FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 41, 42, 43  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

po delším rozhodování jsem se rozhodl, že přejdu na nízkofrekvenční program, kdy pojedu sval cca 1,5x týdně....je to snad poprvě v životě, kdy jsem jel fullbody pul roku...takže jsem si jistý, že teď bude tělo reagovat na nizkou frekvenci víc, než kdy předtím, na chvíli chce změnu, dát si zase krásných 5 cviků na záda a nohy, pořádně sval prokrvit a doufat, že to bude fungovat :D samozřejmě fullbody nezatracuji a pravděpodobně se k němu vrátím opět v létě, kdy bude meně času :)

nebudu se řídít žádným 3+1, 2+1 atd...prostě na co mám chut :) samozřejmě budou převládat základní vícekloubové cviky, zase se chci trošku ponořit do toho kulturistického tréninku a určitě to bude super změna :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak mám za sebou záda, trapézy, biceps....

co k tomu říct..tak nudný trénink jsem už pul roku nezažil (půl roku jedu fullbody :D) záda jsem cítil jen u shybu, což byl první cvik...další tři nic, biceps po zádech slabý, unavený...no zkusil jsem to, a rychle od toho ruce pryč :D fullbody je pro mě prostě nejlepší a pojedu ho dlouhodobě :)
Jirka24xx

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FRANKLIN napsal:

co k tomu říct..tak nudný trénink jsem už pul roku nezažil (půl roku jedu fullbody :D) záda jsem cítil jen u shybu, což byl první cvik...další tři nic, biceps po zádech slabý, unavený...no zkusil jsem to, a rychle od toho ruce pryč :D fullbody je pro mě prostě nejlepší a pojedu ho dlouhodobě :)

taky jsem chtel prejit ted s fullbody na nejakej split ale uz jen ty rozpisy co vidim na netu mě příjdou nudný. možna až prestane full body fungovat tak je zkusim ale zatim zustanu u treninku celeho těla. Kazdej trenink jinej cvik,pocet opakovani intenzita doba zatiženi.. to proste neomrzí
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka24xx napsal:
FRANKLIN napsal:

taky jsem chtel prejit ted s fullbody na nejakej split ale uz jen ty rozpisy co vidim na netu mě příjdou nudný. možna až prestane full body fungovat tak je zkusim ale zatim zustanu u treninku celeho těla. Kazdej trenink jinej cvik,pocet opakovani intenzita doba zatiženi.. to proste neomrzí

tak tak :) zítra dam šanci ještě hrudníku a tricepsu, protože jsem opravdu zvědavý na ten progres, ale jestli i to omrzí, tak s nízkofrekvenčním programem končím :D
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2014 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hrudník, triceps, lytka

bench

10x100kg

3x135kg

1x155kg

4x5x125kg

tlaky hl. nahoru s JČ

4x10x40kg

stříhání s kladkama

4x10x50kg

TRICEPS

trancouzský tlak

5x10x40kg

kick back

4x10x10kg

stah. kladky jednoruč podhmat

3x12x20kg

dojezd

50 kliků....tohle je paráda :D

lýtka

5x15

pár slov na závěr: dneska to byl opak včerajška :D bavilo mě to jako dlouho ne, hrudník, triceps max. napumpovaný a těch 50 kliku na závěr to je tutovka :))

zítra NOHY, BŘICHO :)
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nohy, ramena

dřep

8x105kg

4x5x125kg

legpress

4x12x200kg

dřep na multipressu nohy u sebe

3x15x50kg

předpažovani s vč

4x12x25kg

upažovani ve stoje

4x12x12kg

upažování v předklonu

4x10x8kg
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jinak tyhle kulturisticke treninky mě moc nebaví no...napumpovaný hrudník je super...ale to je tak všechno...dneska nic moc treniink :D a nejhorši na tom je, že zase kašlu na kardio (kolo, běh) protože jsem ve fitku moc často a uplně zbytečně...a k tomu ještě svalovka že nemužu skoro nic dělat, zakže vyzkoušel jsem 3 treninky za sebou, zkusil jsem to, ale s fullbody se to nedá vůbec srovnat, už bych si dal zase nějake ty superserie tlaky na ramena/shyby a to krásně 3x tydně :) takže přecházím na to, co na mě nejlépe funguje=FULLBODY :)))
H4nz

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nebaví split :D někdy mi v tom fullbody chybí ta napumpovanost, ale je to jak řikáš fullbody funguje nejlíp a je nejzábavnější ;) hodně zdaru!!
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: st březen 19, 2014 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jojo, nejlepši bude možná něco mezi...lákají mě například silovější tlaky na ramena v superserii s kvantem shybů :D nemusi to byt nutně fullbody, ale takove ty tréninky, kde posiluješ sval z káždého Úhlu za použití x....kladek, mě vubec nebaví a postrádají u mě vetší smysl..:)
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2014 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ramena, záda, biceps

tlaky s vč v sedě

4x3x100kg

pak pár dopumpovacích serií :)

upažovýni ve stoje

4x6x25g

shyby

4x5xja+20kg

4x8xja

přítahy spodní kladky

4x8x100kg

přítahy spodní kladky s ručníkem

3x15x50kg

bic.zdvih s vč

6x8x40kg...důraz na techniku

scotovka kladka

3x15xpár cihel

super trénink, tlaky na ramena s vč ve stojanu na dřepy jsem měl chut už dlouho, dal jsem si jen 4 pracovní série, přece jenom s těmito tréninky začínám tak ať to hned nepřepálím, shyby s 20kg kotoučem super, netušil jsem, že tam ta síla bude, nekdy by to chtlo trojky s 40kg na opasku :D ale to je daleko :) ale proč ne...
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2014 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I. fáze

kolo, 10km hory...cca 45 min, luxus.

II. fáze

hrudník, triceps

tlaky hl. nahoru na multipressu

6x10x105kg.... PR!!!

strihy s kladkama/kliky

4x10x50kg/4x max.

francouzsky tlak

4x10x35kg

stahování kladky

4x12x30kg

dneska celkem lehce, ale hezky jsem to napumpoval, na dojezt jsem si dal zase 50 kliků, což se mi začalo hodně libit :)

zitra asi nohy, biceps:)
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2014 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v pondělí najíždím na fulbody, čím dříve, tím lépe, zatím jsem nenašel jediný důvod, proč by mohl být split lepší než fullbody, jít do fitka na hrudník a triceps je pro me ztráta času, když mužu projet těžké fullbody díky kterému budu mít několikanásobně větší horm. reakci...a přitom jen 3x týdně :) ale split jsem zkusil, nelituju toho, protože jsem se ujistil v tom, že je pro mě prostě trénink celého těla nejlepší :) a po týdnu se vracím k tomu, co na mě maximálně funguje :)
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2014 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

o víkendu kolo, brusle

dnes:

nohy, záda

legpress

10x10

předkop/zakop

4x12/4x12

shyby

10x5xja+10kg

stah. kladky na uzko

4x8x80kg

MT

4x6x60kg

kvuli počasi sem dnes šel do fitka mimo plan, ale krasně to sedlo... nohy, zada je me asi nejoblibenějši spojeni sval. partii :)
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2014 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hrudník, biceps, triceps

bench

pár sérií, při 155 bolest na levé straně, takže jsme musel zaimprovizovat

kliky na bradlech

10x10xja

bench, pomalá nagativní fáze

4x10x60kg

motýlek

3x15

francouzske tlaky

4x12x40kg

stah. kladky

4x12x40kg

kliky s vl. na uzko

4x12

bic. zdvih s vč

4x10x40kg

bic. v sedě s protisměrnyma kl.

4x10x30kg

kladva

4x10x18kg

dneska jsem měl chut to max. napumpovat a podařilo se :) s tréninkem max. spokojenost :)
FRANKLIN

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FULLBODY !!!

legpess/dřep s vl

4x15x200kg/ 15

tlaky

zkoučel jsem nějake benche, ale picha mě na prave straně, takže jse s tim raději přestal

shyby

10xja

5xja+10kg

5xja+20kg

3xja+30kg

3x5xja+20kg

8xja

francouzske tlaky

4x8x60kg

bic. zdvih s vč

4x6x60kg

upažování/ přítahy k bradě

4x8x20kg/5 op.

břicho 4 série

konečně parádní trénink, z kterého mám super pocit, se sílou spokojenost, shyby jsem si užil....bulbody mě bavi prostě o moc více než jakýkoli split :) nic víc k tomu nemám co říct

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - FULLBODY, MAXIMALNI SILA A KONDICE! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 41, 42, 43  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: