FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 41, 42, 43  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak mam po soustředěni

trenovali jsme nějak takhle:

dopoledne: fotbalek

odpoledne: vyběh do hor cca 12km...

zkratim to: neskutečně mě výběhy do hor chytly, to same výjezdy na kole do hor...takže to budu dělat prioritně...+ posilování s vl. váhou...chci dát 20 shybu na jeden zátah...fitko ted na cca měsic vyřadím, protože si myslím, že svaly ktere mám mužu udržet i treninkem s vl. vahou, které budu dělat doma...vyzkouším, uvidím...alr vím, že když jsem jednou na pul roku vyřadil fitko a dělal jen kliky na ruzne zpusoby, měl jsem hrudnik lepši než ted, měl jsem 88kg a cely jsem vypadal lepe.. :) ale treninky tady zapisovat budu stale pro zpětnou kontrolu :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2014 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

včera jsem to trošku přehnal s tim, že měsic nebudu chodit do fitka....už mi činky celkem chybi a nudim se, takže normalně pokračuju ve fullbody...dneska bez nohou, včera jsem při skluzu natáhl sval...
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fullbody

dřep

5x5x100kg.... jen tak lehce at nohy hodim do treninku :)

bench

4x12x100kg, jako bych nic nezvedal :) :D

shyby

4x10xja

kliky na bradlech

4x12xja

biceps v sedě s jč

4x10x16kg

úpažování

4x10x16kg

dnes jsem nedal kardio, protože mam lehce natažený sval na noze..:)
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dám si do konce měsíce pauzu od zapispvání do logu...a na konci bych se chtěl přihlásit s fotkama, kde budu v životní formě s váhou 95-100kg, takže uvidíme, protže ty mé zápisy jsou ted furt stejné...samozřejmě pojedu fullbody a ve dnech volna něco s vl. váhou :)
P.Vac

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A strava zůstává pořád stejná?

Tak za měsíc
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

P.Vac napsal:
A strava zůstává pořád stejná?

Tak za měsíc

strava: maximum bílkovin, hodně zdravých tuků, minimum sacharidu....tohle na mě působí nejlím...síla roste, postava se rýsuje..:)
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2014 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fullbody

dřep

6x6x100kg

tlaky s jč na šikme

4x10x40kg

přítahy spodní kladky

4x10x100kg

WOD

10x shyb

15x klik na bradlech

20x dřep

5 kol....luxus, tohle mě baví

...myslel jsem, že nebudu psát chvíli log, ale nejde to, protože z tohodle treninku mam super pocit..hlavně ten WOD mě potěšil...stačil vyřadit veškerou suplementaci, více se věnovat pevné stravě a forma krasně vyleze...momentálně jsem v životní formě, jak po posilovací tak po vzhledové a kondiční stránce...teď jen nesejít z té správné cesty a budu maximálně spokojený :)

váha: 100kg
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnešní rychlovka po práci, životní forma, 100kg....ještě nějaké rezervy tam jsou, ale to má dost času :)

P.Vac

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem si říkal, že měsíc nevydržíš, ale tipoval jsem alespoň týden, že nic nepostneš.. jsi pán změn, jednou tak a zítra jinak Samozřejmě to není v negativním slova smyslu, pouze úsměvně podotýkám tvůj charakter.

Forma pěkná, hlavně pokožka kvalitní! Staráš se o ni nějak zvláštně? Nebo třeba jíš/supplementuješ něco neobvyklého?
A je něco čemu se cíleně vyhýbáš, cokoli? Třeba o sacharidech vím, že jich moc nejedeš.
Bych všechny pořád zkoumal

Životní forma - jsi docela rozjetéééj viď, paráda
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 3:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

P.Vac napsal:
Jsem si říkal, že měsíc nevydržíš, ale tipoval jsem alespoň týden, že nic nepostneš.. jsi pán změn, jednou tak a zítra jinak Samozřejmě to není v negativním slova smyslu, pouze úsměvně podotýkám tvůj charakter.

Forma pěkná, hlavně pokožka kvalitní! Staráš se o ni nějak zvláštně? Nebo třeba jíš/supplementuješ něco neobvyklého?
A je něco čemu se cíleně vyhýbáš, cokoli? Třeba o sacharidech vím, že jich moc nejedeš.
Bych všechny pořád zkoumal

Životní forma - jsi docela rozjetéééj viď, paráda

pokožka kvalitní? :D tak dík, ale nijak zvlašt se o ni nestarám.. :D nevyhýbám se ničemu... kromě suplementů :D

rozjety jsem jen diky tomu, že jsem po letech přišel na trénink, který mi vyhovuje a přináší výsledky...:)
wojceek

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlape luxus !!!
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: pá březen 14, 2014 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak rychle jsem s fotbalem začal, tak rychle jsem zkončil...včera jsem si na tréninku přivodil výron kotníku, šílená bolest...podle doktora je s fotbalem konec, podle mě taky...celá ta fotbalová příprava měla jednu výhodu, nabral jsem pořádnou kondici i něco vyrýsoval, takže hned jak bude noha lepší, pokračuji ve fullbody, přidám na stravě, ve dnech volna kolo, běh, brusle atd...chtěl bych se dostat na jakési naturální maximum a tak se držet, ale už nechci nabírat moc tuku, protože 100kg vyrýsobaná postava vypadá o moc lépe než 110kg zalitá postva, takže to vidím tak na 105 ve slušné kvalitě a budu max. spokojený, tohle je tak vše co jsem chtěl napsat
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: pá březen 14, 2014 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, log nesleduji nějak dlouho, ale líbí se mi Fullbody. Od příštího týdne plánuji začít buď spodek, vršek, full nebo něco na tento způsob 3x týdně. Tréninky si sestavuješ sám nebo máš odněkud?

Každopádně přeji brzké uzdravení!
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: pá březen 14, 2014 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
Ahoj, log nesleduji nějak dlouho, ale líbí se mi Fullbody. Od příštího týdne plánuji začít buď spodek, vršek, full nebo něco na tento způsob 3x týdně. Tréninky si sestavuješ sám nebo máš odněkud?

Každopádně přeji brzké uzdravení!

treninky si sestavuji samozrejme sam, už nejaky ten rok posiluju a vim, co na mě nejlepe pusibi :)

ted se mi zalibilo každe fullbody zakončit trojserii cviku s vl. vahou (shyby, kliky, dřepy)
krasne to dopumpuje..:)
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2014 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

po pár letech cvičení jsem se dopracoval k téhle technioce shybů, co říkáte?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 41, 42, 43  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: