zkratim to: neskutečně mě výběhy do hor chytly, to same výjezdy na kole do hor...takže to budu dělat prioritně...+ posilování s vl. váhou...chci dát 20 shybu na jeden zátah...fitko ted na cca měsic vyřadím, protože si myslím, že svaly ktere mám mužu udržet i treninkem s vl. vahou, které budu dělat doma...vyzkouším, uvidím...alr vím, že když jsem jednou na pul roku vyřadil fitko a dělal jen kliky na ruzne zpusoby, měl jsem hrudnik lepši než ted, měl jsem 88kg a cely jsem vypadal lepe.. :) ale treninky tady zapisovat budu stale pro zpětnou kontrolu :)
včera jsem to trošku přehnal s tim, že měsic nebudu chodit do fitka....už mi činky celkem chybi a nudim se, takže normalně pokračuju ve fullbody...dneska bez nohou, včera jsem při skluzu natáhl sval...
dám si do konce měsíce pauzu od zapispvání do logu...a na konci bych se chtěl přihlásit s fotkama, kde budu v životní formě s váhou 95-100kg, takže uvidíme, protže ty mé zápisy jsou ted furt stejné...samozřejmě pojedu fullbody a ve dnech volna něco s vl. váhou :)
...myslel jsem, že nebudu psát chvíli log, ale nejde to, protože z tohodle treninku mam super pocit..hlavně ten WOD mě potěšil...stačil vyřadit veškerou suplementaci, více se věnovat pevné stravě a forma krasně vyleze...momentálně jsem v životní formě, jak po posilovací tak po vzhledové a kondiční stránce...teď jen nesejít z té správné cesty a budu maximálně spokojený :)
Jsem si říkal, že měsíc nevydržíš, ale tipoval jsem alespoň týden, že nic nepostneš.. jsi pán změn, jednou tak a zítra jinak Samozřejmě to není v negativním slova smyslu, pouze úsměvně podotýkám tvůj charakter.
Forma pěkná, hlavně pokožka kvalitní! Staráš se o ni nějak zvláštně? Nebo třeba jíš/supplementuješ něco neobvyklého?
A je něco čemu se cíleně vyhýbáš, cokoli? Třeba o sacharidech vím, že jich moc nejedeš.
Bych všechny pořád zkoumal
Jsem si říkal, že měsíc nevydržíš, ale tipoval jsem alespoň týden, že nic nepostneš.. jsi pán změn, jednou tak a zítra jinak Samozřejmě to není v negativním slova smyslu, pouze úsměvně podotýkám tvůj charakter.
Forma pěkná, hlavně pokožka kvalitní! Staráš se o ni nějak zvláštně? Nebo třeba jíš/supplementuješ něco neobvyklého?
A je něco čemu se cíleně vyhýbáš, cokoli? Třeba o sacharidech vím, že jich moc nejedeš.
Bych všechny pořád zkoumal
Životní forma - jsi docela rozjetéééj viď, paráda
pokožka kvalitní? :D tak dík, ale nijak zvlašt se o ni nestarám.. :D nevyhýbám se ničemu... kromě suplementů :D
rozjety jsem jen diky tomu, že jsem po letech přišel na trénink, který mi vyhovuje a přináší výsledky...:)
jak rychle jsem s fotbalem začal, tak rychle jsem zkončil...včera jsem si na tréninku přivodil výron kotníku, šílená bolest...podle doktora je s fotbalem konec, podle mě taky...celá ta fotbalová příprava měla jednu výhodu, nabral jsem pořádnou kondici i něco vyrýsoval, takže hned jak bude noha lepší, pokračuji ve fullbody, přidám na stravě, ve dnech volna kolo, běh, brusle atd...chtěl bych se dostat na jakési naturální maximum a tak se držet, ale už nechci nabírat moc tuku, protože 100kg vyrýsobaná postava vypadá o moc lépe než 110kg zalitá postva, takže to vidím tak na 105 ve slušné kvalitě a budu max. spokojený, tohle je tak vše co jsem chtěl napsat
Ahoj, log nesleduji nějak dlouho, ale líbí se mi Fullbody. Od příštího týdne plánuji začít buď spodek, vršek, full nebo něco na tento způsob 3x týdně. Tréninky si sestavuješ sám nebo máš odněkud?
Ahoj, log nesleduji nějak dlouho, ale líbí se mi Fullbody. Od příštího týdne plánuji začít buď spodek, vršek, full nebo něco na tento způsob 3x týdně. Tréninky si sestavuješ sám nebo máš odněkud?
Každopádně přeji brzké uzdravení!
treninky si sestavuji samozrejme sam, už nejaky ten rok posiluju a vim, co na mě nejlepe pusibi :)
ted se mi zalibilo každe fullbody zakončit trojserii cviku s vl. vahou (shyby, kliky, dřepy)
krasne to dopumpuje..:)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru