|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
FRANKLIN

|
Zaslal: ne březen 16, 2014 10:18 am Předmět: |
|
|
po delším rozhodování jsem se rozhodl, že přejdu na nízkofrekvenční program, kdy pojedu sval cca 1,5x týdně....je to snad poprvě v životě, kdy jsem jel fullbody pul roku...takže jsem si jistý, že teď bude tělo reagovat na nizkou frekvenci víc, než kdy předtím, na chvíli chce změnu, dát si zase krásných 5 cviků na záda a nohy, pořádně sval prokrvit a doufat, že to bude fungovat :D samozřejmě fullbody nezatracuji a pravděpodobně se k němu vrátím opět v létě, kdy bude meně času :)
nebudu se řídít žádným 3+1, 2+1 atd...prostě na co mám chut :) samozřejmě budou převládat základní vícekloubové cviky, zase se chci trošku ponořit do toho kulturistického tréninku a určitě to bude super změna :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
FRANKLIN

|
Zaslal: ne březen 16, 2014 5:09 pm Předmět: |
|
|
tak mám za sebou záda, trapézy, biceps....
co k tomu říct..tak nudný trénink jsem už pul roku nezažil (půl roku jedu fullbody :D) záda jsem cítil jen u shybu, což byl první cvik...další tři nic, biceps po zádech slabý, unavený...no zkusil jsem to, a rychle od toho ruce pryč :D fullbody je pro mě prostě nejlepší a pojedu ho dlouhodobě :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: ne březen 16, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
| FRANKLIN napsal: | tak mám za sebou záda, trapézy, biceps....
co k tomu říct..tak nudný trénink jsem už pul roku nezažil (půl roku jedu fullbody :D) záda jsem cítil jen u shybu, což byl první cvik...další tři nic, biceps po zádech slabý, unavený...no zkusil jsem to, a rychle od toho ruce pryč :D fullbody je pro mě prostě nejlepší a pojedu ho dlouhodobě :) |
taky jsem chtel prejit ted s fullbody na nejakej split ale uz jen ty rozpisy co vidim na netu mě příjdou nudný. možna až prestane full body fungovat tak je zkusim ale zatim zustanu u treninku celeho těla. Kazdej trenink jinej cvik,pocet opakovani intenzita doba zatiženi.. to proste neomrzí
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: ne březen 16, 2014 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Jirka24xx napsal: | | FRANKLIN napsal: | tak mám za sebou záda, trapézy, biceps....
co k tomu říct..tak nudný trénink jsem už pul roku nezažil (půl roku jedu fullbody :D) záda jsem cítil jen u shybu, což byl první cvik...další tři nic, biceps po zádech slabý, unavený...no zkusil jsem to, a rychle od toho ruce pryč :D fullbody je pro mě prostě nejlepší a pojedu ho dlouhodobě :) |
taky jsem chtel prejit ted s fullbody na nejakej split ale uz jen ty rozpisy co vidim na netu mě příjdou nudný. možna až prestane full body fungovat tak je zkusim ale zatim zustanu u treninku celeho těla. Kazdej trenink jinej cvik,pocet opakovani intenzita doba zatiženi.. to proste neomrzí |
tak tak :) zítra dam šanci ještě hrudníku a tricepsu, protože jsem opravdu zvědavý na ten progres, ale jestli i to omrzí, tak s nízkofrekvenčním programem končím :D
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: po březen 17, 2014 7:43 pm Předmět: |
|
|
hrudník, triceps, lytka
bench
10x100kg
3x135kg
1x155kg
4x5x125kg
tlaky hl. nahoru s JČ
4x10x40kg
stříhání s kladkama
4x10x50kg
TRICEPS
trancouzský tlak
5x10x40kg
kick back
4x10x10kg
stah. kladky jednoruč podhmat
3x12x20kg
dojezd
50 kliků....tohle je paráda :D
lýtka
5x15
pár slov na závěr: dneska to byl opak včerajška :D bavilo mě to jako dlouho ne, hrudník, triceps max. napumpovaný a těch 50 kliku na závěr to je tutovka :))
zítra NOHY, BŘICHO :)
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: út březen 18, 2014 7:44 pm Předmět: |
|
|
nohy, ramena
dřep
8x105kg
4x5x125kg
legpress
4x12x200kg
dřep na multipressu nohy u sebe
3x15x50kg
předpažovani s vč
4x12x25kg
upažovani ve stoje
4x12x12kg
upažování v předklonu
4x10x8kg
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: út březen 18, 2014 8:26 pm Předmět: |
|
|
jinak tyhle kulturisticke treninky mě moc nebaví no...napumpovaný hrudník je super...ale to je tak všechno...dneska nic moc treniink :D a nejhorši na tom je, že zase kašlu na kardio (kolo, běh) protože jsem ve fitku moc často a uplně zbytečně...a k tomu ještě svalovka že nemužu skoro nic dělat, zakže vyzkoušel jsem 3 treninky za sebou, zkusil jsem to, ale s fullbody se to nedá vůbec srovnat, už bych si dal zase nějake ty superserie tlaky na ramena/shyby a to krásně 3x tydně :) takže přecházím na to, co na mě nejlépe funguje=FULLBODY :)))
|
|
| nahoru |
|
 |
H4nz

|
Zaslal: út březen 18, 2014 9:51 pm Předmět: |
|
|
nebaví split :D někdy mi v tom fullbody chybí ta napumpovanost, ale je to jak řikáš fullbody funguje nejlíp a je nejzábavnější ;) hodně zdaru!!
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: st březen 19, 2014 4:04 pm Předmět: |
|
|
jojo, nejlepši bude možná něco mezi...lákají mě například silovější tlaky na ramena v superserii s kvantem shybů :D nemusi to byt nutně fullbody, ale takove ty tréninky, kde posiluješ sval z káždého Úhlu za použití x....kladek, mě vubec nebaví a postrádají u mě vetší smysl..:)
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: čt březen 20, 2014 7:23 pm Předmět: |
|
|
ramena, záda, biceps
tlaky s vč v sedě
4x3x100kg
pak pár dopumpovacích serií :)
upažovýni ve stoje
4x6x25g
shyby
4x5xja+20kg
4x8xja
přítahy spodní kladky
4x8x100kg
přítahy spodní kladky s ručníkem
3x15x50kg
bic.zdvih s vč
6x8x40kg...důraz na techniku
scotovka kladka
3x15xpár cihel
super trénink, tlaky na ramena s vč ve stojanu na dřepy jsem měl chut už dlouho, dal jsem si jen 4 pracovní série, přece jenom s těmito tréninky začínám tak ať to hned nepřepálím, shyby s 20kg kotoučem super, netušil jsem, že tam ta síla bude, nekdy by to chtlo trojky s 40kg na opasku :D ale to je daleko :) ale proč ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 7:58 pm Předmět: |
|
|
I. fáze
kolo, 10km hory...cca 45 min, luxus.
II. fáze
hrudník, triceps
tlaky hl. nahoru na multipressu
6x10x105kg.... PR!!!
strihy s kladkama/kliky
4x10x50kg/4x max.
francouzsky tlak
4x10x35kg
stahování kladky
4x12x30kg
dneska celkem lehce, ale hezky jsem to napumpoval, na dojezt jsem si dal zase 50 kliků, což se mi začalo hodně libit :)
zitra asi nohy, biceps:)
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 9:03 pm Předmět: |
|
|
v pondělí najíždím na fulbody, čím dříve, tím lépe, zatím jsem nenašel jediný důvod, proč by mohl být split lepší než fullbody, jít do fitka na hrudník a triceps je pro me ztráta času, když mužu projet těžké fullbody díky kterému budu mít několikanásobně větší horm. reakci...a přitom jen 3x týdně :) ale split jsem zkusil, nelituju toho, protože jsem se ujistil v tom, že je pro mě prostě trénink celého těla nejlepší :) a po týdnu se vracím k tomu, co na mě maximálně funguje :)
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: ne březen 23, 2014 8:37 pm Předmět: |
|
|
o víkendu kolo, brusle
dnes:
nohy, záda
legpress
10x10
předkop/zakop
4x12/4x12
shyby
10x5xja+10kg
stah. kladky na uzko
4x8x80kg
MT
4x6x60kg
kvuli počasi sem dnes šel do fitka mimo plan, ale krasně to sedlo... nohy, zada je me asi nejoblibenějši spojeni sval. partii :)
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: po březen 24, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
hrudník, biceps, triceps
bench
pár sérií, při 155 bolest na levé straně, takže jsme musel zaimprovizovat
kliky na bradlech
10x10xja
bench, pomalá nagativní fáze
4x10x60kg
motýlek
3x15
francouzske tlaky
4x12x40kg
stah. kladky
4x12x40kg
kliky s vl. na uzko
4x12
bic. zdvih s vč
4x10x40kg
bic. v sedě s protisměrnyma kl.
4x10x30kg
kladva
4x10x18kg
dneska jsem měl chut to max. napumpovat a podařilo se :) s tréninkem max. spokojenost :)
|
|
| nahoru |
|
 |
FRANKLIN

|
Zaslal: st březen 26, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
FULLBODY !!!
legpess/dřep s vl
4x15x200kg/ 15
tlaky
zkoučel jsem nějake benche, ale picha mě na prave straně, takže jse s tim raději přestal
shyby
10xja
5xja+10kg
5xja+20kg
3xja+30kg
3x5xja+20kg
8xja
francouzske tlaky
4x8x60kg
bic. zdvih s vč
4x6x60kg
upažování/ přítahy k bradě
4x8x20kg/5 op.
břicho 4 série
konečně parádní trénink, z kterého mám super pocit, se sílou spokojenost, shyby jsem si užil....bulbody mě bavi prostě o moc více než jakýkoli split :) nic víc k tomu nemám co říct
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|