|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 10, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
| ttby napsal: | | Deadlift napsal: | | ttby napsal: | | Deadlift napsal: | | Sleduji asi tři logy...jeden z nich je ten Tvůj. Je to fajn:o) |
Napadlo tě jako moderátora odvátět někdy lepší práci? |
A jak by sis to konkrétně představoval? |
Mě samozřejmě Tvůj zájem o můj log těší, ale nadruhou stranu tou větou přiznáváš, že muj log čteš a všehny mé urázky jsou vlastně moderátorsky posvěcené, což není moc fajn. Navíc tu byl ten administrátorka Bára u kterého jsem reportoval nevhodný příspěvěk a po té jsem Tě tu zahlédl, pokud vím nesmazal jsi ho, což si mysim není fér. A co se týče sledování pouhých tří logu z pozice moderátora, tam by to chtělo asi zvednout výkon, nevím jen hádám ;) |
Pokusím se to nějak rozklíčovat.
Pozice moderátora nenese nutnost číst všechny příspěvky ve všech topicích. Proto tu není jen jeden moderátor, ale více lidí. Dříve připadaly různým lidem různé sekce. Mojí specialitou je a byla výživa a nikoliv logy. Dost logů mám načteno, ale neznamená to, že budu číst všem lidem logy. Pokud má někdo nějaký problém - napište. Vyřeším to. To že sleduji tři logy znamená, že je čtu pravidelně...a to z různých důvodů.
S Barou to nechápu - tys mu reportoval nevhodný příspěvek a on ho nesmazal? A to, žes mě zahlédl znamená, že jsem měl něco smazat? Co to mělo být? Jsem snad telepat?
Pokud máš nějaký tip na to, kde utrpěla Tvá důstojnost - postni mi to a něco s tím snad udělám. Počítej ale s tím, že docela velké procento lidí dráždíš ať svým netypickým logem, tak strašnou gramatikou (nikdo samozřejmě nejsme z Ústavu pro jazyk český). Pokud napíšeš diskutabilní věc nebo nesmysl, tak čekej reakci - nemohu Ti dělat osobního strážce.
Důvod proč čtu tvůj log je spíše do pm. Nerad bych tu rozpoutal nějakou další diskuzi.
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so duben 12, 2014 7:10 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Pokusím se to nějak rozklíčovat.
Pozice moderátora nenese nutnost číst všechny příspěvky ve všech topicích. Proto tu není jen jeden moderátor, ale více lidí. Dříve připadaly různým lidem různé sekce. Mojí specialitou je a byla výživa a nikoliv logy. Dost logů mám načteno, ale neznamená to, že budu číst všem lidem logy. Pokud má někdo nějaký problém - napište. Vyřeším to. To že sleduji tři logy znamená, že je čtu pravidelně...a to z různých důvodů.
S Barou to nechápu - tys mu reportoval nevhodný příspěvek a on ho nesmazal? A to, žes mě zahlédl znamená, že jsem měl něco smazat? Co to mělo být? Jsem snad telepat?
Pokud máš nějaký tip na to, kde utrpěla Tvá důstojnost - postni mi to a něco s tím snad udělám. Počítej ale s tím, že docela velké procento lidí dráždíš ať svým netypickým logem, tak strašnou gramatikou (nikdo samozřejmě nejsme z Ústavu pro jazyk český). Pokud napíšeš diskutabilní věc nebo nesmysl, tak čekej reakci - nemohu Ti dělat osobního strážce.
|
Ok, pokud se dělíte na sekce beru zpět poznámku o Tvém performance ;) Ano reportoval jsem nevhodny příspěvek a to jeho - proto jsem čekal, že ho smaže někdo jinej (tzn v tu chvíli Ty) Ale čert to vem, už je to stejně zapadlé, od té doby se mi tu vysmálo x dalšejších lidí. Přiznám se, že s gramatikou svuj problém na tomto foru nevidím - jasně, že schyby a benž píšu tak jak píšu, ale jinak si myslim, že na tomhle foru jsem s gramatikou OK, jsou tu lidi, co neumí vyjmenovalá slova a neni jich tu málo, do PM mi klidně mužeš napsat, proč sleduješ muj log. Nejspíše se bojíš přiznat, že pro inspiraci, aby Tě tu neukamenovali _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so duben 12, 2014 7:11 pm Předmět: |
|
|
každých 60s
4 přítahy
10 kliků
15 dřepů
7 kol
(+ kolo)
pauza písnička
3xSchyb každou minutu,18kol (+ 3 kola)
pauza písnička
EXECUTE IMMEDIATE
první 4 kola 6 dipů, druhá čtyři kola 11 kliků
20 dřepů
8 kol (+1 klik v kolech)
pauza písnička
TABATA bříško
pauza písnička
TABATA kliky v zátěžové vestě 9,6kg, ihned
TABATA bicepsové zdvihy/kladiva 14,4kg, ihned
TABATA KB 20kg kolem těla, ihned
3x thruster s 30kg - už mi došly dva 10kg kotouče, takže pomalu jdu trhustrovat a za pátek bych si měl správně dát do cvičení odnesení 20kg z pošty, docela jsem mě toho dost, šel jsem to asi 20minu..
(novinka)
Takže ted chvilku tenhle template.. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: so duben 12, 2014 7:28 pm Předmět: |
|
|
ttby jak pijes ty caje.. zkus matovej ochucenej medem, udelal jsem si litrik a myslim ze u nej zustanu kazdej den _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so duben 12, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
| ttby napsal: | | citace: | Pokusím se to nějak rozklíčovat.
|
Ok, pokud se dělíte na sekce beru zpět poznámku o Tvém performance ;) Ano reportoval jsem nevhodny příspěvek a to jeho - proto jsem čekal, že ho smaže někdo jinej (tzn v tu chvíli Ty) Ale čert to vem, už je to stejně zapadlé, od té doby se mi tu vysmálo x dalšejších lidí. Přiznám se, že s gramatikou svuj problém na tomto foru nevidím - jasně, že schyby a benž píšu tak jak píšu, ale jinak si myslim, že na tomhle foru jsem s gramatikou OK, jsou tu lidi, co neumí vyjmenovalá slova a neni jich tu málo, do PM mi klidně mužeš napsat, proč sleduješ muj log. Nejspíše se bojíš přiznat, že pro inspiraci, aby Tě tu neukamenovali |
Podívej-pokud nahlásíš nevhodný příspěvek, jde to administrátorovi a ne moderátorovi - tj. o tom vůbec nevím. A Tvůj log sleduji z toho důvodu, že jsem si původně myslel, že je to jen nějaká kulišárna (kulich promine:o), ale jeví se to jako vážně míněný projekt. Přes počáteční " co to kur...je jsem se posunul do stádia - to jsem zvědavý co z toho bude. Originalita se Ti upřít nedá.
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: út duben 15, 2014 10:10 pm Předmět: |
|
|
Však já jsem originál, a neřikají mi to jen tady  .. No, nevadí já ten bára příspěvek nějak zkousnu, stejně už to zapadlo a mezitim mi stačilo urazit dalších pul bžilionu lidí ..
-----------------------
každých 60s
4 přítahy
10 kliků
15 dřepů
6 kol
(- kolo) dneska už jsem do 7mého kola nešel :/
pauza písnička
Schyby po minutě
(4,4,3,3,3,3,3,3,3,3,3)
pauza písnička
EXECUTE IMMEDIATE
první 3 kola 6 dipů, 4té kolo 7dipů, druhá čtyři kola 11 kliků
20 dřepů
8 kol (+1 dip)
pauza písnička
TABATA bříško
pauza písnička
4x thruster s 30kg
(+1 thruster) _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st duben 16, 2014 6:08 am Předmět: |
|
|
to by asi začlo dřív v pekle sněžit něž aby barovi smazli příspěvek :D
seš tu novej sopel a nic nevíš
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: čt duben 17, 2014 9:49 pm Předmět: |
|
|
Dneska zase template na sílu:
Přítahy v 95,5kg - pauza písnička Price of Mile - příště vyberu kratší
3,3,3,3,2
/*+ zde jsem sice 4 nevytlačil ale po těch třech jsem nevysel dole jako hruška ale dostal jsem se zpět tak z 60% - dříve nebo později to padne */
Pak jsem dropnul batoh a ihned
Přítahy s vestou 9,6kg, pauza 1 minuta 41s
4,4,3,3,3
/*+ lepší než minule */
ihned bradla
kliky na bradlech se zátěžovou vestou 9,6kg, každé 3minuty 22s
10,8,9,8,7,6
/*+ 10x - woho, upgrade z 8mi a takzvanej personální rekord ;), poslední dvě serie jsem sundal pauzu na pulku a s tim jdu do toho i příště - sundat hooodně puazu*/
Pak 10x thruster s 30kg (3x každých 30s) - skončil jsem na převážení  , takže pro příště za mnou nesmí být kettlebell, abych si zase nedal hlavou o to madlo..
