|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Riku
|
Zaslal: ne březen 02, 2014 11:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Chuckis
|
Zaslal: ne březen 02, 2014 11:39 am Předmět: |
|
|
Jojo, já hraju Zloděja :) na čem to paříš ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne březen 02, 2014 12:09 pm Předmět: |
|
|
| Chuckis napsal: | | Jojo, já hraju Zloděja :) na čem to paříš ? |
Jaký to je? Taky jsem přemýšlel o koupi, ale nejspíš si jeste počkám na Watch dogs a Second son.
Zatim mam porad co hrát. Jedu jeste Outlast a BF 4 MP (u toho me dost štve, ze se mi uz 2x vymazali savy ze single playeru ). Navíc ted jsem stáhnul naky novy dema a trialy na ps store, tak zkouším.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: ne březen 02, 2014 12:41 pm Předmět: |
|
|
Jo, mě to baví, jsem teda teprve na začátku, protože od doby, co ten Zloděj přišel, tak ho více méně paří hlavně ségra :D Dneska večer s tím ale pohnu. Jinak co jsem zatím udělal, ty mise, tak mě bavili a byly i celkem dlouhý - první misi jsem hrál 50min a to mi ještě některé věci chyběly k nalezení :) takže si myslim, že celkový gameplay time i s vedlejšími misemi bude třeba kolem 13-16h.
Na Outlast bych asi neměl :D Jinak ještě si stáhni z PS+ Don't Starve. Je to něco jako Minecraft, ale těžší a pro mne i líbivější a zábavnější :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: ne březen 02, 2014 12:55 pm Předmět: |
|
|
Hraju to na kompu.. mně se to hrozně líbí, je tam sice pár věcí který jsou nedotažený (hlavně mě hrozně štve, že když vypáčím okno, tak ho musím páčit ikdyž ležu ven.. to je demence) a občasný nepochopitelný situace se strážema... ale jinak je to fakt paráda, město je krásně zpracovaný, má to atmosféru a když člověk prolejzlá každej kout aby vše našel tak to je hooooodně dlouho :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: ne březen 02, 2014 2:06 pm Předmět: |
|
|
No nevím...mě osobně nový Thief zklamal. AI je absolutně hrozná... Člověk např. vezme něco co leží na skříňce a strážný si ani nevšimne, že to tam chybí i když na to před chvílí čuměl. Už ve starých Thiefech si toho hned všimli. Nemělo se to jmenovat Thief, je to tupý koridor ala CoD co si hraje na stealth. Kdysi ty hry stály za něco, to co vychází dnes je dělané pro stádo...
Co já bych dal za nový Hidenn & Dangerous v duchu předešlých dílů, ale toho se asi nedočkám. Teď můžu jen doufat, že Vávrův Kingdom Come dopadne dobře a že Reaper of Souls udělá z D3 konečně důstojného nástupce D2.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: ne březen 02, 2014 2:26 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | | Barbar Conan napsal: | Tak právě hraju Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura a zatím pecka, stejný klenot jako Fallout 2 nebo Baldurs Gate |
na tohle jsem se vždycky z nějakýho důvodu po pár hodinách hraní vybodl, sám to nechápu, BG a tak mám všecko dohraný |
No hele, já mám to samý. Všechny tyhle starý hry jsem musel rozehrávat několikrát a taky nevím proč. Asi špatná konstelace tygřích drápů na obloze
Z novejch se mi to stalo u Zaklínače, toho jsem rozehrával 4x, ale pak najednou bác a chytlo mě to a dohrál jsem to za víkend. (Planescape torment - cca 10x rozehráno před 1. dohráním, BG - 6x atd.)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne březen 02, 2014 6:25 pm Předmět: |
|
|
| Chuckis napsal: | | Na Outlast bych asi neměl :D Jinak ještě si stáhni z PS+ Don't Starve. Je to něco jako Minecraft, ale těžší a pro mne i líbivější a zábavnější :) |
Jo Dont Starve znám, občas si zahraju, ale už mě to moc nebaví, je to pořád to stejné...nejhorší je začínat furt od znova . Minecraft jsem nikdy nehrál a když o tom tak přemýšlím, tak Thief by mě taky asi nebavil, mám rád spis neco akcnejsiho. Jeste hraju Fifu 14 s kamosem nebo online.
Dneska jsem zkoušel Final Fantasy online betu a neni to špatný .
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: ne březen 02, 2014 6:37 pm Předmět: |
|
|
Jo, s tím znovu začínáním hry máš pravdu, kór když už má člověk třeba 30 dní nahrátejch a pak na něho přiběhnou pavouci spolu se stromem :D
FIFU 14 mám na PS3 a pěkně mě se*ou, že se nedá za nějakej ten poplatek převést i na PS4 jako tomu je u některých her..
O tom Final Fantasy jsem taky přemýšlel a možná to asi taky stáhnu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po březen 03, 2014 10:11 am Předmět: |
|
|
Taak som dohral vcera Last of Us. Divny koniec, bude dvojka? Do toho DLC sa mi nechce, radsej si pustim walkthrough od Frankieho, minulost ma nezaujima a za 15$ mi to nestoji. Inac som ale penil riadne niekedy.. to ovladanie je uplne nemozne. Na pc by som si to naramne vychutnal, atmosferu, hratelnost.. ale takto som nadaval jak pohan niekedy. Radsej by som presiel na sposob hrania aky som mal pri Bioshock: Infinity a to: notas na telke cez HDMI = skvela grafika, vysokanske fps.. a ja pekne na posteli alebo v gauci s klavesnicou a mysou.
Outlast. Slusne zimomriavky som mal pri tom. Vacsie ale pri Fear-e. Este ze mam Fallout 3, inac by som nemal co hrat, okrem vyblbnutia v BF3 multi. Do Fallout New Vegas sa mi az tak nechce lebo ten som neodflakol. Chystal som sa na toho noveho THIEFA ale neviem neviem. Mne sa najviac pacila jednotka. Demo som dokazal hrat x krat dookola. Aj sestra. Teraz sa vsetko len hratelne zjednodusuje. Priklad: Assassins Creed..
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po březen 03, 2014 10:22 am Předmět: |
|
|
Riku je zena!  pockat.. Riku je zena a rada hra hry  hh.
No dobre, ked dohram F3 dam Thiefovi sancu.
Mohli by dat nejaku slusnu ponuku na humble bundle este volakedy.
Naposledy upravil BerserK87 dne po březen 03, 2014 10:25 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po březen 03, 2014 10:24 am Předmět: |
|
|
A je to venku  Nejvíc člověka naštve, když hraje jednu misi 2 hodiny, myslí si že prolezl naprosto všechno kam se dá jít a pak zjistí že našel jen 80% lootu a třeba 2/5 collectibles :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Chuckis
|
Zaslal: po březen 03, 2014 3:59 pm Předmět: |
|
|
To AI kolikrát fakt nepobírám, hlavně když se člověk plíží za borcem a najednou začne svítit to očíčko, že o vás ví, ale kolikrát můžete jít před ním a nic :D Jednou se mi dokonce stalo, že jsem sešel po schodech k domu a před dveřima, jsem zaklekl v rohu, přiběhl strážnej, čuměl na mě a poplach žádnej.. :D
Berserk: Ten konec LoU sem celkem čekal, že to takhle dopadne :) Mě ta hra teda neskutečně nadchla, akorát ukořistit nějakou trofej v ní je neskutečně hard..
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po březen 03, 2014 4:07 pm Předmět: |
|
|
No právě, jako kdyby tam nebyly takový bugy, tak beru to, že se hraje na to, že když jsi ve stínu tak tě prostě neviděj ikdyž by tě měl asi vidět když čumí přímo na tebe, ale je to hra. Jako herní mechanizmus bych to bral = prostě jsem ve stínu tak jsem neviditelnej.
Jenže když se stávaj kokotiny, že lezu kanálem pod strážema, ve tmě, skrčenej a jdu pomalu abych nedělal bordel a najednou mě odhalej tak to je demence.
Naopak se mi stalo že stojej dvě stráže vedle sebe, jednoho sejmu šípem do řepy, druhej si teprve asi tak po 3 vteřinách všimnul že je mrtvej a to čuměl na něj, pak začal pobíhat, tak jsem z prdele zkusil vylézt na světlo aby mě viděl a týpek mě zaregistroval taky až tak po 3 vteřinách co na mě čuměl... tohle je fakt dost nevychytaný. Prostě někdy si mě nevšimnou ani když na mě přímo čuměj a jindy mě odhlalej z poza rohu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|