|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim. |
| objemovka |
|
80% |
[ 112 ] |
| rysovacka |
|
19% |
[ 27 ] |
|
| Celkem hlasů : 139 |
|
| Autor |
Zpráva |
Smile04

|
Zaslal: po březen 24, 2014 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Mno a jak plánuješ sezonu chlape? Komplet amatéry nebo si zkusíš jen něco? |
ahoj...asi zase jako loni...pár amatérských závodů když to půjde a vydrží tělo ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
šmajdy
|
Zaslal: po březen 24, 2014 1:13 pm Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | Ikee napsal: | | Mno a jak plánuješ sezonu chlape? Komplet amatéry nebo si zkusíš jen něco? |
ahoj...asi zase jako loni...pár amatérských závodů když to půjde a vydrží tělo ;) |
letos jich asi bude jen pár což je škoda , bude více open co jsem slyšel
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út březen 25, 2014 10:20 am Předmět: |
|
|
| šmajdy napsal: | | Smile04 napsal: | | Ikee napsal: | | Mno a jak plánuješ sezonu chlape? Komplet amatéry nebo si zkusíš jen něco? |
ahoj...asi zase jako loni...pár amatérských závodů když to půjde a vydrží tělo ;) |
letos jich asi bude jen pár což je škoda , bude více open co jsem slyšel |
ani loni jich nebylo moc...doufám že letos to bude tak nastejno...každopádně ČPS upadá, asi by to chtělo popřemýšlet o změně pravidel...
upřímně ale uvažuju že přemluvím pár lidí a zorganizujem (at už v nebo mimo čps, jestli se domluvíme) tu 105 kategorii a závod pro začátečníky, něco jako byl super závod kralupy...opravdu super závod, kor na to že to byl první závod tam, to se fakt nevidí, většinou první závod mívá defekty v organizaci apod zadrhely, tu nebyl ani jeden co si pamatuju...šlo to jak po másle a byli i sponzoři a dresy, ceny, krásné poháry...super :)
ZÁZNAM DO LOGU:
orbitrek 20km opět 53 minut : ( ale jel sem na nižší stupen zátěže ale o to větší rychlost což se na mě podepsalo masivně lepší termogenezí a pocením, určitě spáleno více než včera, jsem totiž jak vodník a taky solidně více v pi.. , posledních 5km bylo docela slušný utrpení...
stroj píše 256kcal , ale když vidím ten vysledek včera a dnes opět začínám být skeptickej k výpoštům těchto strojů :D ... nejdůležitější je ale že sem zamakal na 100% ne? :D
tedka protein, hrst amin a pro vajca na snidani :) odpo bude krkovice lehce prorostlá se zeleninkou a protein, ještě tvaroh dám zase...
Jo a ještě mám MCT...sice nemam moc tušení jak to baštit ale zkusim po troškach zatím :)
EDIT: poznámka k proteinu...tedka jsem měl a je vynikajicnější :) bomba a žadny hrudky. hail muscletech iron whey arnold edition :)
Naposledy upravil Smile04 dne út březen 25, 2014 10:27 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út březen 25, 2014 10:27 am Předmět: |
|
|
Orbitracky u nas ve fitku taky ukazuji divne, oproti pasu/kolu se nadru 2x tolik, ale spalim sotva polovinu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út březen 25, 2014 10:31 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Orbitracky u nas ve fitku taky ukazuji divne, oproti pasu/kolu se nadru 2x tolik, ale spalim sotva polovinu. |
ani trochu tomu nevěřím, ale brzo seberu mamě její hodinky s heart pásem a tam i zadáš výšku váhu a on (samozřejmě težká cca) kolik si spálil kalorií...ale pro srovnání např těch strojů a běhání venku to bude super :), celkově to mám spíš na kolo ven :)
ale taky protože doma semsi koupil orbitrek s heart rate pásem (myslim 600 za ten pásek chtěli) a dycky po tak 10 minutách jak se spotím...tak heart pás přestane fungovat, protože zvlhne, obalil sem do potr. folii ale to přidalo jen alších 10min cca...:D takže vážně kvalitní výrobek a moc se to nijak nesmí balit ničím lepším pže pak by to nefungovalo že :D bomba stroj
ten pásek na orbik je dobrej vtom že počítá ten faktor kondice jak rychle se ti sníží tep :D asi si ho zapnu dycky na poslednich par minut jenom :D
Naposledy upravil Smile04 dne út březen 25, 2014 10:34 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út březen 25, 2014 10:34 am Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | ani loni jich nebylo moc...doufám že letos to bude tak nastejno...každopádně ČPS upadá, asi by to chtělo popřemýšlet o změně pravidel... |
Nějaké změny proběhly, byla o tom řeč na podzimním vyhlášení. Osobně bych jako šťastnou cestu viděl udělat pár závodů pro amatéry a zbytek udělat jako open. K tomu to ostatně tak nějak směřuje. Každý bude mít kde závodit, to bych se nebál. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: út březen 25, 2014 10:45 am Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: |
Jo a ještě mám MCT...sice nemam moc tušení jak to baštit ale zkusim po troškach zatím :)
|
já to dávám společně s proteinem vše v šejku a pomalinku piji
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út březen 25, 2014 10:52 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Smile04 napsal: | | ani loni jich nebylo moc...doufám že letos to bude tak nastejno...každopádně ČPS upadá, asi by to chtělo popřemýšlet o změně pravidel... |
Nějaké změny proběhly, byla o tom řeč na podzimním vyhlášení. Osobně bych jako šťastnou cestu viděl udělat pár závodů pro amatéry a zbytek udělat jako open. K tomu to ostatně tak nějak směřuje. Každý bude mít kde závodit, to bych se nebál. |
mě to taky více méně vyhovuje že pojedu jen na pár závodů čps plus aš (tam se prej ještě řeší jestli ta nižší bude v čps ale spíš prej ano, (mail od malyho Čestmira :) ) ale 105tka proběhne...když ne více závodů tak alespon malej samo domo závod v brně pro nás a okolí :) udělat 105 a příchozí to se chystam 100% i kdyby to mělo byt jen tak na parkaču nadivoko :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út březen 25, 2014 11:02 am Předmět: |
|
|
| šmajdy napsal: | | Smile04 napsal: |
|
já to dávám společně s proteinem vše v šejku a pomalinku piji |
kolik kolikrat denně? nerad bych se z toho dosral
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út březen 25, 2014 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: |
..něco jako byl super závod kralupy...opravdu super závod, kor na to že to byl první závod tam, to se fakt nevidí, většinou první závod mívá defekty v organizaci apod zadrhely, tu nebyl ani jeden co si pamatuju...šlo to jak po másle a byli i sponzoři a dresy, ceny, krásné poháry...super :)
|
Jéé, to je od tebe hezký. Já si na pár věcí vzpomínám, ale Zdeněk si s tím doopravdy tu práci dal, zamakali jsme a nakonec bylo všechno super. A proč to píšu - letos Kralupy opět budou.
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: út březen 25, 2014 2:05 pm Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | | šmajdy napsal: | | Smile04 napsal: |
|
já to dávám společně s proteinem vše v šejku a pomalinku piji |
kolik kolikrat denně? nerad bych se z toho dosral |
1x denne velky panak mct
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: út březen 25, 2014 2:09 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Smile04 napsal: |
..něco jako byl super závod kralupy...opravdu super závod, kor na to že to byl první závod tam, to se fakt nevidí, většinou první závod mívá defekty v organizaci apod zadrhely, tu nebyl ani jeden co si pamatuju...šlo to jak po másle a byli i sponzoři a dresy, ceny, krásné poháry...super :)
|
Jéé, to je od tebe hezký. Já si na pár věcí vzpomínám, ale Zdeněk si s tím doopravdy tu práci dal, zamakali jsme a nakonec bylo všechno super. A proč to píšu - letos Kralupy opět budou. |
super tak to bych taky prijel si to vyzkouset.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: út březen 25, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
| šmajdy napsal: | | Ikee napsal: | | Smile04 napsal: |
|
Jéé, to je od tebe hezký. Já si na pár věcí vzpomínám, ale Zdeněk si s tím doopravdy tu práci dal, zamakali jsme a nakonec bylo všechno super. A proč to píšu - letos Kralupy opět budou. |
super tak to bych taky prijel si to vyzkouset. |
na kralupy bych taky dojel :) super to bylo tak to se těším :)
heled šmajdy, ráno sem dal na zkoušku 10ml to je maličko, do šejkru potreninkoveho sem dal celou tu odměrku to je msylim 30-35ml tak sem vypil shake a v práci celej den nedělám ni jiného než seru :D
takže alespon takovej jarní úklid no xD...jak by řekl H. simpson :D
snad to brzo přejde...zítra zkusím dát mín apostupne zvyšovat
jinak dneska trenink
benche 5x10 80kg, superserie s 5 strikními shyby kladivovym uchopem, maximalně nahoru a pomalu dolů...
po těch 5 serkach sem byl už pěkně napumpovaný :)
přemístění a výraz (power verze)
50 dvě série rychlé
80 3 série rychlé, dotyk na zemí a hnedka nahoru
110 celkem třikrát, kupodivu mě nějak začlo zlobit po přemístění zápěstí, docela bolestivé když jsem držel činku na kozách...už sem nejel přemístění s činkou nějakej ten pátek takže asi nezvyk, síla byla vpohodě i na víc ale nejsme žádní vzpěrači né :D proč to hrotit
(spíš nejezdím víc protože pak bych to musel odhazovat a to nerad dělám...na velky vahy jedu axle stim možu hazet jak chcu)
dokonce sem při přemístění zaznamena jak prudce jdu nahoru že se mi motá škopek, asi su moc explozivní :D ale spíš to přičítám nezvyku
rozpažky ještě na šikmé lavici v kombinaci s kladivama na biceps vsedě
4série
biceps izolovaně o koleno a tric za hlavou s lehkou jednoručkou :)
5sérií
kolečko na báchor
3x10 sérií na kolenou ale pořádně :D auvejs
přítahy nohou ve visu napřed kolena pak špičky nohou
a útěk do práce :)
v práci sem si udělal super ňamku :) a to jenom v mikrovlnce...krkovici s chřestem, mastny se vypeklo krasně...bomba :) zapikaci mikrovlnka super :)
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 7:30 am Předmět: |
|
|
posledních pár dní jak mám ten přechod na bílkoviny tuky zelenina mám pocit a taky často nafoukle břicho nwm proč, zeleninu dávám aby se to hýbalo a třeba včera jako k jídlu jsem si udělal jako přílohu fazolovy lusky na másle a super jako :) jenom mě to taky jaksi prohnalo...musim zjistit čím to je, chtělo by to nějak zklidnit a stabilizovat ten žaludek asi sem ho rozdráždil tim všim naraz :D
trenink včera 10km orbitrek za 37 minut...nééé nešlo to...20km bych nechal, 10km a to jakože tak tak :D nohy uplně v hajzlu, vypovidaly službu, každej den holt to kardio asi zatím nezvládám, ale co mě nezabije to mě posílí :)
jenom bych podotkl že jsem dneska dvakrát lezl knám po schodech nahoru do posilky, a i ta chůze po schodech mi dělala vážný problémy :D
pak sem šel do posky na skok něco vyřídit tak sem si dal ještě
mrtvy tahy , měl se na ně náladku
rozehřívačky
90x2x5
130x2x5
170x5
210x5 pozooor :D offseason to je na me super, sem se na to nasral na tu činku :D
170 tři série po 5ti op...totálně na krev to bylo vam povim :D bolest záda pryč
na to jak sem měl odpaleny haksny a bral to zádama poctivě tak to bylo bomba :D
jinak v SPC se dneska makalo, částečně žaluzie hotové at se v létě nepečem :) a plachta konečně pověšená a vypadá to věru fajne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|