|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ttby
|
Zaslal: so duben 26, 2014 10:24 am Předmět: |
|
|
každých 60s
4 přítahy
10 kliků
15 dřepů
8 kol + 1 přítah
(+ přítah)
pauza 2 písničky
Schyby každou minutu - 6,5,4,3,3,3,3
pauza písnička
EXECUTE IMMEDIATE
4 kola 7 dipů, další 4 kola 12 kliků
20 dřepů
tzn 8 kol
(+ dip)
pauza písnička
TABATA bříško
pauza písnička
TABATA kliky v zátěžové vestě 9,6kg, ihned
TABATA bicepsové zdvihy/kladiva 14,4kg, ihned
TABATA KB 20kg kolem těla, ihned
Thruster 30kg - zababěle jsem se vykašlal :-/ _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ttby
|
Zaslal: ne duben 27, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
kolo asi 50km
TABATA kolo
TABATA angličáci
Každou minutu
5 schybu
10 kliků
15 dřepů
dal jsem 3 kola a 2 schyby
A rozjíždím histogramy:
--------------------------
| CHELSEA KOLA
| WEEK 17 | 3X
---------------------------
| CHELSEA ROZPAD
| 1 kolo | 0X
| 2 kola | 0X
| 3 kola | 1X
--------------------------- _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne duben 27, 2014 8:19 pm Předmět: |
|
|
Chybí mi tu benŽ a nějaká ta samička _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: st duben 30, 2014 1:30 am Předmět: |
|
|
mam rozhozenej spánkovej řežim, takže něco tak nějak tak no ..
Test max přítahů - dal jsem 11 , tedy +1. No chtěl jsem to zkusit, i když na to neni aktuálně focus, ale tak nějak jo..
Test max kliky s vestou (v 91kg) - dal jsem 36x , tedy +4. Čekal jsem rekord, ale asi vic.
Každou minutu
5 schybů
10 kliků
15 dřepů
3 kola, minuta odpočinek, 2 kola, minuta odpočinek 1 kolo
Histogramy:
| CHELSEA KOLA
| WEEK 17 | 3X
| WEEK 18 | 6X
| CHELSEA ROZPAD
| 1 kolo | 1X
| 2 kola | 1X
| 3 kola | 2X
JEDEME DO NOVÝCH DVOU MĚSÍCU:
MINULE:
"S tímhle vstupuji do dalších dvou měsíců
Váha : 75,7 kg
Maximum kliků se zátěžovou vestou: 32
Maximum přítahů se zátěžovou vestou: 5
Maxmum přítahů 10
Maximum dipů 13
Maximum dipů v zátěžové vestě 7
Maximum přítahů v TABATA 29
3 angličáci 4 kliky 5 dřep. AMRAP 10min = dal jsem 13 kol"
TAKŽE DO PŘÍŠTÍCH 2 MĚSÍCŮ VSTUPUJU TAKTO
Váha - raději se nevážím :/ přibral jsem, zvážím se tak za týden..
Maximum kliků se zátěžovou vestou: 36 (+4)
Maximum přítahů se zátěžovou vestou: 6 (+1)
Maxmum přítahů 11 (+1)
Maximum dipů 17 (+4)
Maximum dipů se zátěžovou vestou 11 (+4)
Maximum schybů (? 8)
(ostatni jsem nedělal)
4 přítahy 10 kliků 15 dřepů každou minutu - maximum 8 kol
5 schybů 10 kliků 15 dřepů každou minutu - maximum 3 kola _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: čt květen 01, 2014 2:34 pm Předmět: |
|
|
Z nějakého duvodu to dnes nejde, takže postupně budu updatovat a něco přidávat..
Každých 60s
4 přítahy
10 kliků
15 dřepů
dal jsem trapně jen 6 kol
Thruster 30kg - postupně navyšuju ve zrychleném řízení, dneska 26x (takotováno v tabatě)
Schyby - ?? zatim tak 40
Edit:
Každých 60s
5 schybů
10 kliků
15 dřepů
Povedlo se mi vymodlit 4 kola
Přítahy s vestou po písničce (Norther, tzn pruměrně dlouhé)
5,5,5,5,4,4,4
Histogramy:
| CHELSEA KOLA
| WEEK 17 | 3X
| WEEK 18 | 10X
| CHELSEA ROZPAD
| 1 kolo | 1X
| 2 kola | 1X
| 3 kola | 2X
| 4 kola | 1X
--------------------------- _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt květen 01, 2014 8:23 pm Předmět: |
|
|
jak myslis ty chelsie kola?
nerikej, ze jsi dal 10min v kuse _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: čt květen 01, 2014 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | jak myslis ty chelsie kola?
nerikej, ze jsi dal 10min v kuse |
součet za víkend, budu tě strašit, jak moc na tom makám
První tabulka počet kol za víkend (nezávisle na tom po kolika jsem to dělal)
Druhá po čem jsem to dělal - tedy jsem dal dvakrát 3 kola a mé aktuální maximum jsou 4 kola, které jsem si dneska doslova vymodlil
Tedy odpověd je NE, neumím 10 minut, je to součet, maximum je v druhé tabulce, trapné 4 _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so květen 03, 2014 4:22 pm Předmět: |
|
|
Schyby - každých 1:45
7,6,6,6,5,5
30xThruster 30kg taktováno tak nějak všelijak, pod 45s.
Strategie: ve zrychleném řízení navyšovat počet
EXECUTE IMMEDIATE
první 4 kola 7 dipů, druhá 4 kola 12 kliků
20 dřepů
8 kol
TABATA bříško
TABATA kliky v zátěžové vestě 9,6kg, ihned
TABATA bicepsové zdvihy/kladiva 14,4kg, ihned
TABATA KB 20kg kolem těla _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 03, 2014 4:27 pm Předmět: |
|
|
koukam, ze zacinas s thrusterama _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
ttby
|
Zaslal: so květen 03, 2014 8:05 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | ttby napsal: | | Peter Ustinov napsal: | koukam, ze zacinas s thrusterama |
Neni to tak dávno, co mi došla čínka a kotouče (zatim na tenhle pruměr mam jen 2x10kg) Pochopitelně je cíl jít trošku do šířky se cvikama. |
jj, pak zacnou serie EMOM (kazdou celou minutu nastup k serii)
a je jedno u ceho, pokud udelas 10kol=10minut budes vystaveny, at to bude sila po jednickach, nebo pumpovacka po 10 |
Ale to je budoucnost - nejprve to chci tak nějak navyšovat, prostě navyšovat a mezitim si zvykat na pohyb. Jako vždycky, pak to přidám do něčeho taktovaného.
Pak jsem si koupi ještě švihladlo - a to je nepoužitelné :/ bych musel mít 3,4m aby bylo tak akorád dlouhé budu muset nějak vykrátit. Takže pak bych zkusil nějaké DU. A na řadě by měly být I HSPU, ale tam nevím jak - padá mi přehrávač s kalhot a bez muziky se necvičí .
---
Mimochodem když už jsi mi tu odpověděl, mam problém číslo 2. A zde bych si nechal poradit. Mam jednu kamarádku se kterou bych rád běhal (teda rád bych začal během a obrátil to na sex..). Problém je v tom, že jsem naposled běžel někdy na střední . Její statistika je následující: běhá vždy 3,88km a tempem řekněme 1km/7min. Co ty na to? Za jak dlouho myslíš, že se to dá. Protože na ZŠ co si pamatuju jsem pod 7 dával patnácku, takže od pohledu to neni žádné zběsilé tempo. Ale já nemam možnost běhat. Dá se na to připravit nějak doma? Nějakej cvik nebo tak něco? Pás se mi na one-time běh nechce moc kupovat. Běhat teoreticky mužu maximálně o víkendu. Nějaký nápad? Narozdíl od mého preferovaného "být zábavou" v tomhle bych chtěl dostáhnout cíle tak rychle jak je to jen možné. _________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: so květen 03, 2014 9:23 pm Předmět: |
|
|
| ttby napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | ttby napsal: | | Peter Ustinov napsal: | koukam, ze zacinas s thrusterama |
Neni to tak dávno, co mi došla čínka a kotouče (zatim na tenhle pruměr mam jen 2x10kg) Pochopitelně je cíl jít trošku do šířky se cvikama. |
jj, pak zacnou serie EMOM (kazdou celou minutu nastup k serii)
a je jedno u ceho, pokud udelas 10kol=10minut budes vystaveny, at to bude sila po jednickach, nebo pumpovacka po 10 |
Ale to je budoucnost - nejprve to chci tak nějak navyšovat, prostě navyšovat a mezitim si zvykat na pohyb. Jako vždycky, pak to přidám do něčeho taktovaného.
Pak jsem si koupi ještě švihladlo - a to je nepoužitelné :/ bych musel mít 3,4m aby bylo tak akorád dlouhé budu muset nějak vykrátit. Takže pak bych zkusil nějaké DU. A na řadě by měly být I HSPU, ale tam nevím jak - padá mi přehrávač s kalhot a bez muziky se necvičí .
---
Mimochodem když už jsi mi tu odpověděl, mam problém číslo 2. A zde bych si nechal poradit. Mam jednu kamarádku se kterou bych rád běhal (teda rád bych začal během a obrátil to na sex..). Problém je v tom, že jsem naposled běžel někdy na střední . Její statistika je následující: běhá vždy 3,88km a tempem řekněme 1km/7min. Co ty na to? Za jak dlouho myslíš, že se to dá. Protože na ZŠ co si pamatuju jsem pod 7 dával patnácku, takže od pohledu to neni žádné zběsilé tempo. Ale já nemam možnost běhat. Dá se na to připravit nějak doma? Nějakej cvik nebo tak něco? Pás se mi na one-time běh nechce moc kupovat. Běhat teoreticky mužu maximálně o víkendu. Nějaký nápad? Narozdíl od mého preferovaného "být zábavou" v tomhle bych chtěl dostáhnout cíle tak rychle jak je to jen možné. |
Běhání vytrénuješ zejména běháním, ale u mě na to funguje, i když chodím na intenzivní spinning, kde je trenér chlap a je to náročnější a pak těžký dřepy - fakt, čím těžší váhy raw dřepuju, tím líp běhám ač jsem těžší, protože mám lepší odraz :) + samozřejmě i minimálně 2x týdně běh. Případně se dá zařadit švihadlo atd. mít prostě dobrou kardiovaskulární kondici, umět techniku běhu - dýchání na kroky atd., a síla nohou a spousta dalších faktorů :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so květen 03, 2014 9:26 pm Předmět: |
|
|
swinguj
rekneme ze beha 20 min
doporucuju udelat 20 serii o x poctu opakovani se starty co minutu (20x 20 s 25kilama napriklad) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|