|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: út březen 18, 2014 7:33 pm Předmět: |
|
|
prochm : Pěkné, ale mě by asi vybouchl notebook. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johny.Fox

|
Zaslal: út březen 18, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
| BerserK87 napsal: | | Skyrim je vylucne offline hra? Ono to asi pokracuje v pribehu nejakom ze? Sondujem totiz, ze ake hru si doprajem ako dohram Fallout 3. Celkom ma zaujal aj "novy" S.T.A.L.K.E.R. |
Zkus zadat Skyrim Online, někde jsem viděl jakýsi emulátor na hrání po síti. Tento rok má vyjít jakoby další z řady této hry a bude online - The Elder Scrolls Online - dle recenze v Replay se mi to ale moc nelíbilo... _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út březen 18, 2014 8:56 pm Předmět: |
|
|
Nemate nekdo zkusenosti s cdkeys.com ? Jak moc jsou spolehlivy a jak moc maj zpozdeni .. maj nejlevnejsi datac Diabla ze vsech nabidek, co jsem videl, tak jsem mirne neduverivej. Naopak primo od blizzu pres ucet je to nejdrazsi (neprekvapili, lupici ..)
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: st březen 19, 2014 11:29 am Předmět: |
|
|
Koho baví diablo nebo podobný RPG mlátičky a nechce se mu platit za 3ku, mohu mu doporučit Path of Exile. Je to freečko,ale na vysoké úrovni, spíš připomínající D2. Je tam 6 charakterů,které se ale mohou prolínat díky dost našlapanýmu stromu passivních dovedností, skilly jsou řešeny gemama v gearu a taky se expí zvlášť.
Ještě nedávno jsem na téhle hře ujížděl,než jsem se rozhodl stát zodpovědným-vyhodil jsem všechny hry s tím,že se budu učit do školy a hrát víc na kytaru,samozřejmě jsem místo toho začal akorát víc sledovat seriály,ale to je jiný příběh...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st březen 19, 2014 12:05 pm Předmět: |
|
|
Diablo mi přijde hratelnější než Path of Exile.
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: st březen 19, 2014 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Diablo mi přijde hratelnější než Path of Exile. |
Možná,osobně jsem trojku nehrál. Přišlo mi lepší hrát PoE a za těch 1500 si koupit od ronnieho protein s creatinem
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: st březen 19, 2014 12:34 pm Předmět: |
|
|
Taky hraji diablo 3.Už mám zakoupený datadisk a těším se na 25tého.Zatím farmím paragony.PoE mě vždy omrzí za 2 dny.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | Nemate nekdo zkusenosti s cdkeys.com ? Jak moc jsou spolehlivy a jak moc maj zpozdeni .. maj nejlevnejsi datac Diabla ze vsech nabidek, co jsem videl, tak jsem mirne neduverivej. Naopak primo od blizzu pres ucet je to nejdrazsi (neprekvapili, lupici ..) |
Teď jsem objevil e-mail od Blizzu, že mám 50% slevu. Nepřišlo Ti to taky? Na kč to vyjde na 550,- což je levněji jak od cdkeys.com (tam mi to ukazuje 751,-) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po březen 24, 2014 9:41 am Předmět: |
|
|
Na chvilku som sa zlakol, bo som cital Reaver.. ze vyjde novy Soul Reaver.  A ono to je zas D3. Okliesteneho predchodcu WoW si mozete nechat :) radsej by som bral namakaneho Soul Reavera.
edit: Ked niekde uvidite vyraznejsiu zlavu na BF4 dajte vediet. Dik
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út březen 25, 2014 1:00 pm Předmět: |
|
|
Tak datadisk na d3 je doma a vecer to propukne...
Kdyby nekdo nehral Hearthstone, tak zcenim redeem code na balicek karet do pm, ktery je u datadisku na d3 :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne březen 30, 2014 4:44 pm Předmět: |
|
|
Sere mě ovládání u south parku...
ted se mi nedaří pobírat to jak chtěj abych dělal ty pitomý prdy a bez toho to dál nejde že:/ _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po březen 31, 2014 1:38 pm Předmět: |
|
|
Jupiii eeeej. BF4 zadarmo
To je kseft hehe. Tam je daka vec s AMD ze ak mas nejaku kartu R9 serie, tak mas BF4 zadarmo. Tak kamarat mal volny kod. Muhaha. A oni chcu aby som dal 60€.
Edit: Taketo Coop mozu byt sranda. Ja som vyrastal na split obrazovkach alebo jednej a viaceri. Kto si pamata take vychytavky ako Golden Axe  , Jazz Jackrabbit ci Fighting Force?
Naposledy upravil BerserK87 dne po březen 31, 2014 4:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po březen 31, 2014 3:54 pm Předmět: |
|
|
South Park není špatnej, občas si na noťasu zahraju (jsem strašnej fan do SP, všechny série mám zkouknutý už tak 3-4x a na pořádnou SP hru na PC jsem čekal).
Jinak teď hraju na PS4 Dead Nation s kámošem Co-op a je to strašnej masakr, nejdřív mě to nebavilo, ale ve dvou je to mrda ! Tenhle pátek herní rekord od 20:00 do půl5 do rána  . Na tu nejvyšší obtížnost je to fakt hardcore, jedna mise nám zabrala 3 hodiny, ale dali jsme to
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: po březen 31, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
Hmm kebyze mam vyvalit 60 euro za hentu vec (BF4) tak by ma asi mrdlo. Aspon ovladanie mohli ponechat.. v 3rd person vo vozidle nie je freelook?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|