|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Johny.Fox

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 3:01 pm Předmět: |
|
|
No nevim jestli by to muj mixer dal  vyjde to lip jak kupovany? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 4:44 pm Předmět: |
|
|
| Oddo napsal: | | Grimley napsal: | Ty vogo vcera jsem si pln očekávání koupil na dnešní oběd šmakouna, že jakože se najím zdravě... A větší kentus jsem už dlouho neměl...možná kdyby se to přestávalo na cibulce, přidalo pět druhů koření a zajedl bych to kvantem prilohy, tak by to bylo i průměrně dobrý |
Ono šmakoun se musí umět udělat. U nás v menze ho dělají na kari s rýží a je to mňamka, třeba i šmakounový guláš je fajn, ale chce to prostě nechat v té šťávě trošku uležet, aby to dostalo ždibec chuti |
Je fakt, že Šmakoun se musí umět udělat. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
Zaslal: čt březen 27, 2014 6:48 pm Předmět: |
|
|
Poslední dobou mi leze slušně na nervy recepční ve fitku kam chodím. Problém spočívá v tom, že slečna neumí zdravit, ale vůbec. Zezačátku sem tam něco kvákla ale poslední měsíc nevotevře hubu snad nikdy. Mě je blbý tam přijít a taky neříct nic, tak ze mě vypadne alespoň to formální dobrý den. Kdyby teda utrousila alespoň "dobrej" tak ok. Ale prostě nepozdravit zákazníka (kterej tam nechává docela dost peněz na studentský poměry) je podle mě dost nevychovaný a mám silný tušení, že slečna je protekční a myslí si, že místo má na furt. To sice ano, ale vážně uvažuju, že začnu chodit jinam. Její další chování úspěšně ignoruju (například, že přijdu k recepci a ona na mě několik sekund čumí jako "co tady chce") ale prostě tohle nezdravení mě vytáčí do ruda. Takže dnes jsem se rozhodl, že jí budu oplácet stejnou mincí a budu stejně nevychovanej jako ona (a sem tam si pořádně zatřískám při mrtvejch tazích)
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 8:31 pm Předmět: |
|
|
To já zatím ve všch fitkách kde jsem byl narazil na příjemný personál.
Možná jste si jen nepadli do oka, nahoď šarm _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 8:33 pm Předmět: |
|
|
| tezzy196 napsal: | | Poslední dobou mi leze slušně na nervy recepční ve fitku kam chodím. Problém spočívá v tom, že slečna neumí zdravit, ale vůbec. Zezačátku sem tam něco kvákla ale poslední měsíc nevotevře hubu snad nikdy. Mě je blbý tam přijít a taky neříct nic, tak ze mě vypadne alespoň to formální dobrý den. Kdyby teda utrousila alespoň "dobrej" tak ok. Ale prostě nepozdravit zákazníka (kterej tam nechává docela dost peněz na studentský poměry) je podle mě dost nevychovaný a mám silný tušení, že slečna je protekční a myslí si, že místo má na furt. To sice ano, ale vážně uvažuju, že začnu chodit jinam. Její další chování úspěšně ignoruju (například, že přijdu k recepci a ona na mě několik sekund čumí jako "co tady chce") ale prostě tohle nezdravení mě vytáčí do ruda. Takže dnes jsem se rozhodl, že jí budu oplácet stejnou mincí a budu stejně nevychovanej jako ona (a sem tam si pořádně zatřískám při mrtvejch tazích) |
Je fakt, že to nezdravení dokáže člověka pekelně vyprudit. Měl jsem minulý rok takovýho spolubydlu na privátě a to byly zážitky někdy. Pr!nc by mohl vyprávět. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 9:15 pm Předmět: |
|
|
Já mám tohle se sousedkou, akorát že to dělá pravidelně stylem -Dnes zdravím¨, zítra ne a tak pořád dokola.
Už jsem ji chtěl říct že mě nemusí zdravit, že mě pozdraví kdejaká děvka na náměstí a jsem spokojenej ale proč ze sebe dělá dámu když ji mám hozenou jako vymaštěnou blbku která pozdraví akorát když ráno zjistí že se v noci nevysrala do peřin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá březen 28, 2014 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Prosím vás může mi to někdo vysvětlit proč mi už podruhé v řadě poslali něco špatného z Ronnie obchodu?.. Ja už popravdě nevím jestli se smát nebo být naštvaný |
Ronnie, Ronnie. Jak to tak čtu, tak ti nějak vržou procesy. Asi by jsi se měl podívat na svůj pick/pack proces. Pokud tam máš kontrolu dvojích očí, pak ti selhává. Pokud nemáš, měl by jsi si jí rychle zavést.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá březen 28, 2014 11:08 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Prosím vás může mi to někdo vysvětlit proč mi už podruhé v řadě poslali něco špatného z Ronnie obchodu?.. Ja už popravdě nevím jestli se smát nebo být naštvaný |
lol, zase? Mám takový pocit že už se budou kutálet hlavy
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so březen 29, 2014 7:48 am Předmět: |
|
|
To jsou prostě e-shopy :) Někdy se holt stane, že přijde něco špatně, nikdo není neomylný, podle čeho se ale dá hodnotit kvalita e-shopu je jak rychle tu chybu napraví...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so březen 29, 2014 12:39 pm Předmět: |
|
|
Tak jasně že nikdo není neomylný, ale dvakrát po sobě stejnému zákazníkovi?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so březen 29, 2014 12:44 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Tak jasně že nikdo není neomylný, ale dvakrát po sobě stejnému zákazníkovi? |
Klidně. Nedávno jedna kurýrní služba udělal botu, když doručovala našemu významnému zákazníkovi. "Stane se to jednou, maximálně dvakrát za deset let." Za měsíc jsme mu posílali další zásilku, sledovanou všemi a část další zásilky putovala přes Čínu. Ne, nestihla to včas.
Jinými slovy, když se to sere, tak se to sere. Ale je pravda, že neznám Ronnieho chybovost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|