|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: út březen 25, 2014 10:19 am Předmět: |
|
|
To by mě trenérka vystřelila ze cviček _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daveM

|
Zaslal: út březen 25, 2014 9:16 pm Předmět: |
|
|
zelezny koule.. ty tomu nak rozumis nebo jen pises, co jsi cetl ?
at nemates .. treba jo, kdo vi.. ale pokud to nemas ozkousene, neni dobry radit, at to nebere vazne.. pokud mas, tak ok a dobre, ze tak. ale ne na 100 kilech..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út březen 25, 2014 11:17 pm Předmět: |
|
|
PONDĚLÍ
Dřep (těžké - intenzita):
60-80-100-120-140
3/150-150-150-150
- po těch závodech mě chytly (svalově) a ztuhly spodní záda (v neděli ok, až u dřepů to začlo), takže s páskem a i tak to bylo docela těžké
Bench se stopkou (střední):
40-50-60-70
4/85-85-85-85
Pozved (lehké):
60-100
5/125-125-125-125
- tu jsem musel mít taky pásek, záda totálně ztuhlý a 125kg bylo jako 160kg  (Balista může potvrdit, jak jsem měl problém se ohnout pro kotouč)
Tlak silou za hlavou trhový:
5/30-40
4/50-50-50-50 _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne út březen 25, 2014 11:31 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út březen 25, 2014 11:31 pm Předmět: |
|
|
| daveM napsal: | zelezny koule.. ty tomu nak rozumis nebo jen pises, co jsi cetl ?
at nemates .. treba jo, kdo vi.. ale pokud to nemas ozkousene, neni dobry radit, at to nebere vazne.. pokud mas, tak ok a dobre, ze tak. ale ne na 100 kilech.. |
Není moc lidí, kteří by tu rozuměli víc, než on... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: út březen 25, 2014 11:33 pm Předmět: |
|
|
Ach.... _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út březen 25, 2014 11:45 pm Předmět: |
|
|
ÚTERÝ
Trh ze země + z visu:
1+1/40-45-45-50-50-55-55-60-65n-60
Výrazové tlaky (pushpress):
3/40-50-60-65-75-85-90
Výpichy: = činka na ramenou, rozjet od nohou a nadhodit ji k úrovni hlavy
4/90-100-110-120-130
Ring dips (+10kg vesta):
10-10-10-10-10
- trh po dlouhé době, ze země v pohodě ale ten vis mi moc nejde zatím
- výrazové tlaky silově v pohodě
- výpichy jsem jel poprvé v životě ale bavilo mě to, super cvik
Zítra WOD + Fomin, těžké benche. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
SIA
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: st březen 26, 2014 7:52 am Předmět: |
|
|
nechci to tu zasirat.. ale odpoved, ze tomu nekdo rozumi nejvic je neco, jako vira tva te uzdravi :), naky vysledky a vlastni zkusenosti spis ...
nechci srat, ale casto tu pisou lidi, co nekde neco ctou a nebo radi, aniz neco zkouseli
proto jsem psal, at radsi drlift.. myslim, ze to je o necem jinym
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st březen 26, 2014 9:02 am Předmět: |
|
|
| daveM napsal: | nechci to tu zasirat.. ale odpoved, ze tomu nekdo rozumi nejvic je neco, jako vira tva te uzdravi :), naky vysledky a vlastni zkusenosti spis ...
nechci srat, ale casto tu pisou lidi, co nekde neco ctou a nebo radi, aniz neco zkouseli
proto jsem psal, at radsi drlift.. myslim, ze to je o necem jinym |
To uz probehlo
Kdyz ale vidim, co vsechno k tomu jeste Frozz jede, tak mi to hlava nebere. Ja toho mel pri Fominovi celkem dost, ale Frozz tam vklada jeste ty svoje divociny. Pred zavodem by je to chtelo zkrouhnout. Na druhou stranu bude mit diky tomu udelanej peknej treninkovej objem a forma by pak mohla spis prijit, ale to se uvidi vzdycky az na zavode.
Clovek si musi vyzkouset na sobe, jaky typ ladeni mu nejvic vyhovuje. Chce to odjet vic zavodu, ozkouset ruzne pripravy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: st březen 26, 2014 9:59 am Předmět: |
|
|
| daveM napsal: | nechci to tu zasirat.. ale odpoved, ze tomu nekdo rozumi nejvic je neco, jako vira tva te uzdravi :), naky vysledky a vlastni zkusenosti spis ...
proto jsem psal, at radsi drlift.. myslim, ze to je o necem jinym |
Výsledky a vlastní zkušenosti jdou určitě nějak hezky popsat, aby si člověk o přispivateli udělal obrázek, ale podle mě to není jediný hledisko. Z mého pohledu, pohledu čtenáře několika slušných webů (i v angličtině) o posilování, jsem časem zjistil, kdo tomu rozumí a koho názory má cenu číst. Určitě to nejsou různý "nadějný" a prosypaný junioři z tohohle webu... Osobně se domnívám, že tak 70-80% cvičenců má velice omezený znalosti o tréninku a výživě a vůbec mě nebaví jim něco vysvětlovat a bojovat proti mýtům. Přitom dnes je tolik informací na netu, stačí nelenit a něco si nastudovat. A pokus si mám nastudovat něco smysluplnýho, tak zrovna příspěvky od Michala Vrátného (Zeleznakoule) mezi to smysluplný určitě patří. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st březen 26, 2014 4:00 pm Předmět: |
|
|
Frozzovi můžete radit horem dolem, stejně si to udělá jak chce sám, protože je tvrdohlavej jak mezek
Taky jsem se mu snažil radit, ať trochu oseká v rámci Fomina mrtvoly, protože se utaví.
Každopádně nejlepší je, když si každej sám na sobě odzkouší, co mu sedí a Frozz evidentně ví, co dělá a výsledky má parádní
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st březen 26, 2014 4:22 pm Předmět: |
|
|
Byl jsem na semináři Michala Vrátného (zeleznakoule) a opravdu nelze než potvrdit, že tento člověk ví o cvičení víc než 95% lidí zde a jeho rady jsou postavený na kvalitních základech. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st březen 26, 2014 4:29 pm Předmět: |
|
|
@Marky V. & Reiben & Kulivočko Opičácký: Díky moc, vážím si podpory. Ale zase brzděte, ať nás odsud nevyrazej za reklamu :))
@daveM:
Dave,
konkrétně tento program sám na sobě odzkoušený nemám, ale znám celkem dost lidí (osobně), kteří na něm měli fantastické výsledky. Kdokoli, kdo ho odcvičil, měl super progres. Nejde o jentak nějakou spatlaninu z blogu Franty Vomáčky, ale modifikaci Smolova z pera programingového guru Pavla Tsatsoulina.
Zkus ho a uvidíš sám. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st březen 26, 2014 5:26 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Frozz. napsal: | | Jako další program bych chtěl asi Smolova a jeho dřepy, je to prý brutální, co jsem tak četl a slyšel od lidí. |
LOL, LOL a ještě dvakrát LOL!!!
Dojet Fomina a pak se pustit do Smolova - Ty se fakt nemáš rád :)
Ale ať jen netrolluju - na origo Smolova se vykašli a zkus spíš Russian Squat Assault. Modifikovaná verze Smolova pro lidi, co nefetujou. A doporučuju po MČR a ukončení Fomina dát třeba 6 týdnů nějakýho pohodovějšího bloku.
Převzato z Beyond Bodybuilding. |
přepočítal jsem si tenhle program na svoje aktualni maximum a přijde mi to hodně brutalní, skoro až nereálný
viděl bych to začít první týden někde okolo 95% skutečného maxima
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st březen 26, 2014 7:14 pm Předmět: |
|
|
Drlift - udělám ty poslední 2 týdny Fomina tak, jak jsi mi poradil  .
SpekounP - jsem tvrdohlavý, ale občas si nechám poradit. Já prostě vsázím na to, že jsem mnoho let tvrdě trénoval, každý den (při atletice) a tělo je zvyklé na dřinu, zároveň jsem vypozoroval, že regeneraci mám taky dobrou, takže toho využívám.
Chci výsledky? Musím makat...
ŽKoule - půjdu do toho Assaulta a budu ti věřit :-), vypadá to zajímavě. Takže dát si po závodech týden DELOAD a pak najet na Assaulta je asi blbost že? Mě se totiž 6 týdnů zdá jako hrozně dlouhá doba  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|