|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
duke.dukem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 5:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 5:25 pm Předmět: |
|
|
Zkoušel jste někdo Mesomorph + Phenadrine ?
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so březen 22, 2014 12:27 am Předmět: |
|
|
Extrifit.cz Před 58 minutami
Oficiální vyjádření:
Vážení zákazníci, společnost Extrifit, s.r.o. stahuje z trhu doplněk stravy Bulgarian Tribu 90% (Protodioscin 20,3%) s datem spotřeby 23/07/2016. Důvodem je obsah látky 1-dehydroandrostenedion v množství 0,0000007 g v jedné kapsli. Zdůrazňujeme, že toto zjištěné extrémně malé množství nemá žádný účinek na lidský organismus. Ani prospěšný, ani negativní. Nejedná se o anabolický steroid, jak bylo klamavě uvedeno na některých internetových serverech. Není možné, aby toto množství způsobilo pozitivní dopingový test registrovanému sportovci. Zatím není známo, jak se nepovolená látka v produktu ocitla. Produkt má veškerou certifikaci (Kosher, Hallal, ISO, HACCP a GMC, což je nejvyšší záruka čistoty výroby léčiv). Bude-li mít někdo ze zákazníků zájem výrobek této šarže vrátit, bude mu vyměněn nebo vráceny peníze. V takovém případě, prosím, pište na email vacek@extrifit.cz. Zákazníkům a příznivcům značky Extrifit se za tuto chybu omlouváme.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: so březen 22, 2014 5:49 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem vyzkoušel tester : Stacker Rush 2 Accelerated black edition (10g, nebo kolik)
Bomba, první před-tréningáč, který na mě působil :)
Prlení celého těla a byl jsem i hezky nabuzený.
C4 - 2-3 dávka nic a to samé i u Assaultu. _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne březen 23, 2014 12:05 pm Předmět: |
|
|
Hehe, ted ctu diskuse na novinkach u toho teibulu a i najinych forech a casto vidim komentar ve stylu ''super reklama, pokud mate vydny tribul, tak mi ho poslete,..'' ''uz sem skoupil 3 baleni, super...'' :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 12:37 pm Předmět: |
|
|
Tak je na cestě Cellucor C5, tak jsem zvědavý, protože C4 šlapala pěkně. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 3:28 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | | Tak je na cestě Cellucor C5, tak jsem zvědavý, protože C4 šlapala pěkně. |
Nemyslis spis M5?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 3:38 pm Předmět: |
|
|
ja som napriklad M5 moc necitil,a po case ma celkom sralo to miesanie z dvoch piksli _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 4:00 pm Předmět: |
|
|
Tak mě šlapala C4ka pěkně.
Tak zase jsou lidi na který nešlape ani Válečný amfetamin testovaný na tříhlavých psech z podsvětí _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 5:06 pm Předmět: |
|
|
hlavne taky jestli nekdo zrovna dojel nake nocko - a hned skoci na druhe - tak uz to moc nebere, spis vubec
ale jestli je nekdo mesic cistej  (a to hlavne od kofeinu) tak v podstate skoro secko slape.. jen otazkou jak dlouho a jak moc
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: čt březen 27, 2014 10:32 pm Předmět: |
|
|
Me se osvedcilo koupit si dva nakopavace a pravidelne je pred treninkem stridat jednou ten a pak zase druhy. Alespon u me se tak nevivine takova tolerance.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoPaK
|
Zaslal: st duben 02, 2014 3:05 pm Předmět: NITRIX |
|
|
Dostala se mi do ruky otevřená piksla NITRIXU od BSN a trošku prošlou záruční dobou a moc nvm jestli to brát nebo ne.
Potřebuju poradit od někoho kdo už ho bral.
Ty tablety jsou lehce nažloutlé a trošičku kyselejší. Je to tak i u nového produktu?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|