Tak jsem se byl včera večer napít. Co mi končí mezocyklus a váhy přibývají, cítím, že mám zatuhlé svalíky kolem páteře. Samozřejmě na tom denně makám, věším se na hrazdě, preclíkuju, mobilizuju, nic nepomáhá. No a abych dával smysl, tak po včerejším pití se stalo, že je páteř skoro v pohodě. Všechno se uvolnilo a ani jsem se v noci neprobouzel na prokřupnutí tak aspoň mám pro příště řešení.
Zítra a v úterý odjedu stejné tréninky. Dojdu na 2x2 s 80% předpokládaných maximálek. DL-FS-MP 200-125-70. Takže jenom tak zlehka a v pátek přijde den D. Den předtím se řádně nacukruju a pak už jen budu doufat v nejlepší. To znamená 200 na mrtvolu a zbytek je mi vlastně ukradenej
Ubíjí mě ty tréninky. Nemůžu si dělat co chci a pořád musím trénování směřovat k tomu jednomu dni. Nemůžu se soustředit, nebaví mě to. Úplně stejný vliv na mě mělo, když jsem se před dvěma lety připravoval na závody v CF. Tenkrát jsem skoro sekl s cvičením
No nic, za chvíli je po všem a já si zase budu makat podle pocitu a jak se bude tělíčku chtít
Gratuluju Šmajdy, je z tebe oficiálně kluk taky to musim dát! Jenom mě zmohla nějaká podivná nemoc a tak nasávám čaj a ležim, ať se toho do pátku zbavím
Nový rozpis: cíl je objem +3kg, posílit posterior chain (hamy, prdel, vzpřimovače), zvýšit maxko na benchi, zmírnit vizuální nedostatek (ruce a ramena).
A1:
Dřep vzadu (30op. a víc ve 4-7 setech - 6x6/4x9/5x7 např.)
Mrtvý tah (6x6)
Goodmorning (6x6)
Záda - doplněk 5x12-8
Biceps 5x12-8
Střední a spodní břicho
B1:
Benchpress (5x3-2)
Military (6x6)
Push press (3x3-2)
Ramena - doplněk na střední a zadní delt
Triceps 5x12-8
Horní břicho
A2:
Čelní dřep (30 op. a víc ve 4-7 setech)
Mrtvý tah z defiticu (7x5)
Rumunský mrtvý tah (30 op. a víc ve 4-7 setech)
Záda - doplněk 5x12-8
Biceps 5x12
Střední a spodní břicho
B2:
Benchpress (5x3-2)
Military (6x6)
Push jerk (3x3-2)
Ramena - doplněk na střední a zadní delt
Triceps 5x12-8
Horní břicho
Rád bych dopiloval techniku a zbavil se slabin (kulatý hrudník u FS a MT). Občas si vyjedu do jedniček nebo dvojek u základních cviků, jen tak pro radost. Nepojedu úplně striktně podle plánu, občas pro radost něco přidám (klokov, výtahy trhovým úchopem, přemka a tak). A ještě nevím, jestli pojedu 2+1,2+2 nebo obden.
Pojedu to 6 týdnů, začnu za týden. Dopomůžu si kombem creatin (10g), beta-alanine (5g), glutamin (5g) 2x denně. Přidali byste do komba něco?
Nevěším, je to pro mě další motivace :) už mě ty 200 budily i ze spaní, moc jsem to hrotil.
Ten den jsem skoro nespal, pořád se budil, celý den mě bolela hlava a ještě jsem měl toho vira. Nevím, jestli to byl blbý den, nebo špatně nastavený tréninkový cyklus. Každopádně už 160kg bylo těžkých jak prase i když jsem dřív dal 3x3x160 s dobrou technikou. No zatáhl jsem 180, pak 185 nešlo a zkusil jsem to tolikrát, že jsem dneska skoro nechodil, jak jsem si zničil vzpřimovače
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru