_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
To jsou teda borci. Ten u toho leg pressu hlavne, ze ma u sebe sejkr a pasek a neustale hmata po zarazkach a vaha esli uz je tam vrazit nebo ne )) Ten posledni, to bude neco na ramena, ale dela to jak kdyby u toho spal )
tu kladku pri poslednich opackach jedu kolikrat dost podobne
nerikam ze konkretne toto cviceni k necemu je,ale ja taky kolikrat techniku ne ze vypustim ale soustredim se vic na intenzitu,teda jak u ceho,ale myslim ze je dobry si najt svuj styl
kterej funguje a ne se slepe drzet zdejsich mouder
tu kladku pri poslednich opackach jedu kolikrat dost podobne
nerikam ze konkretne toto cviceni k necemu je,ale ja taky kolikrat techniku ne ze vypustim ale soustredim se vic na intenzitu,teda jak u ceho,ale myslim ze je dobry si najt svuj styl
kterej funguje a ne se slepe drzet zdejsich mouder
ako by si cítil kladku, keby si ju šiel poriadne do maximálneho streču a potom s podržaním kontrakcie latov a nie hento ako na video, však sa zamyslí už nad samotnou mechanikou pohybu, čo je na videu a porovnaj si to s tým, čo chceš cvičiť, hentak to možno rve Branch s johnym, ale správne to nie je, osobne si vždy spomeniem na video s lee priestom, kde si do nich pekne rýpol hehe:
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Je to docela vtipný když si z nich ,,střílí" a přitom mají lepší záda než kdy on měl ..
Bavíme sa o technike cvičenia pre väčšinovú populáciu, nerozoberáme prednosti profíkov, ktorí sú chodiace lekárne, a ktorých výsledné tvary sú v konečnom dôsledku aj tak podmienené geneticky, kde tréning predstavuje len určitý impulz k rastu...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne po březen 31, 2014 11:51 am, celkově upraveno 1 krát
vic videi nemam.. tohle bylo z vlastni sbirky a uz tak si dost koleduju o maler kdyz je natacim, jelikoz je to tu trestny :)) ale verim, ze zase neco prihodim
echnicky,psal jsem ze cheatuju pri poslednich op a to mi neprijde az tak divny
kdyz jsem psal ze obcas dam prednost intenzite pred technikou ,tak jsem tim nemyslel ze delam kocicaka u mrtvoly apod :D cviky jako mt bp pritahy v predklonu si hlidam a to ze se trochu zhoupnu treba na bic na konci serie nebo ta kladka - to za nejakou extra chybu nepovazuju ,treba pri tlacich na ramena s jc taky nejedu 100% rozsah - nedotykam se dole ramen ale proste mi to tak vyhovuje a dari se mi posouvat se nekam dal
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru