Beara som skoncil, skoda ze mi to dodrbala choroba a to co som nabral som aj vysral.
Samozrejme ze najviac si to odniesol zasa bench, dnes 110 neprijemne tazka..samozrejme to uz chodim bez stopiek, snad to bude nabuduce lepsie.
Nohy som rozbil na salat aj ked sa to nezda z tych zapiskov ale toto bola nosna idea dnesneho treningu.
military:
5x20
5x30
5x40
5x50
3x60
3x70
4x4x80 pr na objem, good
pritahy vc podhmatom:
8x80
8x110
8x110
kb swing 24kg:
15x
15x
jednorucky v sede ramena:
8x20
10x30
10x30
bicik jednorucky:
8x10
8x20
8x20
kubany:
3 serie, ramena v stave klinickej smrti
Military potesilo, ostatne skor doplnkovo. Dnes som mal ist mrtvolu, ale stale mam hroznu svalovicu na hamstringy, uz tomu fakt nerozumiem, vlecie sa to snad tyzden.
Mrtvola dnes moc nesla, uz od 140 som mal zaciernovanie obrazovky, to je u mna vzdy priznak ze ziadne baliky sa tahat nebudu. 220 bola velmi pomala aj ked technicky ok, este som sa sutupol behom 30 sekund na druhe opacko ale absolutne nic..Pri 200 sa mi uz stvrte moc nepozdavalo takze o piate som sa ani nepokusal.
Pri jednoruckach prve dve pracovne serie v pohode ale ta tretia jak keby bola o 5 kil tazsia o prveho opakovania kuaa..
Blbu naladu som si napravil na muscle upe, prvy krat v zivote som dal :) Najprv nic, ale vyletel som vysoko. Druhy pokus to iste. Treti pokus som sa odhodlal v tej spodnej faze este trochu zatlacit a hups! bol som tam. Druhy MU tak isto, s rozhupanim (ziadny extrem) a treti som sa odhodlal, poriadne nadychol a z dead hangu zabral a na pocudovanie - good! Tazke tu velka spokojnost ze sa mi to podarilo.
Citim sa dost unavene, bolia ma vsetky upony okolo tricepsov aj bicepsov. Myslim ze som sa dost odrovnal pri lezeni na stene. Hornu polku tela dnes len striedmo.
Od minula ma pobolieva rameno asi z muscle upu. Predsa len, toto uz nieje cvik pre nas vytuhnutych panov v rokoch. Minule to bolo ale o dost horsie takze snad nic vazne.
Mam pocit ze zasa to s mojim spankom degradovalo. Mam plan ze si usporiadam zivot tak aby som spal 7 hodin, to by bolo super.
to sa tak len vola..je to smotanovy syr (alebo tvaroh v tomto pripade)..nejaky eidam by mi tiez s jahodami moc nesmakoval. Amikom to chuti, bude aj mne heh
nádhera, cheescake milujem, Judson zjavne nevie, o čo prichádza, máš šikovnú ženušku:)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Mrtvola rovnaky panel jak minule, navyse posledna seria brutalne unavena, pomala a tazka, proste zle.
Bench ma potesil trochu, zdalo sa mi ze tie trojky idu lepsie jak minule, este aj v poslednej serii rezerva 1-2 opacka.
Zhyby dynamicky dokazem ist iba s 10, dva krat som sa o tom presvedcil
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru