|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 4:27 pm Předmět: |
|
|
Hehe, no tak přemýšlím jestli ještě chvilku počat, abys pak poreferoval. :) Za pár dní mám narozeniny, tak někomu řeknu ať mi je koupí (asi rodiče), stejně bych dostal prachy.
Tak teď ještě vybrat vhodný MP3 přehrávač.
Parametry:
- opět cena, tak do 500 ,-
- display, který zobrazuje, alespoň čas, rád si hlídám pauzy, nemusí to být žádná 10 palcová kr*va, nebudu si na tom pouště filmy
- ať to chvilku vydrží na jedno nabití, tenhle starý musím nabíjet před každým cvičením, a když na to zapomenu, tak jsem v hajzlu a poslouchám fitness - radio.
btw: místní topic o přehrávačích jsem projel, jenže tam všichni propagují ten malej iPod. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 4:59 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: pá březen 28, 2014 8:21 pm Předmět: |
|
|
Koss Porta Pro, nic lepšího není! :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
mmks
|
Zaslal: pá březen 28, 2014 8:27 pm Předmět: |
|
|
dívám se, jak tady hodně doporučujete s mostem za hlavou, vám to nevadí na lavičce? Špunty mě štvou při běhu a tak jsem si koupi nejlevnější s mostem za hlavou a při běhu fajn. Ale v posce mě při benchi atd. dost zavazí ten oblouk.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá březen 28, 2014 8:34 pm Předmět: |
|
|
| mmks napsal: | | dívám se, jak tady hodně doporučujete s mostem za hlavou, vám to nevadí na lavičce? Špunty mě štvou při běhu a tak jsem si koupi nejlevnější s mostem za hlavou a při běhu fajn. Ale v posce mě při benchi atd. dost zavazí ten oblouk. |
v posilce je lepší dávat pozor a né mít něco v uších... se budeš divit až ti poletí kotouč na nohu a všichni na tebe budou řvát pozor.. ale ty budeš mít evu a vaška v uších.. _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
mmks
|
Zaslal: pá březen 28, 2014 8:51 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | mmks napsal: | | dívám se, jak tady hodně doporučujete s mostem za hlavou, vám to nevadí na lavičce? Špunty mě štvou při běhu a tak jsem si koupi nejlevnější s mostem za hlavou a při běhu fajn. Ale v posce mě při benchi atd. dost zavazí ten oblouk. |
v posilce je lepší dávat pozor a né mít něco v uších... se budeš divit až ti poletí kotouč na nohu a všichni na tebe budou řvát pozor.. ale ty budeš mít evu a vaška v uších.. |
no přes 20 let cvičení mě to v posce ještě nepotkalo, tak snad budu mít štěstí dál ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá březen 28, 2014 9:25 pm Předmět: |
|
|
| mmks napsal: | | dívám se, jak tady hodně doporučujete s mostem za hlavou, vám to nevadí na lavičce? Špunty mě štvou při běhu a tak jsem si koupi nejlevnější s mostem za hlavou a při běhu fajn. Ale v posce mě při benchi atd. dost zavazí ten oblouk. |
Tyhle sony mají vzadu lanko a nízko. .ty plastovky čínský jsou naprd.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá březen 28, 2014 9:29 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | mmks napsal: | | dívám se, jak tady hodně doporučujete s mostem za hlavou, vám to nevadí na lavičce? Špunty mě štvou při běhu a tak jsem si koupi nejlevnější s mostem za hlavou a při běhu fajn. Ale v posce mě při benchi atd. dost zavazí ten oblouk. |
Tyhle sony mají vzadu lanko a nízko. .ty plastovky čínský jsou naprd. |
kolik stály popř link?'
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá březen 28, 2014 9:33 pm Předmět: |
|
|
Kup si tohle
http://www.alza.cz/sennheiser-cx-300-ii-d118579.htm
Kvalita, dobré odhlučnění, nepřekáží. V posilce pak neslyšíš jejich hudbu, což je účel.
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: pá březen 28, 2014 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Air_force_one napsal: | | Koss Porta Pro, nic lepšího není! :-) |
Zapomeň. Bejvávalo
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: pá březen 28, 2014 9:43 pm Předmět: |
|
|
No, kdyby měly doživotní záruku tak by to za ty prachy stálo, parametry to ma jinak fajn. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
smik
|
Zaslal: pá březen 28, 2014 10:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|