Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 221, 222, 223 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 6:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Call of Duty Ghosts , uslo to, ale zbytecne moc videi a pribehu, hra ma 30G. Uplne nej byla mise a strilecka ve vesmiru. Kdyz to porovnam s Warfare 2 a 3 tak Ghosts lepsi nebylo, leda grafikou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja uz som z toho uplne mimo ze ktore Call Of Duty SP som hral a ktore nie ale vypada to ze skorej si zahram starsie tituly ako tieto nove blbosti.

Hry ako Mafia, Operation Flashpoint, Half Life, Fallout.. s poriadnym dejom su v poslednej dobe len zbozne prianie .

Aaaaaah ta nostalgia...

Za chvilu ti co sa narodili v case vydania budu mat tolko kolko (+3 roky) som mal ja ked som to hral..
Riku

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím, že poslední CoD, které za něco stálo bylo CoD 4 : Modern Warfare.
Chadzi

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

South Park: Stick of The truth je naprostá pecka.
Riku

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2014 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo to je super náser se fakt povedlo
Spazik

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2014 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diablo 3 je zase dobrá zábava po posledním patchi
MAST3R

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2014 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezná někdo stránku, kde by byl Skyrim rozepsán dopodrobna nejlépe v CZ? Něco jako diablofans, prostě kde by bylo rozepsáno, že když chcete hrát za lučišníka, tak nejlepší brnění je tohle, získáte to takhle, nejlepší luk je tento získáte ho takto, body si ideálně rozdělte takto,... prostě sepsané návody do podrobna, já už jsem to jednou otočil, ale nějak jsem z hry nevytěžil maximum jestli mi rozumíte, brnění jsem neřešil, zbraně taky ne - ty jsem prostě kupoval u prodejců, žádné očarování nic. : (
Jsem to před asi dvěma dny znovu nainstaloval i se všemi dlc, jsem zatím lvl 6-7 a nemám žádný dmg, tak bych rád věděl na co se zaměřit, vzal jsem si kočičáka a hraji stylem lučišníka. No a před chvilkou mě skoro zabil troll (kdybych neutekl), no a stejně mě po chvilce zabil obr, protože jsem mu skoro neubíral a trochu zapomněl, že killuje one shootem.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po březen 17, 2014 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si udělal radost a koupil jsem AC 4 Black Flag a musím říct, že pro mě zatím s BF4 nejlepší hra na PS4. Někdo si stěžoval na odklon od klasických Assassinů, ale mně to 100% vyhovuje.

Ta hra je prostě úžasná! Krásný prostředí Karibiku a kombinace lodních bitev na moři je výbornej tah, navíc ty souboje na moři jsou fakt promakaný, spousta vylepšení lodi (od zesíleného kýlu až po ruzná děla a zvětšení skladovacího prostoru). Strašně mě baví plout a ničit ostatní lodě nebo si jen tak na člunu vyjet ulovit žraloka nebo kosatku .

Na Assassínskejch misích se mi líbí to, že jsou docela rozmanitý oproti ostatnim dílům a většinou nejsou tolik nalajnovaný jako v ostatních dílech (třeba když někoho sleduju nebo chci zabít, můžu si vybrat svoji vlastní cestu atd.).

A to jsem si tuhle hru ani neplánoval koupit . Každýmu, kdo tuhle hru ještě nemá tak doporučuju (i když na PS4 se asi vyplatí měsíc počkat, má prý být akce AC4+spousta DLC za stejnou cenu).
Narcooo

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 12:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ac 4 je top a pro me asi nejpovedenejsi dil z cele serie. . .Uz mam konecne i Platinu na PS 4 3 mesice prace :D
Oddo

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Nezná někdo stránku, kde by byl Skyrim rozepsán dopodrobna nejlépe v CZ? Něco jako diablofans, prostě kde by bylo rozepsáno, že když chcete hrát za lučišníka, tak nejlepší brnění je tohle, získáte to takhle, nejlepší luk je tento získáte ho takto, body si ideálně rozdělte takto,... prostě sepsané návody do podrobna, já už jsem to jednou otočil, ale nějak jsem z hry nevytěžil maximum jestli mi rozumíte, brnění jsem neřešil, zbraně taky ne - ty jsem prostě kupoval u prodejců, žádné očarování nic. : (
Jsem to před asi dvěma dny znovu nainstaloval i se všemi dlc, jsem zatím lvl 6-7 a nemám žádný dmg, tak bych rád věděl na co se zaměřit, vzal jsem si kočičáka a hraji stylem lučišníka. No a před chvilkou mě skoro zabil troll (kdybych neutekl), no a stejně mě po chvilce zabil obr, protože jsem mu skoro neubíral a trochu zapomněl, že killuje one shootem.

Já Skyrim hraju snad od té doby co vyšel Jinak brnění nevím, asi něco z dračí kůže, ale doporučuju naučit se alespoň základní magii Vyvolávání (summoning?) a používat alespoň do začátku kouzlo Vázaný luk, ten je dost silný ;-) Jinak když si na dáš na YT vyhledat best bows in skyrim tak ti to najde videa, kde ti přesně ukážou, kde co najít ;-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S AC4 souhlasím, příjemná změna odklonění se od striktního řádu. Freedom Cry je taky pecka, Adé jako assasín válí slušně.

Jinak ke Skyrimu, nespočetněkrát jsem ho začal hrát znovu, vždycky jako prasák Redguard s pořádným armorem, štítem, kovářstvím. Až dojedu Rivals, Batman:Arkham Origins a Ghosts, začnu zase a dám se na tichého zabijáka s light armorem a specializací na sneaking zřejmě ve jménu Temného Bratrstva a Cechu zlodějů

Nedokážu si ale představit rubat třeba Frost trolla lukem, už tak je dost makačka
medwed

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
MAST3R napsal:

Já Skyrim hraju snad od té doby co vyšel Jinak brnění nevím, asi něco z dračí kůže, ale doporučuju naučit se alespoň základní magii Vyvolávání (summoning?) a používat alespoň do začátku kouzlo Vázaný luk, ten je dost silný ;-) Jinak když si na dáš na YT vyhledat best bows in skyrim tak ti to najde videa, kde ti přesně ukážou, kde co najít ;-)

Nechapu proc nekdo hraje nejakou hru podle navodu/dokonce videa na YT??? Navic Skyrim ktery je uplne hracka...
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

medwed napsal:

Nechapu proc nekdo hraje nejakou hru podle navodu/dokonce videa na YT??? Navic Skyrim ktery je uplne hracka...

Tak když se třeba nemůže pohnout z místa, tak si to najde na netu co a jak. Určitě lepší, než aby se na něčem zasekl a přestalo ho to bavit. Taky záleží, na jakou hraješ obtížnost.
Spazik

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 12:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

medwed napsal:

Na nejtěžší obtížnost? haha
Na nejlehčí to samozřejmě projde i moje babička.
DEXCORE

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2014 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skyrim je výsměch RPG žánru

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 221, 222, 223 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: