|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Novic
|
Zaslal: ne březen 02, 2014 7:54 am Předmět: |
|
|
| Princ napsal: | Dostal jsem darem starší, levnější kreatin monohydrát (next level creatine). Dělají se v něm hrudky, je to ok? |
S tím zatřes, ono to zmizí. Též jsem ho jednou užíval...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
c87

|
Zaslal: út březen 04, 2014 10:57 am Předmět: |
|
|
MusclePharm Arnold Series Iron Cre3 ma creatin nitrat je to nieco nove pouzitelne ? lebo v jednej davke je ho 1g, co za tu cenu dam 10g klasickeho monohydratu ... ale tipujem ze to bude len dalsia reklamna kacica na nieco special
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út březen 04, 2014 12:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st březen 05, 2014 7:44 pm Předmět: |
|
|
Creatine MusclePharm:
- sice nemám moc zkušenosti z kreatinem bo ho užívám asi po 2 letech. Zkusím něco postnout.
- pěkná pixla
- složený snad ze všech kreatinů
- dávkování 5g po tréninku, není potřeba nasycovací fáze což je +
- nedělá mi problém si nasypat odměrku do pusy a zapít, třeba u glutaminu atd, ale u tohoto to fakt nedávám. Je to kyselý.
- síla se zvyšuje a je explozivní
- zezačátku mě doooost bolela hlava (je to fakt síla) a bylo mi blbě, ale po týdnu se to dalo do pořádku
- za mě kvalitní creatin
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st březen 05, 2014 7:47 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Creatine MusclePharm:
- sice nemám moc zkušenosti z kreatinem bo ho užívám asi po 2 letech. Zkusím něco postnout.
- pěkná pixla
- nedělá mi problém si nasypat odměrku do pusy a zapít, třeba u glutaminu atd, ale u tohoto to fakt nedávám. Je to kyselý.
- zezačátku mě doooost bolela hlava (je to fakt síla) a bylo mi blbě, ale po týdnu se to dalo do pořádku
- za mě kvalitní creatin |
ty jíš kreatin a bolí tě hlava,... změníš jídelák a jsi unavenej nebo je ti blbě...wtf
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: st březen 05, 2014 7:49 pm Předmět: |
|
|
Už ho užívám delší dobu, ještě před tím, než jsem změnil jídelníček.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st březen 05, 2014 7:51 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | tak to ses dobrej střelec
Ja nechápu ze ty lidi si ani nezjistej základní info o dávkování a až zpětně tu řešej předávkování |
kamarád sežral 1600mg kofeinu a jen blil...já dal 1200 a nic
|
|
| nahoru |
|
 |
LaFontaine

|
Zaslal: st březen 05, 2014 8:15 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | Creatine MusclePharm:
- pěkná pixla
- za mě kvalitní creatin | Nasycovací fázi snad nemusíš nutně dělat ani u obyčejnýho monohydrátu.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st březen 05, 2014 8:48 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Grimley napsal: | tak to ses dobrej střelec
Ja nechápu ze ty lidi si ani nezjistej základní info o dávkování a až zpětně tu řešej předávkování |
kamarád sežral 1600mg kofeinu a jen blil...já dal 1200 a nic |
Proč jste to dělali ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st březen 05, 2014 8:52 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Grimley napsal: | tak to ses dobrej střelec
kamarád sežral 1600mg kofeinu a jen blil...já dal 1200 a nic |
Proč to děláte ? Moje obvyklá dávka je 250-300 mg. Nejvíc jsem dal asi 400, možná 500 g a už i to je pomalu kontraproduktivní.
Jinak letální dávka je u kofeinu nad 10 g vejš, záleží na hmotnosti a návyku na kofein.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st březen 05, 2014 9:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 9:20 pm Předmět: |
|
|
protože jsme kreténi, to ani jinak nejde
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá březen 07, 2014 9:49 pm Předmět: |
|
|
ja som daval kofein od extrifitu kde je v tablete 200mg a nic som necitil. pri 4-5 tabletach (1000mg) uz to jede jak vino a som jak utrhnuty z retaze.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 10:08 pm Předmět: |
|
|
| filipino23 napsal: | | ja som daval kofein od extrifitu kde je v tablete 200mg a nic som necitil. pri 4-5 tabletach (1000mg) uz to jede jak vino a som jak utrhnuty z retaze. |
Jo to já si dal 2 a myslel jsem, že my srdce rozerve hrudník - Celkově mám pocit, že i bez toho kofeinu mi dost silně buší - čím to může být?
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: so březen 08, 2014 8:41 am Předmět: |
|
|
Zkus si nechat změřit tlak krve, jinak účinek kofeinu závisí hodně na tom jak ho užíváš. Postupně ztrácí sílu a musíš zvyšovat dávky. 1g už je fakt hodně, já dál max 600mg a to už jsem nemohl ani trénovat, třes, nervozita, nesoustředěnost...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|