|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 6:19 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem se na kousek dival (teda se mi stahlo skoro cely, abych to mohl alespon proklikat) a ikdyz se to tezko hodnoti tak mi ttby neprijde jako takovej ten klasickej ajtak (viz spam  ), ale vypada normalne  navic se tam rozhodne neflakal.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 6:27 pm Předmět: |
|
|
Nevím no, každopádně normální rozhodně není... jen tak co mě napadne: "Pumpování" před pohovorem, nesmyslné matematické smyšlené výpočty, Energy drinky typu Monster a nakonec mě dostalo když mě řekl věk myslím kolem 30 - to mě dostalo úplně a netuším co to může být za člověka s takovýhlema myšlenkovýma pochodama v takovém věku _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 6:32 pm Předmět: |
|
|
Nechci se zastávat ttbyho, ale 30 není až tak vysoký věk _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 6:44 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | ttby napsal: | | Bara napsal: | | tuhle přihřátou šarádu pošleme do gay baru vedle nápojového lístku |
Upozornil jsem u Tvého příspěvk moderátora je jich tu více, tak snad někdo bude rozumnej, smaže tenhle příspěvek a upozorní tě na porušování pravidel |
Upozornil administrátora , jedeš chlapče, len ktovie načom, ten krokodíl ti ale ozaj nerobí dobre... |
A jsem v háji. .teď mě nějakej cizí moderátor vyhodí a přitom za všechno může ustinov
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 7:06 pm Předmět: |
|
|
Já se hecnul, video jsem stáhnul, technika je celkem poctivá... má to fakt hodně minut :D ... no a ttby se mi zdá i postavově dobře stavěnej ... bohužel tam kde pámbů nadělil víc, někde ubral... proto se mi zdá, že ttby je trochu exot ... i když to souvisí s diagnozou "Ajťák" ... takže je vše v pořádku _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 7:07 pm Předmět: |
|
|
Me zase bavi jak o zenach pise jako "samickach", uz jenom to smrdi skoncit jako forever alone _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: čt únor 27, 2014 7:15 pm Předmět: |
|
|
pánove nechce toho nechat a rejpat do někoho jiného? děkuji.
Navíc mi vkládáte do ust něco co jsem NIKDY nenapsal. Nikdy jsem nesrovnával Monstra se špenátem. Je tam srovnání na minterálech a vitamínech POMERANČ VS ŠPENÁT.. vymyslet si něco co jsem neřekl a pak mi na tom kritizovat .. taky dobrej stystém :/ _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
Nemám ve zvyku urážet lidi, ale Ty si buď geniální troll alebo kokot. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|