New steps to the future

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 127, 128, 129  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - New steps to the future  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> New steps to the future
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smetak napsal:
a poman se podle me zase snazi rict, ze pokud je s ramenemen problém, tak by se mel nejdříve resit, nez hledat optimalni fixovaci pozici, která ti na zanet nebo artrózu moc nepomuze

Já se vyjadřoval jenom k té domácí samoúdržbě. Jinak s tebou souhlasím :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:

Od zacatku roku beru alavis triple blend a super, rameno uz neboli v koubu, ale v svalu a to se da v pohode rozcvicit. Rozhodne me Alavis pomohl mnohem vic nez kloubovka od 4 fitness, a take asi 100x lip chutna.
Esli si nekdo mysli, ze je to hnus, tak neochutnal tu od 4F )

Takovej kyblík a má oranžové víčko? To jsem taky měl, mňaminka.
shooter

PříspěvekZaslal: pá únor 28, 2014 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za zajímavé ohlasy.

Pátek:

1 týden korte 60%

Záda:
Shyby:
6x6..bw
Nohy:
Čelní dřep:
5x5..65kg
Prsa:
Benchpress:
5x5..70kg

Doplňky:
Biceps:
JČ:
4x10..12,5kg
Triceps:
Lano:
4x10..30kg

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Darkkiller

PříspěvekZaslal: pá únor 28, 2014 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Bara ma svatou pravdu. Borec prestane cvicit, hlidat si jidlo, po svalech nebude za par mesicu ani pamatky, ale ty bolava zada a donicene klouby zustanou nafurt. Shooter ma v riti plotynky a furt tam zkousi nejaky drepy a pritahy a breci jak zada bolej. Ono se to da jak je clovek mladej a ty zada a klouby bolej JEN při/po cviceni, ale co za 10/20 let? Ty chrupavky budou tak ohoblovane, ze uz to bude bolet furt a to uz pak není život, ale prezivani s chronickou bolesti...

Mám opačný problém - kolena, ramena i záda mě začnou bolet jen v tu chvíli, kdy necvičím víc jak 4 dny. Někdo nějaké rady ? Teda ne že by mi to vadilo

edit: abych trochu přispěl k tématu - jeden čas jsem měl také problém s ramenem, myslím, že to bylo z těžkého benche. Výrazně mi pak pomohlo začít 1-2x týdně cvičit rotátory (jak s činkama, tak teď je jezdím i s bandama), od té doby žádné problémy. Jinak to, že jsou v teple a před cvičením si je poradne rozcvicim beru jako samozrejmost.
shooter

PříspěvekZaslal: pá únor 28, 2014 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jistě všichni znáte Intermittent Fasting (Leangains)
http://www.kulturistika.sk/59-stravovanie-clanok-93-intermittent_fasting_leangains_kluc_k_dokonalej_postave
Takže rozhodl jsem se o změnu jídelníčku. Něco ve mě si řeklo, že by to chtělo změnu, byl jsem nehorázně zasekanej, unavenej ze sacharidů a furt jsem prděl. Tak jsem si to nastudoval a na 30 dní to zkusím. Jdou s tím pěkně nabírat svaly. V pondělí jdu na inbody a pak za 30 dní jaký bude rozdíl.
Tak a do mě

Kvalitní tuky musí být

Jídelníček:
Čtvrtek:
12:00
100g bůčku
3 vejce
300ml kokosového mléka
200g brambor
250g brokolice
100g eidamu
20:00
40g bůčku
100ml kokosového mléka
30g kokosu
100ml smetany 33%
30g proteinu
100g mleté hovězí
100g banánu

152g b, 255g t, 116g s

Pátek:
11:30
200g makrela
120g rýže
15g sádla
3 vejce
100g eidamu
50g rukola
200ml kokosové mléko
19:30
500g hollandie
100ml smetany,
200ml kokosového mléka

128g b, 226g t, 126g s

Moocha

PříspěvekZaslal: pá únor 28, 2014 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shootere, z fastingu toho moc nenabereš. Proti zvýšení tuků ve stravě a snížení sachrů nic nemám (naopak - super nápad), ale co se objemu týče, určitě nebude hladovění přes den tou správnou cestou.
tarwick

PříspěvekZaslal: pá únor 28, 2014 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koko tuk použivam stejnej.-).Kde si prosim koupil to mliko a za kolik?btw jsem taky z ol.Dik
karlkanas

PříspěvekZaslal: pá únor 28, 2014 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No podle mě vymýšlíš totální kraviny, radči bych se držel toho jaks to jel před souteží kde jsi udelal opravdu parádní progress, jenom bych to trosku upravil do objemovky, ale to cos snědl za čtvrtek a pátek snad nemužeš myslet vážně...Tak jako zkus si to vid..je to jenom muj nazor.. at se daří
shooter

PříspěvekZaslal: pá únor 28, 2014 11:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Shootere, z fastingu toho moc nenabereš. Proti zvýšení tuků ve stravě a snížení sachrů nic nemám (naopak - super nápad), ale co se objemu týče, určitě nebude hladovění přes den tou správnou cestou.

Právě, že já nemám hlad po tom jídle klidně 8 hodin co jsem zkusil, tam máš tuku habaděj který tě zasytí na dlouho. Byl jsem přervanej z toho jídla 5 hodin Což je výhoda nemyslet na jídlo každou vteřinu. No uvidíme jak to bude probíhat.

tarwick napsal:
Koko tuk použivam stejnej.-).Kde si prosim koupil to mliko a za kolik?btw jsem taky z ol.Dik

http://www.japamania.cz/kokosove-mleko-1l-p1829

karlkans napsal:
No podle mě vymýšlíš totální kraviny, radči bych se držel toho jaks to jel před souteží kde jsi udelal opravdu parádní progress, jenom bych to trosku upravil do objemovky, ale to cos snědl za čtvrtek a pátek snad nemužeš myslet vážně...Tak jako zkus si to vid..je to jenom muj nazor.. at se daří

Možná jo možná ne. Už jsem takovej. Díky tobě taky

Moocha

PříspěvekZaslal: pá únor 28, 2014 11:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shootere, formu jsi udělal až když jsi přestal vymýšlet a začal dělat co se ti řeklo. Já osobně bych zůstal u řízení se trenérovými radami :)

Ale na druhou stranu je tenhle typ stravování dobrá zkušenost. Jenom bych od toho nečekal nic kromě zdravotních benefitů a ztráty tuku.
yura

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2014 12:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Shootere, formu jsi udělal až když jsi přestal vymýšlet a začal dělat co se ti řeklo. Já osobně bych zůstal u řízení se trenérovými radami :)

Ale na druhou stranu je tenhle typ stravování dobrá zkušenost. Jenom bych od toho nečekal nic kromě zdravotních benefitů a ztráty tuku.

Nejak to nechapu, ma stejne tuku co bilkovin a kvanta tuku a ten zdravotni benefit bude met s ceho? Ze se 2x denne prezere? Jinak shootere to kokosove mleko je na co dobre? Slozeni teda nic moc. Pridat do stravy trochu kokosoveho oleje ok, ale jsou rozhodne prospesnejsi tuky. Zase me to pripada, ze sis neco precetl a ses do toho celej hr.. Schvalne me pak tenhle koment nekdo quotnete, az shooter za mesic napise - tak nic hosi, tohle me moc nesedi a zacne zase hledat nejakej novej zazracnej postup.
shooter

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2014 12:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Moocha napsal:

Nejak to nechapu, ma stejne tuku co bilkovin a kvanta tuku a ten zdravotni benefit bude met s ceho? Ze se 2x denne prezere? Jinak shootere to kokosove mleko je na co dobre? Slozeni teda nic moc. Pridat do stravy trochu kokosoveho oleje ok, ale jsou rozhodne prospesnejsi tuky. Zase me to pripada, ze sis neco precetl a ses do toho celej hr.. Schvalne me pak tenhle koment nekdo quotnete, az shooter za mesic napise - tak nic hosi, tohle me moc nesedi a zacne zase hledat nejakej novej zazracnej postup.

Kokosové mléko = 100ml/20g tuku a je to chuťově výborný
Ano máš pravdu, přečetl a jsem do toho hrr klidně ti to za měsíc quotnu až to vyhodnotím. Nehledám nějaký zázračný postup (postup znám, mám v tom jasno), jen jsem otevřenej novým věcem a nebojím se toho jako někteří.

Radom

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2014 12:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevím jak vy, ale já jsem celkem zvědavý, nemusí to být špatný, navíc každá změna dobrá. Též jak mám pětistovku, tak už mě to neba, furt stereotyp, prdím. Též bych zkusil něco, nějakou změnu, uvidíme za měísc, pak tu hoď nějakou srovnávačku, zda to cenu mělo nebo ne
280 kg 6x (ne úplně dolů)
Bench
170 kg 1x
19 let
Darkkiller

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2014 12:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky si myslim, ze po IF moc svalu nepriberes... Ale za zkoušku to stoji. Jsi mladej a tohle bude jen další zkušenost, buďto si za mesic řeknes, ze to nemakalo a vratis se ke klasice nebo fakt naberes 10 kg svalu .

Ne, vazne..budu to sledovat, osobně me IF taky docela zajímá, ale spis do diety. Ušetřilo by mi to spoustu práce.
smik

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2014 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To Shootere: Když už jsem ti sem spamoval ohledně dojebanejch ramen tak ti spamnu i ohledně IF.
Od pondělí 24.2 držím WD. Půst mám od 22:00-23:00 do 16:00 -17:00.
Od 16:00 začíná overeating fáze. Jídla mám většinou 4.
1. jídlo je něco jako si dává Boris Orava, na kterého odkazuješ jinde.
Tzn. Borisova ořechovo vaječná placka (někdy na sladko tvaroh, med, kiwi, banán, někdy na slano cotagge s avokádem a nějakou zeleninou)
2. tortila s kuřecím masem (tak 150g) zakysanou smetanou, zeleninou, mozarelou
3. maso 200g (většinou hovězí nebo kuřecí), zelenina, příloha (rýže tak 120g)
4. nějaký koktejl např. 125g polotučný tvaroh, protein, kokosové mléko, oříšky, arašídové máslo.

Ty jídla si dělám fakt chutné, barevné, pestré a různě to měním. Člověk by ani nevěřil jak může být relativně zdravá strava dobrá . Mám to postavené spíš na tucích. Sachrů tak kolem 170g
Celkový kalorický příjem se pohybuje kolem 2300 - 2500 kcal. Za těch 6 hodin overeatingfáze se necítím nějak přežraný.

Startovní váha byla 97,2. Dnes je na 94,2. Určitě je v tom úbytku hodně vody.
Protože jsem na ty půsty najel nárazově, tak zatím mívám tak kolem 13:00 krizi, kdy mám fakt hlad, ale vždycky jsem to zvládnul.
Po těch 5ti dnech se cítím poměrně dobře. Třeba včera jsem byl na celodenním školení. Kolega ve 13:00 regulérně usínal, já byl v poho a udržel jsem pozornost celou dobu.
moje zkušenost je poměrně krátká, ale zatím se cítím dobře.

Tak jak tady už psali kluci. Na nějaké dietění se mi to zdá poměrně v pohodě metoda. Na přibírání svalové hmoty bych to tak růžově neviděl, ale vlastní zkušenost nemám.
Tož asi tak.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - New steps to the future Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 127, 128, 129  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: