|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MikTek
|
Zaslal: po březen 03, 2014 3:41 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | MikTek napsal: |
Jen první fáze (4 týdny)
1. týden 70%
2. týden 80%
3. týden 90%
4. týden 95%
|
| MikTek napsal: | | 6x6 běžné a 7x7 vždycky tu upřednostněnou partii, doplňky 4x10. |
Chápu dobře, že si jel 6x6 nebo 7x7 s 95% z maxka? |
Ano prosím, po 3 týdnech přípravy (70/80/90) mi to nepřišlo ani jako těch 95%, koukni na rozpis dole a všimni si kolik jsem byl zvyklj za ty týdny přihazovat a pak jsem přihodil defacto jen půlku a trošku jsem teda odlehčoval zádům v podobě shybů místo MT..viz rozpis.
Reálně to vypadalo takto (píšu jen základní cviky):
Dřep max 2x3 93kg temp: 403
MT max 2x3 93kg temp: 401
BP max 2x3 83kg temp: 403
Hard day (7x7) na dřep vždy v pondělí
Hard day (7x7) na BP vždy ve středu
Hard day (7x7) na MT/shyby vždy v pátek
Týden 1 (70%)
Dřep 66kg
MT 66kg
BP 58kg
Týden 2 (80%)
Dřep 76kg
Shyby BW
BP 66kg
Týden 3 (90%)
Dřep 84kg
MT 84kg
BP 75kg
Týden 4 (95%)
Dřep 88kg
Shyby BW
BP 79kg
Jídlo typu velkovýkrm (nemyslím tím ale mekáče a čokoládu.....)
Suplementace :
Proffesional WPC 80 (banán) + odstředěné mléko
Kloubní výživa (nějaký no name produkt, ale vím, že tam byl rozmixovanej žralok ....glukosamin, chondroitin a MSM poměr 5/3/2)
Vitamín C (šumivý )
Hellnox (nerad dělám reklamču...ale top produkt!)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: po březen 03, 2014 4:04 pm Předmět: |
|
|
Aha, už to chápu, si to napsal blbě, ty si maxka bral např. u benche z 2x3x83kg, takže maxko nemáš 83, ale o něco více, maxko je myšleno jedno op.
Ale i tak pěkné zlepšení
PS: kdyby to bylo tvoje skutečné maxko, tak neuděláš 7x7x95%. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: po březen 03, 2014 4:14 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Aha, už to chápu, si to napsal blbě, ty si maxka bral např. u benche z 2x3x83kg, takže maxko nemáš 83, ale o něco více, maxko je myšleno jedno op.
Ale i tak pěkné zlepšení
PS: kdyby to bylo tvoje skutečné maxko, tak neuděláš 7x7x95%. |
Jasně z 1x1 to není, vždycky to beru raději 3 hezké a technické opak pak 5 min pauzu a potvrzení, mě přijde, že 1x se dá vytlačit všelicos a výsledek je nejistý, jeden den to dáš, ale druhý už by jsi třeba nedal.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po březen 03, 2014 4:15 pm Předmět: |
|
|
No proto mě to zmátlo. :)
Přeci jen představa, že někdo mám maxko na BP 1x100kg a najednou dá 7x7x95kg je jak z jiného světa. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po březen 03, 2014 4:16 pm Předmět: |
|
|
já teda maxka počítal z max. pro jedno opakování ... to je relevantní údaj pro výpočet korteho, pak právě vznikaj nejasnosti, kdy někdo jako ty napíše, že odjede korte v klídečku s 95% maxka... :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po březen 03, 2014 4:35 pm Předmět: |
|
|
Však to máš správně, já to taky tak dělal, záleží na člověku jestli to vezme např z těch pěkných 95kg které dal čisto, nebo to rozpočítá z té prasácké 100vky, kterou vytlačil čímkoliv, navíc 5kg asi nebude hrát až takovou roli. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: út březen 04, 2014 1:32 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Však to máš správně, já to taky tak dělal, záleží na člověku jestli to vezme např z těch pěkných 95kg které dal čisto, nebo to rozpočítá z té prasácké 100vky, kterou vytlačil čímkoliv, navíc 5kg asi nebude hrát až takovou roli. |
Omlouvám se tedy za mystifikaci, ale jak jsem psal 1x1 mi nepřijde jako maxko, min 1x2, protože jednou si myslím, že vytlačíš i jindy nereálné váhy, na vlastní oči jsem při výkonu povolání viděl jak člověk cca 70kg v krizi zvedal defacto v poloze na BP minimálně 150kg kus havarovaného auta...očividně to kulturista nebyl...spíš naopak, vyhublý úředníček a 1x1 si poradil v šoku se 150kg a dám ruku do ohně za to, že by korteho neodcvičil s nějakýma 105kg (70%)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 04, 2014 1:52 pm Předmět: |
|
|
| MikTek napsal: | | MAST3R napsal: | | Však to máš správně, já to taky tak dělal, záleží na člověku jestli to vezme např z těch pěkných 95kg které dal čisto, nebo to rozpočítá z té prasácké 100vky, kterou vytlačil čímkoliv, navíc 5kg asi nebude hrát až takovou roli. |
Omlouvám se tedy za mystifikaci, ale jak jsem psal 1x1 mi nepřijde jako maxko, min 1x2, protože jednou si myslím, že vytlačíš i jindy nereálné váhy, na vlastní oči jsem při výkonu povolání viděl jak člověk cca 70kg v krizi zvedal defacto v poloze na BP minimálně 150kg kus havarovaného auta...očividně to kulturista nebyl...spíš naopak, vyhublý úředníček a 1x1 si poradil v šoku se 150kg a dám ruku do ohně za to, že by korteho neodcvičil s nějakýma 105kg (70%) |
tak to uz je neco jineho
ale kdyz te zajima maximalni vaha, tak je to co zvednes nejvic
podle tovoji logiky by teda maxko mohlo byt i 1x20 :-D
to co popisujes ty je mimoradna situace, ale na posilku to neplati _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: st březen 05, 2014 12:04 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | MikTek napsal: | | MAST3R napsal: | | Však to máš správně, já to taky tak dělal, záleží na člověku jestli to vezme např z těch pěkných 95kg které dal čisto, nebo to rozpočítá z té prasácké 100vky, kterou vytlačil čímkoliv, navíc 5kg asi nebude hrát až takovou roli. |
Omlouvám se tedy za mystifikaci, ale jak jsem psal 1x1 mi nepřijde jako maxko, min 1x2, protože jednou si myslím, že vytlačíš i jindy nereálné váhy, na vlastní oči jsem při výkonu povolání viděl jak člověk cca 70kg v krizi zvedal defacto v poloze na BP minimálně 150kg kus havarovaného auta...očividně to kulturista nebyl...spíš naopak, vyhublý úředníček a 1x1 si poradil v šoku se 150kg a dám ruku do ohně za to, že by korteho neodcvičil s nějakýma 105kg (70%) |
tak to uz je neco jineho
ale kdyz te zajima maximalni vaha, tak je to co zvednes nejvic
podle tovoji logiky by teda maxko mohlo byt i 1x20 :-D
to co popisujes ty je mimoradna situace, ale na posilku to neplati |
1x20 né, já to myslel tak, že to je prostě regulerní a poctivé 1x2, uděláš opakování a jen si ho potvrdíš.
Jinak k té situaci...jasně to je extrém, kdy pracuje pud sebezáchov a váha je rozložená nerovnoměrně, někde se opírá atd...ale neříkej, že jsi nikdy nešel tak daleko, že už jsi si říkal, že to zpátky nevytlačíš (ne vždy tam je sparing) a to už máš taky na hraně záhuby.
Ale to jsou už jen zbytečné řeči...jasně uvedl jsem Vás nevědomky v omyl, omlouvám se, nebylo to z uplného maxka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 05, 2014 12:49 pm Předmět: |
|
|
tak to spis nez 1x2 dat 2x1
(ne jednu serii po dvou opakovani, ale dva samostatne pokusy) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: st březen 05, 2014 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | tak to spis nez 1x2 dat 2x1
(ne jednu serii po dvou opakovani, ale dva samostatne pokusy) |
To je logický kompromis
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: út červen 10, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
Reaguji na starší topic, abych nezakládal nový. Chtěl bych jet Korteho, ale chtěl bych nahradit mrtvý tah shyby nebo přítahy VČ k tělu, je to možné?
|
|
| nahoru |
|
 |
ILikeBike
|
Zaslal: út červen 10, 2014 7:20 pm Předmět: |
|
|
Takhle... Pokud chceš jet celý korte, kde je myslím i fáze 3x3 atd. (je tpro tebe teda priorita síla, protože 3x3 je na nabrání svalů hodně málo), tak mrtvolu nemůžeš nahradit, v tom případě se ale asi i předpokládá, že to korte nepojedeš měsíc a že to nepojedeš čistě, protože mrtvola 5x5 3xtýdně se uregenerovat moc nedá... Pokud to chceš jet jako trénink na maximální hypertrofii, tak je to právě vhodný nahradit mrtvolu alespoň jednou týdně přítahama v předklonu, zaprvé ulehčíš spodním zádům, za druhé mají přítahy lepší potenciál na max. hypertrofii kvůli maximálnímu protažení a maximálnímu zatnutí zad v průběhu pohybu. Pak bych tomu ale neříkal korte. A hlavně, myslím si, že existujou i lepší tréninky založený na lineárním progresu, než korte... _________________ When your mind will change, your body will be changed.
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: út červen 10, 2014 7:24 pm Předmět: |
|
|
A mohl by jsi mi něco doporučit? Nehledám nutně Korteho, ale FB 3x týdně, kde Mrtvý tah mohu nahradit něčím jiným, je možnost odjet něco takového?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: út červen 10, 2014 7:38 pm Předmět: |
|
|
| Air_force_one napsal: | | A mohl by jsi mi něco doporučit? Nehledám nutně Korteho, ale FB 3x týdně, kde Mrtvý tah mohu nahradit něčím jiným, je možnost odjet něco takového? |
proč nemužes cvicit mrtvy tah ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|