Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
Smile04

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2014 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Mno a jak plánuješ sezonu chlape? Komplet amatéry nebo si zkusíš jen něco?

ahoj...asi zase jako loni...pár amatérských závodů když to půjde a vydrží tělo ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
šmajdy

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2014 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
Ikee napsal:

ahoj...asi zase jako loni...pár amatérských závodů když to půjde a vydrží tělo ;)

letos jich asi bude jen pár což je škoda , bude více open co jsem slyšel
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

šmajdy napsal:
Smile04 napsal:
Ikee napsal:

letos jich asi bude jen pár což je škoda , bude více open co jsem slyšel

ani loni jich nebylo moc...doufám že letos to bude tak nastejno...každopádně ČPS upadá, asi by to chtělo popřemýšlet o změně pravidel...

upřímně ale uvažuju že přemluvím pár lidí a zorganizujem (at už v nebo mimo čps, jestli se domluvíme) tu 105 kategorii a závod pro začátečníky, něco jako byl super závod kralupy...opravdu super závod, kor na to že to byl první závod tam, to se fakt nevidí, většinou první závod mívá defekty v organizaci apod zadrhely, tu nebyl ani jeden co si pamatuju...šlo to jak po másle a byli i sponzoři a dresy, ceny, krásné poháry...super :)

ZÁZNAM DO LOGU:
orbitrek 20km opět 53 minut : ( ale jel sem na nižší stupen zátěže ale o to větší rychlost což se na mě podepsalo masivně lepší termogenezí a pocením, určitě spáleno více než včera, jsem totiž jak vodník a taky solidně více v pi.. , posledních 5km bylo docela slušný utrpení...
stroj píše 256kcal , ale když vidím ten vysledek včera a dnes opět začínám být skeptickej k výpoštům těchto strojů :D ... nejdůležitější je ale že sem zamakal na 100% ne? :D

tedka protein, hrst amin a pro vajca na snidani :) odpo bude krkovice lehce prorostlá se zeleninkou a protein, ještě tvaroh dám zase...

Jo a ještě mám MCT...sice nemam moc tušení jak to baštit ale zkusim po troškach zatím :)

EDIT: poznámka k proteinu...tedka jsem měl a je vynikajicnější :) bomba a žadny hrudky. hail muscletech iron whey arnold edition :)

Naposledy upravil Smile04 dne út březen 25, 2014 10:27 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
MAST3R

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Orbitracky u nas ve fitku taky ukazuji divne, oproti pasu/kolu se nadru 2x tolik, ale spalim sotva polovinu.
Smile04

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Orbitracky u nas ve fitku taky ukazuji divne, oproti pasu/kolu se nadru 2x tolik, ale spalim sotva polovinu.

ani trochu tomu nevěřím, ale brzo seberu mamě její hodinky s heart pásem a tam i zadáš výšku váhu a on (samozřejmě težká cca) kolik si spálil kalorií...ale pro srovnání např těch strojů a běhání venku to bude super :), celkově to mám spíš na kolo ven :)

ale taky protože doma semsi koupil orbitrek s heart rate pásem (myslim 600 za ten pásek chtěli) a dycky po tak 10 minutách jak se spotím...tak heart pás přestane fungovat, protože zvlhne, obalil sem do potr. folii ale to přidalo jen alších 10min cca...:D takže vážně kvalitní výrobek a moc se to nijak nesmí balit ničím lepším pže pak by to nefungovalo že :D bomba stroj

ten pásek na orbik je dobrej vtom že počítá ten faktor kondice jak rychle se ti sníží tep :D asi si ho zapnu dycky na poslednich par minut jenom :D

Naposledy upravil Smile04 dne út březen 25, 2014 10:34 am, celkově upraveno 1 krát
CIZO

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
ani loni jich nebylo moc...doufám že letos to bude tak nastejno...každopádně ČPS upadá, asi by to chtělo popřemýšlet o změně pravidel...

Nějaké změny proběhly, byla o tom řeč na podzimním vyhlášení. Osobně bych jako šťastnou cestu viděl udělat pár závodů pro amatéry a zbytek udělat jako open. K tomu to ostatně tak nějak směřuje. Každý bude mít kde závodit, to bych se nebál.

Derek Poundstone
šmajdy

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 10:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

Jo a ještě mám MCT...sice nemam moc tušení jak to baštit ale zkusim po troškach zatím :)

já to dávám společně s proteinem vše v šejku a pomalinku piji
Smile04

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Smile04 napsal:

Nějaké změny proběhly, byla o tom řeč na podzimním vyhlášení. Osobně bych jako šťastnou cestu viděl udělat pár závodů pro amatéry a zbytek udělat jako open. K tomu to ostatně tak nějak směřuje. Každý bude mít kde závodit, to bych se nebál.

mě to taky více méně vyhovuje že pojedu jen na pár závodů čps plus aš (tam se prej ještě řeší jestli ta nižší bude v čps ale spíš prej ano, (mail od malyho Čestmira :) ) ale 105tka proběhne...když ne více závodů tak alespon malej samo domo závod v brně pro nás a okolí :) udělat 105 a příchozí to se chystam 100% i kdyby to mělo byt jen tak na parkaču nadivoko :)
Smile04

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

šmajdy napsal:
Smile04 napsal:

kolik kolikrat denně? nerad bych se z toho dosral
Ikee

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

..něco jako byl super závod kralupy...opravdu super závod, kor na to že to byl první závod tam, to se fakt nevidí, většinou první závod mívá defekty v organizaci apod zadrhely, tu nebyl ani jeden co si pamatuju...šlo to jak po másle a byli i sponzoři a dresy, ceny, krásné poháry...super :)

Jéé, to je od tebe hezký. Já si na pár věcí vzpomínám, ale Zdeněk si s tím doopravdy tu práci dal, zamakali jsme a nakonec bylo všechno super. A proč to píšu - letos Kralupy opět budou.
šmajdy

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
šmajdy napsal:
Smile04 napsal:

kolik kolikrat denně? nerad bych se z toho dosral

1x denne velky panak mct
šmajdy

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Smile04 napsal:

..něco jako byl super závod kralupy...opravdu super závod, kor na to že to byl první závod tam, to se fakt nevidí, většinou první závod mívá defekty v organizaci apod zadrhely, tu nebyl ani jeden co si pamatuju...šlo to jak po másle a byli i sponzoři a dresy, ceny, krásné poháry...super :)

Jéé, to je od tebe hezký. Já si na pár věcí vzpomínám, ale Zdeněk si s tím doopravdy tu práci dal, zamakali jsme a nakonec bylo všechno super. A proč to píšu - letos Kralupy opět budou.

super tak to bych taky prijel si to vyzkouset.
Smile04

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

šmajdy napsal:
Ikee napsal:
Smile04 napsal:

super tak to bych taky prijel si to vyzkouset.

na kralupy bych taky dojel :) super to bylo tak to se těším :)

heled šmajdy, ráno sem dal na zkoušku 10ml to je maličko, do šejkru potreninkoveho sem dal celou tu odměrku to je msylim 30-35ml tak sem vypil shake a v práci celej den nedělám ni jiného než seru :D

takže alespon takovej jarní úklid no xD...jak by řekl H. simpson :D

snad to brzo přejde...zítra zkusím dát mín apostupne zvyšovat

jinak dneska trenink

benche 5x10 80kg, superserie s 5 strikními shyby kladivovym uchopem, maximalně nahoru a pomalu dolů...

po těch 5 serkach sem byl už pěkně napumpovaný :)

přemístění a výraz (power verze)

50 dvě série rychlé
80 3 série rychlé, dotyk na zemí a hnedka nahoru
110 celkem třikrát, kupodivu mě nějak začlo zlobit po přemístění zápěstí, docela bolestivé když jsem držel činku na kozách...už sem nejel přemístění s činkou nějakej ten pátek takže asi nezvyk, síla byla vpohodě i na víc ale nejsme žádní vzpěrači né :D proč to hrotit
(spíš nejezdím víc protože pak bych to musel odhazovat a to nerad dělám...na velky vahy jedu axle stim možu hazet jak chcu)

dokonce sem při přemístění zaznamena jak prudce jdu nahoru že se mi motá škopek, asi su moc explozivní :D ale spíš to přičítám nezvyku

rozpažky ještě na šikmé lavici v kombinaci s kladivama na biceps vsedě
4série

biceps izolovaně o koleno a tric za hlavou s lehkou jednoručkou :)
5sérií

kolečko na báchor
3x10 sérií na kolenou ale pořádně :D auvejs

přítahy nohou ve visu napřed kolena pak špičky nohou

a útěk do práce :)

v práci sem si udělal super ňamku :) a to jenom v mikrovlnce...krkovici s chřestem, mastny se vypeklo krasně...bomba :) zapikaci mikrovlnka super :)
šmajdy

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

já jsem na začátku dával 30ml a pak 50ml ale to jsem jel na tucích a byl jsem na ně trošku zvyklí .ale stejně jsem po tom šel na záchod tak 2x a po treninku jsem je nikdy nedaval...takto jsem to dělal já,,jinak jak baštíš tuky tak bašti hodně zeleninu
Smile04

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

posledních pár dní jak mám ten přechod na bílkoviny tuky zelenina mám pocit a taky často nafoukle břicho nwm proč, zeleninu dávám aby se to hýbalo a třeba včera jako k jídlu jsem si udělal jako přílohu fazolovy lusky na másle a super jako :) jenom mě to taky jaksi prohnalo...musim zjistit čím to je, chtělo by to nějak zklidnit a stabilizovat ten žaludek asi sem ho rozdráždil tim všim naraz :D

trenink včera 10km orbitrek za 37 minut...nééé nešlo to...20km bych nechal, 10km a to jakože tak tak :D nohy uplně v hajzlu, vypovidaly službu, každej den holt to kardio asi zatím nezvládám, ale co mě nezabije to mě posílí :)

jenom bych podotkl že jsem dneska dvakrát lezl knám po schodech nahoru do posilky, a i ta chůze po schodech mi dělala vážný problémy :D

pak sem šel do posky na skok něco vyřídit tak sem si dal ještě
mrtvy tahy , měl se na ně náladku
rozehřívačky
90x2x5
130x2x5
170x5
210x5 pozooor :D offseason to je na me super, sem se na to nasral na tu činku :D
170 tři série po 5ti op...totálně na krev to bylo vam povim :D bolest záda pryč

na to jak sem měl odpaleny haksny a bral to zádama poctivě tak to bylo bomba :D

jinak v SPC se dneska makalo, částečně žaluzie hotové at se v létě nepečem :) a plachta konečně pověšená a vypadá to věru fajne :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: