ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ttby

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2014 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shyby; pauza 2:50
STRATEGIE: tahat dolu pauzu ve zrychleném řízení. Exaktní počítání až budou jateční.

Přítahy - 3x každých 48s po dobu pul hodiny
STRATEGIE: honit to na rate, aktuální 3,75 přítahů/min . Příště o sekundu méně.

ihned po přítazích+ vsunuto 1 kolo
Kažých 48s
10 kliků
15 dřepů
8 kol

STRATEGIE: prodlužovat, pauza se do cca 45s dědí od prvního cvičení
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2014 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koho chceme na Spartan race?

Balista napsal:
flew napsal:
A aby to bylo úplně top... Tak tam chci TTby/ho

Jenže ten by nejprve oběhnul třetinovou délku závodu (8x) a potom by si udělal poloviční překážky a každou by přelezl 12x s pauzou na písničku a kdyby to šlo moc dobře, přidal by další přelézání
ttby

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2014 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Koho chceme na Spartan race?

Balista napsal:
flew napsal:
A aby to bylo úplně top... Tak tam chci TTby/ho

Jenže ten by nejprve oběhnul třetinovou délku závodu (8x) a potom by si udělal poloviční překážky a každou by přelezl 12x s pauzou na písničku a kdyby to šlo moc dobře, přidal by další přelézání

Je to na muj učet, ale líbí se mi to ;)
ttby

PříspěvekZaslal: so březen 22, 2014 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TABATA přítahy
TABATA kb kolem těla
TABATA bříško

50x kliky na bradlech s pauzou 1:24

MOD (kolo,5)=1; 2 přítahy 9 kliků 13 dřepů - na to je 57 sekund
MOD (kolo,5)=2; 2 přítahy 8 kliků 13 dřepů - je na to 57 sekund
MOD (kolo,5)=3; 9 kliků 2 přítay 12 dřepů - je na to 57 sekund
MOD (kolo,5)=4; 8 kliků 14 dřepů, 3 přítahy a HYDRATACE - je na to 1:09
MOD (kolo,5)=0; 13 dřepů 2 přítahy 8 kliků je na to 57 sekund
15 KOL

STRATEGIE: Ještě jednou zopakovat na 30+ kolech a pak redizajnovat, chce to trošku přitvrdit.
ttby

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2014 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3 přítahy každých 47 sekund po dobu 30 minut
STRATEGIE: honit to na rate, aktuální 3,83přítahů/minutu . Až budu na cca 4přítazích za minutu tak z 3 přítahů za 45s switchnu na 4 přítahy za minutu. Příště opakovat, pak dolu.

ihned po té

Každých 47 sekund
11 kliků
16 dřepů
8 kol.

A pak bříško a nějaké kliky na bradlech
ttby

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska to nebylo uplně super, ale nejspíše to bylo tím, že jsem měl těžké tepláky, vono se to nezdá ale tyhle jsou fakt těžké.

Schyby - pauza 2:40
Strategie: nepočitám dokud to nebude jateční, s pauzou dolu ve zrychleném řízení.

Kliky na bradlech -104x
Pauza: cca 1:30.

Bez strategie, dlouho sem necvičil, tak se snažím to pomalu rozjet..

Přednožování na bradlech - 6serii

Bríško - TABATA

TABATA 14,4kg biceposvé zdvihy
TABATA kliky v zátěžové vestě

Jo a málem bych zapomnil - upgradoval jsem svuj rekord z 13 na 15 kliku na bradlech
decarabas

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ked mas tazke teplaky, povyberaj si z vrecak plechovky s monstermi

Mas aj nejaky vizualny progres, alebo len, no, vykonnostny?

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ttby

PříspěvekZaslal: út březen 25, 2014 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Ked mas tazke teplaky, povyberaj si z vrecak plechovky s monstermi

Mas aj nejaky vizualny progres, alebo len, no, vykonnostny?

Aktuálně mam vizuální degress, nastoupil jsem do práce a jako programátor pochopiteně musím pokrýt neznalost aktuálního systému pomocí dotování hodin a mozku kofeinem s čokoládou..

Vizuální zatím těžko říct, kdys jsem se vyfotil a ještě jsem neměl odvahu to porovnat, ale žádný zázrak to nebude. Ted to stejně asi nemá cenu, poslední týdny nebyla má strava uplně to nejlepší to přiznám bez mučení. Co si myslím, že se změnilo jsou záda, jako niže od podpaždí, na záda jsem začal šahat až ted když jsem začal cvičit. Předtím jsem třeba udělal nějakej ten klik nebo bicepsové zdvihy - ne efektivně - ne dlouhodobě, ale semtam prostě něco bylo.

Na druhou stranu - já nevidím, váha moc nevidí - ale okolí paradoxně rozeznává, že cvičím.

Měl jsem na to tady jeden takový názor, se kterým mi rozucupovali, takže se na to odkazovat nebudu. Stálo to na tom, že dokud se rychle zlepšuji, tak protože tělo zlepšuje - někdo tu napsal neurovalovou koordinaci - a vnitřní strukturu. A mysim, že s tím co cvičím mu to ještě pořád stačí, teprve až ho začnu challangovat tolik, že už interní změny ve svalech nebudou stačit, pak se imho začne měnit a naopak výkon stagnovat. To je muj názor ačkoliv mi tu s ním někdo poslal někam.. někde jsem četl o fizologickém limitu cca zvednutí 10kg na 1cm pruřez svalu. Myslím, že jsem daleko daleko od toho limitu. Opak znam lidi, co bych si tipnul, že jsou hodně blízko a změny by byly vidět podstatně rychleji..

Co vnímám pozitivně, trošku jsem se naučil pracovat s vastní vahou i když nyní dočasně jsem ted UP (z duvodu čokolády a návštěvy rodiču a prarodiču :D), tak tak nějak už trošku vnímam lépe tělo.
Balista

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 8:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
Co vnímám pozitivně, trošku jsem se naučil pracovat s vastní vahou i když nyní dočasně jsem ted UP (z duvodu čokolády a návštěvy rodiču a prarodiču :D), tak tak nějak už trošku vnímam lépe tělo .

ad těžké tepláky - buď si kup elasťáky ("manly yoga pants", viz obrázek) nebo cvič nahatej, když cvičíš doma ("true naked spartan workout", viz obrázek 2)

ttby

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
nebo cvič nahatej,

jako, že bych si dal pindikem při každém kliku o podlahu? to opravdu nemusím..
Grimley

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl bys ho dlouhýho až na zem
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
citace:
nebo cvič nahatej,

jako, že bych si dal pindikem při každém kliku o podlahu? to opravdu nemusím..
Měl bys to jako indikátor, že je hloubka kliku uznaná:o)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ttby

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Měl bys to jako indikátor, že je hloubka kliku uznaná:o)

obávám se, že pindíkem narazíš na podlahu daleko dříve než se to dá počítat za regulerní klik..

Dnes

Schyby - nepočitáno, taktováno na 2:30
STRATEGIE: ve zrychleném jsou s pauzou dolu. Počítat začnu až budou jateční, už je to blízko - dávám to tak po 5ti

3 přítahy každých 47 sekund po dobu 30ti minut
STRATEGIE: honit to na rate. Poslední serii jsem tam vytlačil 4, takže je to málo -> příště zase sekundu dolu.

Každých 47s
12 kliků
17 dřepů
6 kol
ttby

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem zjisil, že tu mam maximálku 15x kliky na bradlech zapsanou 2x, tedy druhé překonání rekordu se nekonalo, jen jsem to zopakoval. Takže jsem to tedko prubnul a 17x klik na bradlech
ttby

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2014 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přítahy v 95,5kg - pauza písnička (pro zájemce Norher - album Death Unlimited, tzn standardně dlouhá)
3x,3x,2x,2x
/*+ S 3x naprostá spokojenost. A pořád si stojím za tím, že stanový cíl je do konce roku reálný, i když se mi tu vysmáli ;) At již cíle dosáhnu nebo ne, prostě to neni uplně mimo. Mimochodem dobrou paxí bývá stanovení většího cíle než na který člověk má o cca 4%. - nemíchat s mými 4% vynuceného zlepšování ;) */

přítahy - ihned jsem dropnul závaží a nechal si jen 9,6kg vestu a taktováno po 1m 41 skundách
3x,3x,3x,3x

ihned bradla - kliky na bradlech se zátěžovou vestou 9,6kg
8x,7x,6x,7x
/*+ 8x je rekord a navíc si musim zapamatovat, že s vestou nemam vyskakovat na bradla, mam jinak těžiště a málem jsem skončil na vestě, na zádech a s bradly na krku.. */

Pak odpočinek cca 7 minut a:

TABATA bicepsové zdvihy 14,4 kg
TABATA kliky vzátěžové vestě
TABATA bříško
TABATA KB kolem těla
TABATA dřepy

Vše ihned za sebou.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: