|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Humanic145

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Humanic145 dne út listopad 26, 2013 6:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 6:47 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Tu asi az v patek nebo sobotu :D |
staci, pak uz nevim
leda tu hruzu od padesati do deseti _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Tak když bude někde třeba 57, 68 nebo 36kg, tak to zaoukrouhli nahoru. To samé s váhou, jestliže máš třeba 77kg, počítej % z 80kg.
U angličáků položit hrudník na zem, s výskokem a tlesknutím nad hlavou. Dřep pod paralel. U tlaku se dotknout v dolní pozici hrudníku. To je tak vše co mě napadá. |
OK, tak jake hodnoty by jsi volil pro 75 kilo?
kdyz budu pocitat 80, tak mi vychazi celni drep 60, 40, a tlak silou 24, to je vazne jak pro holkucelni bych dal tak 70, premisteni 60 a ty tlaky s 50? D 80, DL 90? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út listopad 26, 2013 7:02 pm Předmět: |
|
|
přední dřep 60
tlak 35
přemístění 55
dřep 80
mrtvý tah 80
zkus to a uvidíš. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
Zaslal: čt listopad 28, 2013 9:46 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska "DT" ... 21:16. Jsem celkem nasr... hrozně rychle mi odešly záda, měl jsem je unavený už od rána. Za pár tejdnů si ho dám znova a doufám, že pod 20 to bude určitě. Jinak jsem to jel se majitelem boxu (byli jsme domluveni, proto jsem to jel, i když jsem se na to moc necejtil) a ten dal 12:13. Je to magor. :D _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 12:54 pm Předmět: |
|
|
| Dm683 napsal: | | Tak dneska "DT" ... 21:16. Jsem celkem nasr... hrozně rychle mi odešly záda, měl jsem je unavený už od rána. Za pár tejdnů si ho dám znova a doufám, že pod 20 to bude určitě. Jinak jsem to jel se majitelem boxu (byli jsme domluveni, proto jsem to jel, i když jsem se na to moc necejtil) a ten dal 12:13. Je to magor. :D |
taky dobry vysledek
Spartan tym se rozrusta :-D _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 01, 2013 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | přední dřep 60
tlak 35
přemístění 55
dřep 80
mrtvý tah 80
zkus to a uvidíš. |
uz mam termin, tyden pred Vanocema
mimo jine chci i WODy z otevreneho kola CF co byly letos _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 3:55 pm Předmět: |
|
|
Něco dalšího, dobrý to bylo... čekám odezvu (Ustinov a spol.)
10x (5x Thrusters - 2/3BW + 5x striktní shyb na široko, viz. obrázek - startovní pozice)
Ty shyby by se daly dát i po 10, ale takhle na široko a striktně to asi moc lidí nedá...
_________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 5:43 pm Předmět: |
|
|
to jako ze dolu nemuzu jit hloubeji?
nebo je to jenom na specifikaci sirokeho uchopu? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 5:57 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | to jako ze dolu nemuzu jit hloubeji?
nebo je to jenom na specifikaci sirokeho uchopu? |
Jenom na specifikaci, jakože šířka úchopu není na šířku ramen třeba, ale na na šířku, která je na obrázku.
Jinak normálně do úplného zavěšení a nahoře hrudníkem k hrazdě. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Spam napsal: | | Peter Ustinov napsal: | to jako ze dolu nemuzu jit hloubeji?
Jenom na specifikaci, jakože šířka úchopu není na šířku ramen třeba, ale na na šířku, která je na obrázku.
Jinak normálně do úplného zavěšení a nahoře hrudníkem k hrazdě. |
ok, jenom nevim kdy, v pondeli jsem chtel zkusit trochu upraveny OPEN WOD
http://kulturistika.ronnie.cz/c-18072-reebok-crossfit-games-2014-open-ohlasen-2-workout.html
a to se moc kryje |
Hmm, koukal jsem na to taky, ale OHS se učím a tyhle váhy jsou pro mě mimo Stejně u toho OHS mám problém úplně s pár kily, za což může technika, kterou se nemám pořádně kde naučit :-/ _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 7:25 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Spam napsal: | | Peter Ustinov napsal: | to jako ze dolu nemuzu jit hloubeji?
Jinak normálně do úplného zavěšení a nahoře hrudníkem k hrazdě. |
ok, jenom nevim kdy, v pondeli jsem chtel zkusit trochu upraveny OPEN WOD
http://kulturistika.ronnie.cz/c-18072-reebok-crossfit-games-2014-open-ohlasen-2-workout.html
a to se moc kryje |
Hmm, koukal jsem na to taky, ale OHS se učím a tyhle váhy jsou pro mě mimo Stejně u toho OHS mám problém úplně s pár kily, za což může technika, kterou se nemám pořádně kde naučit :-/ |
nejsem si uplne jisty jestli je to tak nemozne se to ucit, je to hlavne o flexibilite
ale aspon č0kg by jsi davat mel/mohl _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po březen 10, 2014 8:41 pm Předmět: |
|
|
[quote="Spam"]Něco dalšího, dobrý to bylo.
10x (5x Thrusters - 2/3BW + 5x striktní shyb na široko,
/quote]
9min 49 sec
thrustery tezke
a ty shyby...no je to dost vysoko a je tezke ubranit se kopani _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|