TABATA bríško
písnička odpočinek
TABATA kliky v 95,5kg
TABATA bicepsové zdvihy 14,4 kg
TABATA KB kolem těla
- v template na sílu vyhazuju kliky v zátěžové vestě a nahrazuju je TABATA klikama v 95kg+ _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so duben 19, 2014 1:32 pm Předmět: |
|
|
každých 60s
4 přítahy
10 kliků
15 dřepů
7 kol a pak jeden přítah
(+ přítah)
pauza písnička
Schyby každou minutu - 4,4,4,4,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3,3,4
pauza písnička
EXECUTE IMMEDIATE
první 2 kola 7 dipů, další dvě kola 6 dipů, další 3 kola 11 kliků, poslední kolo 12 kliků
20 dřepů
tzn 8 kol (+1 klik a + dip)
pauza písnička
TABATA bříško
pauza písnička
Thruster 30kg 4x a pak 3 kola 2x každých 30s _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so duben 19, 2014 1:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: po duben 21, 2014 2:37 pm Předmět: |
|
|
každých 60s
4 přítahy
10 kliků
15 dřepů
8 kol
(+ kolo, poslední přítah v posledním kole docela vymodlenej, ale konečně jsem tam dal 8 kol)
pauza 2 písničky (dovolil jsem si navíc psíničku o proti standardnímu algoritmu)
Schyby každou minutu - 5,5,4,4,4,4,3,3
Zde jsem se rozhodl končit dříve, relaxece zad ještě tak rychle nejede. Takže jakoby znova a zase navyšovat, dokud se s relaxační mechanizmus nepotká s tím, co chce cvičit mozek
pauza písnička
EXECUTE IMMEDIATE
první 3 kola 7 dipů, další kolo 6 dipů, další 4 kola 12 kliků
20 dřepů
tzn 8 kol
(+3 kliky a + dip)
pauza písnička
TABATA bříško
pauza písnička
Thruster 30kg - 3,3,2,2,2 - každých 30s
(+2 thruster) _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: út duben 22, 2014 11:14 pm Předmět: |
|
|
Dneska cvičení lehce a mimo plán z důvodu nutné synchronizace s ostatními částmi života, konkrétně se posral release a firma ho odložila na zítřejšjší noc.. což bohužel znamená, že jsem měl dnes dva energy drinky, které jdou akorád to té pneumatiky kolem břicha, ačkoliv to měl být support nočního releasování :/..
Přítahy v 95,5kg, pauza písnička
3,3,3,3,2
(písnička redukce z Sabaton Price of Mile 5:55 na Ensiferum Iron - 3:54)
pak dropnutí batohu a jen s vestou 9,6kg přítahy každých 1 minuta 31s (redukce pauzy)
4,3,3,3,3
lehce horšejší než minule, ale oukej..
Kliky na bradlech se zátěžovou vestou 9,6kg, pauza 3 minuty 2 s (sundal jsem pauzu)
11,9,9,8,8,6
A thruster 30kg 20x - serie a taktování jsem neřešil, zase došlo k mému převážení  , sice jsem to tentorát ustál (like) ale vyvažoval jsem to tak tak dlouho až jsem zasáhl do druhé serie..
Zadnešek si píšu rekor 11 kliků na bradlech se zátěžovou vestou a to dokonce i když mi do toho padla taková pitomá nemotivační písnička.. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|