod)
* PR a hodne dobrej, dlouho jsem to necvičil a předtim méně (podle logu 67, ačkoliv myslim že jsem těch 70 už měl - každopádně 77 je určitě PR a dobré, tak či tak) _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 5:12 pm Předmět: |
|
|
Hele já Ti dám taky můj kreditový systém.Máš 100 kreditů když založíš log a já ho musím pročítat.Za každou věc,která mě vytáčí je mínus jeden kredit...máš tak dva zbylé a potom dostaneš odpal taky na 4 měsíce a tuhle přihřátou šarádu pošleme do gay baru vedle nápojového lístku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 5:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 5:17 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | Tady někomu ruply nervy |
Ty voe,tohle je moc i na silnější nátury
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 5:36 pm Předmět: |
|
|
Jestli tohle není troll, tak já jsem Hannah Montana. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 5:56 pm Předmět: |
|
|
Jee tak ho nechte ne, skodi vam snad nejak svym cvicenim? Sice je trochu odlisnej jak ostatni ale co je vam po tym _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 6:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 6:04 pm Předmět: |
|
|
a koho z vas co tu o nem pisete napadlo stahnout si to video a podivat se? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | a koho z vas co tu o nem pisete napadlo stahnout si to video a podivat se? |
Normálně bych to neudělal, ale zvědavost je silnější - jdu to stáhnout
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|