Frozz - silová vytrvalost

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 73, 74, 75  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Frozz - silová vytrvalost  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Frozz - silová vytrvalost
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Frozz.

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

STŘEDA

1. fáze

Veslo 1km

Bench (těžké - intenzita):
40-60-80
3/101-101-101-101

Dřep (lehké):
60-80
6/100-100-100-100

Pozved rychlostní (střední):
60-100-120
3/145-145-145-145

Naposledy upravil Frozz. dne st březen 26, 2014 8:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Frozz.

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2. fáze

AMRAP 10min:
3-6-9-12-15-18-21...
wallball (10)
sit up
box jump

Skóre: 229 (skončil jsem u 21 wallball, 19 situp)

- trochu zatuhly nohy , jinak fajná rychlovka, nebylo už moc času
- zítra delší WOD a vzpírání + doplňky
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
ŽKoule - půjdu do toho Assaulta a budu ti věřit :-), vypadá to zajímavě. Takže dát si po závodech týden DELOAD a pak najet na Assaulta je asi blbost že? Mě se totiž 6 týdnů zdá jako hrozně dlouhá doba .

Týden je fakt málo. Byť máš pocit, že regeneruješ rychle, někde se to střádá... Buď trpělivej, jinak narazíš ksichtem do zdi - dříve či později. Prioritou #1 by pro Tebe teď mělo být doléčení kotníku.

Kolik času máš mezi těma závodama?
Frozz.

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za měsíc je MČR, za asi 3 týdny vzpírání závody. Dobře, díky za názor.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No tak před vzpíráním dřepovací program nepotřebuješ, nebo?
Frozz.

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
No tak před vzpíráním dřepovací program nepotřebuješ, nebo?

Vzpírání mám teď 2x týdně, závody jsou tuším někdy v půlce dubna. Toho assaulta bych si dal po MČR, prostě jen tak na zlepšení výkonu a vyzkoušení nového plánu, po MČR už asi pro mě důležité závody v trojboji nebudou, nebo možná jo ale nepamatuju si je .
daveM

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

evropa vole :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Frozz.

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to nemám výsledky...teď jsem tomu vzpírání moc nedal.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Vzpírání mám teď 2x týdně, závody jsou tuším někdy v půlce dubna. Toho assaulta bych si dal po MČR, prostě jen tak na zlepšení výkonu a vyzkoušení nového plánu, po MČR už asi pro mě důležité závody v trojboji nebudou, nebo možná jo ale nepamatuju si je .

Teď mi není úplně jasný, kdy máš teda závody ve vzpírání? MČR je 26 duben, ne? Vzpírání je před nebo po?
daveM

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

evropa v trojboji :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daveM

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak posledni zasirani .. marky a reiben.. super, ze jste me to vysvetlili .. proc a jak :)
takze se prihlasim k nekomu na kurz a budu doufat, ze to je ok... ze to pekne vysvetli..
tak naposled.. je rozdil mezi clovekem, co to dela dlouho a clovekem ,co neco vysvetluje. na takovydle urovni nema cenu se bavit s zeleznou kouli.. (nic proti zeleznymu koulari, ani v nejmensim), proste je to neco jinyho, kdo to nepochopi, tak neni moc normalni
kazdej tu radi a houby zazil..
pisu to proto, ze je moc lidi, co si rika guru a hovno zvedlo
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st březen 26, 2014 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Davide,

nemám nejmenší náladu se s Tebou hádat přes internety. Od toho jsou osobní setkání, pokec z očí do očí případně (když je nejhůř) tatami :) Nehledě na to, že je to fakt promarněnej čas, kterej můžu strávit nějakou produktivnější činností - já nevím, třeba čuměním do zdi.

Až Tě tu příště zase potkám, můžeš mi to klidně říct do očí - proč to vidíš tak, jak to vidíš. A já Ti zase rád vysvětlím, že se nepokládám za žádného guru a taky si moc dobře uvědomuji, že je spousta takových, co nazvedali několikanásobně víc, než já. Nicméně zdá se, že i těm občas dokážu dát jednu dvě dobré rady, aby zvedli ještě víc. Nebo byli pohyblivější. Rychlejší. Explozivnější. A o to jde ;)

Zbytek debaty bych preferoval osobně, ze zkušenosti je mi jasné, že tohle nikam nepovede.

Michal
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 1:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:

Teď mi není úplně jasný, kdy máš teda závody ve vzpírání? MČR je 26 duben, ne? Vzpírání je před nebo po?

Vzpírání je před ;-).

David - Na Evropu v trojboji, co jsem koukal, bych musel mít total 600+, což nemám :)
kulíšek

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
ZeleznaKoule napsal:

Vzpírání je před ;-).

David - Na Evropu v trojboji, co jsem koukal, bych musel mít total 600+, což nemám :)

Jak jsi na tohle prisel? To vis vic, nez ja.... ME v raw trojboji neni, je jen MS...
Jukni jen na mcr z lonska dospelych. Borec, rocnik 1988, 252,5+170+305, tedy 727,5 trojboj...
Mas potencial se jeste zlepsovat, ale musis v tom treninku trochu zapojit hlavu a ne vymyslet veci systemem tohle je tezsi, takze to bude lepsi... rady, cos dostal, sis moc k srdci nevzal... a ja si myslim, ze uz preci jen neco malo odzvedano mam, jen toho fomina jsem jela tak petkrat, proto jsem se ti k tomu snazila dat par tipu...ale komu neni rady...
Petey

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rozbroje medzi trenerom a trenovanym? ja by som toho kulicha predsa len pocuval

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Frozz - silová vytrvalost Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 73, 74, 75  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: