Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 775, 776, 777 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
Ani mi to tak neleze na nervy ale spis me mrzi, ze jsem si pri te americke akci v lidlu nevzal vic peanutu, uz jsem na suchu

Jestli máš možnost mixéru, udělej si ho sám. Kup tak 500g pražených nesolených arašídů, nasyp a namixuj. Jestli chceš "crunchy", namixuj nejdřív na nejnižší stupeň, odsyp a až budeš mít z dlouhého mixování máslo, tak to jen smícháš a hotovo ;)
Tom3

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nevim jestli by to muj mixer dal vyjde to lip jak kupovany?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
No nevim jestli by to muj mixer dal vyjde to lip jak kupovany?

V Kauflandu máš 100g těchle arašíd za 10 kaček, v Tescu půl kila taky tak nějak, dle mého to rozhodně vyjde lépe ;)
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Grimley napsal:
Ty vogo vcera jsem si pln očekávání koupil na dnešní oběd šmakouna, že jakože se najím zdravě... A větší kentus jsem už dlouho neměl...možná kdyby se to přestávalo na cibulce, přidalo pět druhů koření a zajedl bych to kvantem prilohy, tak by to bylo i průměrně dobrý

Ono šmakoun se musí umět udělat. U nás v menze ho dělají na kari s rýží a je to mňamka, třeba i šmakounový guláš je fajn, ale chce to prostě nechat v té šťávě trošku uležet, aby to dostalo ždibec chuti

Je fakt, že Šmakoun se musí umět udělat.
tezzy196

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední dobou mi leze slušně na nervy recepční ve fitku kam chodím. Problém spočívá v tom, že slečna neumí zdravit, ale vůbec. Zezačátku sem tam něco kvákla ale poslední měsíc nevotevře hubu snad nikdy. Mě je blbý tam přijít a taky neříct nic, tak ze mě vypadne alespoň to formální dobrý den. Kdyby teda utrousila alespoň "dobrej" tak ok. Ale prostě nepozdravit zákazníka (kterej tam nechává docela dost peněz na studentský poměry) je podle mě dost nevychovaný a mám silný tušení, že slečna je protekční a myslí si, že místo má na furt. To sice ano, ale vážně uvažuju, že začnu chodit jinam. Její další chování úspěšně ignoruju (například, že přijdu k recepci a ona na mě několik sekund čumí jako "co tady chce") ale prostě tohle nezdravení mě vytáčí do ruda. Takže dnes jsem se rozhodl, že jí budu oplácet stejnou mincí a budu stejně nevychovanej jako ona (a sem tam si pořádně zatřískám při mrtvejch tazích)
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Třeba tě chce jen přeblafnout a neví, jak to říct :D Btw dr. Sheldon Cooper by ti poradil schránku na stížnosti
Mick994

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To já zatím ve všch fitkách kde jsem byl narazil na příjemný personál.
Možná jste si jen nepadli do oka, nahoď šarm
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tezzy196 napsal:
Poslední dobou mi leze slušně na nervy recepční ve fitku kam chodím. Problém spočívá v tom, že slečna neumí zdravit, ale vůbec. Zezačátku sem tam něco kvákla ale poslední měsíc nevotevře hubu snad nikdy. Mě je blbý tam přijít a taky neříct nic, tak ze mě vypadne alespoň to formální dobrý den. Kdyby teda utrousila alespoň "dobrej" tak ok. Ale prostě nepozdravit zákazníka (kterej tam nechává docela dost peněz na studentský poměry) je podle mě dost nevychovaný a mám silný tušení, že slečna je protekční a myslí si, že místo má na furt. To sice ano, ale vážně uvažuju, že začnu chodit jinam. Její další chování úspěšně ignoruju (například, že přijdu k recepci a ona na mě několik sekund čumí jako "co tady chce") ale prostě tohle nezdravení mě vytáčí do ruda. Takže dnes jsem se rozhodl, že jí budu oplácet stejnou mincí a budu stejně nevychovanej jako ona (a sem tam si pořádně zatřískám při mrtvejch tazích)

Je fakt, že to nezdravení dokáže člověka pekelně vyprudit. Měl jsem minulý rok takovýho spolubydlu na privátě a to byly zážitky někdy. Pr!nc by mohl vyprávět.
dunnoWayne
(ban)

PříspěvekZaslal: čt březen 27, 2014 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám tohle se sousedkou, akorát že to dělá pravidelně stylem -Dnes zdravím¨, zítra ne a tak pořád dokola.
Už jsem ji chtěl říct že mě nemusí zdravit, že mě pozdraví kdejaká děvka na náměstí a jsem spokojenej ale proč ze sebe dělá dámu když ji mám hozenou jako vymaštěnou blbku která pozdraví akorát když ráno zjistí že se v noci nevysrala do peřin.
Study

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2014 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prosím vás může mi to někdo vysvětlit proč mi už podruhé v řadě poslali něco špatného z Ronnie obchodu?.. Ja už popravdě nevím jestli se smát nebo být naštvaný

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Mablung

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2014 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Prosím vás může mi to někdo vysvětlit proč mi už podruhé v řadě poslali něco špatného z Ronnie obchodu?.. Ja už popravdě nevím jestli se smát nebo být naštvaný

Ronnie, Ronnie. Jak to tak čtu, tak ti nějak vržou procesy. Asi by jsi se měl podívat na svůj pick/pack proces. Pokud tam máš kontrolu dvojích očí, pak ti selhává. Pokud nemáš, měl by jsi si jí rychle zavést.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá březen 28, 2014 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:

lol, zase? Mám takový pocit že už se budou kutálet hlavy
Korny

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2014 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsou prostě e-shopy :) Někdy se holt stane, že přijde něco špatně, nikdo není neomylný, podle čeho se ale dá hodnotit kvalita e-shopu je jak rychle tu chybu napraví...
Gohan

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2014 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jasně že nikdo není neomylný, ale dvakrát po sobě stejnému zákazníkovi?
Mablung

PříspěvekZaslal: so březen 29, 2014 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Tak jasně že nikdo není neomylný, ale dvakrát po sobě stejnému zákazníkovi?

Klidně. Nedávno jedna kurýrní služba udělal botu, když doručovala našemu významnému zákazníkovi. "Stane se to jednou, maximálně dvakrát za deset let." Za měsíc jsme mu posílali další zásilku, sledovanou všemi a část další zásilky putovala přes Čínu. Ne, nestihla to včas.
Jinými slovy, když se to sere, tak se to sere. Ale je pravda, že neznám Ronnieho chybovost.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 775, 776, 777 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: