|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: st leden 29, 2014 1:06 pm Předmět: |
|
|
Jen se ptam, ja prave od Vas dostal zdarma 3 lahvicky po 200 ml kofeinu, nikdy sem to tekute nemel, chtel sem to zkusit pred treninkem a vypil to cele, protoze to bylo lahodne. No potom sem dostal peknou ranu, uplne sem citil tlak v hrudniku, ale cvicilo se mne skvele. Horsi to bylo pak, sem byl uplne nervozni a cely rozprepany.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: st leden 29, 2014 1:09 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Jen se ptam, ja prave od Vas dostal zdarma 3 lahvicky po 200 ml kofeinu, nikdy sem to tekute nemel, chtel sem to zkusit pred treninkem a vypil to cele, protoze to bylo lahodne. No potom sem dostal peknou ranu, uplne sem citil tlak v hrudniku, ale cvicilo se mne skvele. Horsi to bylo pak, sem byl uplne nervozni a cely rozprepany. |
jop to je klasickej příznak předávkování kofeinem :) bud k tomu něco sněz, nebo to vůbec nepoužívej :) pokud nejsi zvyklej na kofein, tak tohle je celkem klasika :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st leden 29, 2014 1:11 pm Předmět: |
|
|
200 mg je taková ta dle mého názoru nejvyšší rozumná jednorázová dávka, zároveň ale dávka běžně používaná. Shodou okolností dnes mi sem posílá jeden výrobce na vyzkoušení podobný produkt, který je na naše testování v nějaké obyčejné litrové lahvi, ale s koncentrací právě takovou, jakou popisuješ ty. Z toho udělat pár hltů by člověka pak pravděpodobně doopravdy poslalo k zemi. Ale zkoušet to určitě nechci.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st leden 29, 2014 3:31 pm Předmět: |
|
|
Tak jasně, když už někdo má tu toleranci na kofein někde jinde, tak si myslím, že může přidat.... já osobně po 200 mg necítim nic...
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st leden 29, 2014 4:37 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | | Tak jasně, když už někdo má tu toleranci na kofein někde jinde, tak si myslím, že může přidat.... já osobně po 200 mg necítim nic... |
Spatne jste me asi pochopili, ja psal ze 1 ampulka ma 200 mg, vypil sem 3.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st leden 29, 2014 4:48 pm Předmět: |
|
|
Hodně slušná dávka. Se mnou by nejspíš sekla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: pá leden 31, 2014 7:16 pm Předmět: |
|
|
Monohydrat v ketogennej diete. Nazory? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: pá únor 28, 2014 1:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 1:25 pm Předmět: |
|
|
ten 2. creapure mě netankuje a platit za 'weider' nebudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 1:55 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: |
ten 2. creapure mě netankuje a platit za 'weider' nebudu. |
První a třetí jsou dva naprosto stejné kreatiny, a ten druhej, je akorát bez ochranný známky. Pokud chceš záruku kvality, je uplně jedno jestli vezmeš extrifit, nebo weider creapure. Pokud chceš radši ušetřit a doufat, že extrifit nekecá o kvalite toho jejich monohydrátu, tak ho klidně můžeš vzít taky. Je to uplně jedno
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá únor 28, 2014 2:02 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Jen se ptam, ja prave od Vas dostal zdarma 3 lahvicky po 200 ml kofeinu, nikdy sem to tekute nemel, chtel sem to zkusit pred treninkem a vypil to cele, protoze to bylo lahodne. No potom sem dostal peknou ranu, uplne sem citil tlak v hrudniku, ale cvicilo se mne skvele. Horsi to bylo pak, sem byl uplne nervozni a cely rozprepany. | To byl nápad, poslat Tomymu tuhle věc. Ještě, že jich nedostal třeba deset, by se přizabil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá únor 28, 2014 2:07 pm Předmět: |
|
|
myslis ze to ronnie urobil naschval? ako taky fyzicky ban? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá únor 28, 2014 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | myslis ze to ronnie urobil naschval? ako taky fyzicky ban? | To by mohl odpovědět Ronnie. Mám Tommyho svým způsobem rád (taky mám rád třeba fosu v Zoo Olomouc), ale velmi bych mu filtroval látky co má pozřít. Jak je vidět, v tomto ohledu vůbec neuvažuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: ne březen 02, 2014 1:25 am Předmět: |
|
|
Dostal jsem darem starší, levnější kreatin monohydrát (next level creatine). Dělají se v něm hrudky, je to ok?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|