|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Používáte opasek? |
| Ano, samozřejmě! |
|
22% |
[ 26 ] |
| Ne, nikdy! |
|
23% |
[ 27 ] |
| Občas, vybraně.. |
|
37% |
[ 44 ] |
| Ne, ale uvažuji nad koupí. |
|
17% |
[ 20 ] |
|
| Celkem hlasů : 117 |
|
| Autor |
Zpráva |
Ferdinatorr

|
Zaslal: út srpen 31, 2004 3:11 pm Předmět: |
|
|
Já měl kdysy takový ten koženkový opasek, vycpaný snad papírem, hrůza všude to tlačilo a na konec prasknul.........teď mám ušitej na míru u jednoho známýho sedláře, mám ho asi tři roky, občas na něj věším 25 a pořád parádně drží.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Niten.Senki

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 9:21 am Předmět: |
|
|
Ahoj, koženku bych nevzal ani náhodou. Nilon je dobrý mateíál, jenže si myslím, že se sem nehodí.
Kůže je kůže, ovšem jde o to na co ho máš v plánu použít
Na běžný trénink stačí kožená klasika (zůžený), dnes už nejsou tak drahý.
Jako pokročilý cvičenec potom na těžký silový tréninky je lepší powerlifterský.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 10:10 am Předmět: |
|
|
Já myslím že po sedmi letech už si ten pásek asi vybral _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Hack

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 5:38 pm Předmět: |
|
|
Jo mimochodem.. už to bude 10 let a opasek Mad Max (celokožený) mám stále a je ve skvělé kondici.. Jeden čas jsem používal powerlifterský (ten drží samozřejmě taky), ale jinak používám většinou ten od Mad Maxu.. Spokojenost! _________________ STOP AND SMELL THE AMMONIA!
|
|
| nahoru |
|
 |
sebek91
|
Zaslal: st duben 09, 2014 9:03 pm Předmět: |
|
|
jenom fakt na hodně těžké váhy na mrtvole, jinak ne
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 09, 2014 9:06 pm Předmět: |
|
|
Máte někdo ten opasek s řetězem (na přidání kotoučů) tu z ronnie obchodu? Kolik kg tak může vydržet? Jste s ním spokojeni? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|